Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Gamma karta a Diablo2.3

Jde vám tato karta v Diable?Myslím Bulsatcom.Nerozjedu všechny programy.Ve čtečce bez problémů.Pročítal jsem starší témata a HERY z tím má určitě zkušenosti.Do Diabla je zapotřebí nahrát správné CAIDS/Gamma.XML,ale nikde je nemůžu sehnad.Všude je jen na Holan.Díky za rady.

Liska
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Gamma karta a Diablo2.3

skus do diabla nahrať posledny horizont

par32
Registrace: 11/2007

Zkoušel jsem 1.01,nepomohlo.Poslední je 1.02?Nepátral jsem potom.Jinak vlastně shánim CAIDS na Bulhar.karty.Něco podobného jako je CAID-csk.

Liska

Skús napísať Herymu on mne tiež poradil ešte dávnejšie čo sa tykalo Gamma karty R^

Radko3003
Registrace: 12/2009

Psal jsem ti vedle na forum, všechno je o firmware v přístroji.

decmen

Gamma karta a Diablo2.3

Chlapci,musíte si uvědomit,že Karta Gamma je neoficiální dekodovací přijímací segment,který každý provider nemá rád,a snaží se ho vytlačit nějakým způsobem z trhu!!!
Trh nepočítal třeba pro CAM modul diablo s tím,že v roce 2006 bude karta ,která otevře v příslušných SW IRDETO2 u providerů NOVA hellas,bulsat.com,pinktv,CL+NL,DialogTV,a showtime,Aljazzera, atd.Atd. tyto programy a proto je nutné u diabla ,vyzkoušet,nebo dát staré SW stealth,třeba 2.54 a je to pak vše OK.UW softy Vám budou dělat problémy i při zadávání klíčů na digi TV ručo.Jedině Stealth SW OK,pro pouze karty..Pokud chcete z diabla čtečku 2X dekodování karet,v jednom slotu.Toť moje zkušenosti,pak otevřete i videoguard v diable.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Stealth 254 jsem našel.Zítra to odzkouším.Pak už bude Diablo jen na karty?Ani to by nevadilo,vždyť v Diable nejde nic navíc než v Sabu Ultimate.To znamená,že moje pokusy z CAID jsou zbytečné?

Liska

Jj, tak nějak bych to viděl,s CAID nic nezmůžeš.

decmen

Nepomohlo ani nahrátí Stealth 254.Nechal jsem původní nastavení.Gamma ve čtečce,Skylink v Diable.Tak to jede spolehlivě.Jenom se nedá blokovat Skylink a další neofic.karta by byla asi problém.Díky všem za pomoc.

Liska

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra