, sekce: Zkušenosti |
|
mimo misuahojky poznate nejaky dobry programcek na obnovu poskodenych fotiek alebo nieco podobne.proste tie fotky nemozem otvorit kilobajty maju normalne 800kb su z koncovkov .JPG no vypise chybu a neotvori ich este raz dik |
miro novak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 155 |
|
|
RE: mimo misunajprv pusť antivirak , najčastejšia pričina je bordel v pc |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
pre par32antivirak mam dobry tie fotky som vytiahol z kosa omylom sa mi ich podarilo vyhodit vytiahol som ich pomocov programu recuva spat no neotvori mi ich daval som ich otvarat aj cez nera aj cez adobe photoshop a nic |
miro novak
|
|
RE: mimo misusklamem ťa , vytiahol si info o subore a to aky ma byť ale priamo foto je už definitivne stratene je to škoda ale neurobiš s tym nič , foto si treba stale zalohovať... |
par32
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 978 |
|
|
pre par32no je to cudne ze sa nedaju vsetky otvorit nejake sa normalne zobrazili a tie ostatne nie a pritom z nich nechybaju ziadne kilobajty.neda sa im napriklad zmenit pripona .jpg alebo nejaky program co by to opravil?dost by som tie fotky potreboval |
miro novak
|
|
RE: mimo misus antivirakom to nema absolutne nic spolocne, skus pouzit na ten disk scandisk s opravou chyb. Skusenosti mam s absolutne odvalenymi diskami, na ktorych neukazuje vobec nic, vygoogli program "restoration", ten vie obnovit akykolvek subor ak je este vcelku, pripadne googli "photo recovery", programov je milion |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
|
|
pre linomncdikes idem to skusit |
miro novak
|
|
RE: mimo misuAk to miesto zapisu bolo fyzicky na disku uz prepisane tak mozes nato zabudnut.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: mimo misuJá mám nejraději R-studio, zachránil mi nejeden disk http://www.studna.cz/rstudio-p-5063.htmlklíč není takový problém najít ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|