, sekce: Programy na orbitu |
|
Je finále Tomáše Berdycha dnes ?Jestli se nemýlím, měl by Tomáš Berdych dnes nastoupit v přímém přenosu finále turnaje WTA v Miami proti Andy Roddickovi v 18.30 hod. na Eurosportu.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?zitra na nova sport 19:15 |
HoLajS
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?divam se do programu ze sedi i tvuj cas, radsi si to zkontroluj i dneska jinak to finale by mi sedelo spis na nedelu ale jsou tam velky casovy posuny... |
HoLajS
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 64 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?W znamená woman a jestli se nepletu ,tak Berdych i Roddick nenosej ty široký trenky jen tak pro parádu. |
igorliba
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 6 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?http://www.livescore.com/tennis/tomorrow/ |
betisa
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 318 |
|
|
RE: Je finále Tomáše BerdychaPrávě teď běžela upoutávka na Nova Sport, že je na této stanici přenos finále v neděli od 19.15 hod.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?dnes je zenske finale Williams-ClijstersV zivote ma stretli 2 lasky - manzelka a stolny tenis
|
2003begi
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 198 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?WTA je zensky tenisovy okruh.berdych az zitra. |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
|
|
RE: Je finále Tomáše Berdycha dnes ?Kurňa jsem Tomáše ani jednou neviděl. Asi až dneska mu přinesu smůlu..stejně tak mou oblíbenou Kim jsem taky neviděl a vyhrála to R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|