, sekce: Skylink |
|
kvalita HBO HDtak jsem včera koukal na Jamesem Bondem agend 007 Quantum of Solace, z obrazu i zvuku jsem byl mile překvapen dost dobré, vyděl jsem to i v SD kvalitě ale tohle bylo o něčem jiném, akorát nechápu proč bitrate skákal od 3Mbit/s do 11Mbit/s, čim to může být? ale na kvalitě obrazu jsem si ničeho nevšimlDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
|
|
habrkua vsak to.Doteraz to cumi na rumunske youtube 4:3 mono,lebo je to zadarmo a zrazu aky fajnsmekri.No co sudruhovia zadarmo to nebue..... :8) :8) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: kvalita HBO HDCT HD - CBR 10 Mbit/sNOVA HD - VBR 0,7-10 Mbit/s , average - 6,8 Mbit/s HBO HD - VBR 0,7-11 Mbit/s , average - 7,5 Mbit/s |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
RE: kvalita HBO HDPokud to mají zadarmo,proč by nečuměli-"darovanému koni,na zuby nehleď". :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
SkrblíciHBO HD na mesiac za 11 € t.j, 11 čapovaných pív / nie Pilsner, tých by vyšlo len 7 /...kto nechce nech pozerá radšej JOJ plus či Markíza Doma alebo sa nalieva pivom z Popradu či Šariša ! Dajte už pokoj s tou cenou...cena je v pohode ale pre lakomca by bolo aj 1 € priveľa ! |
igor61
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 316 |
|
|
igor61tak tak R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: kvalita HBO HDJen jsem velmi zvědav,kolik vás si to objedná,velmi si jich vážím pro propagaci HD,ale mám obavu,aby nezbankrotovali. :lookaround: :))) |
zzaner
|
|
RE: kvalita HBO HDKdo chce objedná,kdo nechce neobjedná a bude remcat.Kvalita je ok.S SD samozřejmě nesrovnatelná.A srovnávat k tomu ještě SD DIGI,k tomu už raději neříkám nic.Mám taky stále ještě možnost sledovat zdarma nabídku DIGI,ale prostě to nesleduji,mazanice je i zadarmo drahá. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: kvalita HBO HDno hlavně že ty nejblbější a nejsledovanější kanály musí mít nejlepší a nejostřejší obraz a největší bitrate, viz BRAVA HD ;P |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: kvalita HBO HDAk sa to porovná s CSF, tak cena je skútočné OK,aj prítom kolisavom bitrate. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
wladysBohužel,já mám "tu mazanici"za peníze,ale hlavně,že manželka je s ní spokojená.A platím jim ji od začátku.Zadarmo koukám,jen na cizí provience"bohužel". :) |
zzaner
|
|
BororoBrava HD je přebírána od Holanďanů s 12.109 nemá nic společného. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
|
|
kvalita HBO HDKvalita ucházející, dejte k HBO HD Nova sport HD, to celé cca za 300,-kč a bude to i pro důchodce přijatelné. |
Jenulka
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 142 |
|
|
JenulkaTaky by se mě to líbilo,ale k HBO nic dalšího do balíku přidat nelze.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
|
|
RE: kvalita HBO HDide cinemax |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
QHDJá osobně mám o HD jiné( vyšší) představy.Když HBO HD budu srovnávat s domácí HD produkcí, tak technicky je mezi ČT HD a Novou. Když si ale na Astře 19 zapnete třeba free promo Servus HD, Eins Festival HD nebo Astra HD demo ,tak je HBO HD mazanice. Včerejší Bond byl v rámci stanice obrazově nadprůměr, ikdyž u mě se VBR projevovalo asi na zvuku, kdy docházelo ke kolísání úrovně. Osobně se mi zdá že HBO HD má filmy upravované pro televizi, zdá se mi že je obraz malinko roztažen na výšku a oříznut po stranách. Je to vidět na kruhu, který je šišatojd( oválný). Nebo při polodetailech, kdy se na obrazovku nevejdou celé hlavy a pod... To asi v záměru režiséra ani kameramana nebývá.Jestli je to tak a mají to přepočítané,tak to asi bude ten problém s ne zrovna HD kvalitou.. :)) Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
|
|
RE: kvalita HBO HDuvědom si tři věci:1. demo programy jsou vyráběný na efekt. s běžným vysíláním je nelze srovnávat 2. vysílání v HD tady není proto, aby svojí úžasnou kvalitou někoho srazilo ze židle. spíš přináší konečně solidní kvalitu pro TV větších úhlopříček 3. ano, některý filmy jsou zoomovaný na 16:9, ale rozhodně obraz není nijak zkreslenej ani deformovanej, jak popisuješ Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
habrJá zapoměl že jsi"1"ty b..e.A pindat si tady může každý co chce tak se nep....r. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: kvalita HBO HDJá nevím co tu stále řešíte jelikoš existuje internet kde je hafol filmu , hudby a všeho možnýho tak jsou všechny filmový kanály včetně Hbo předraženy.Ale z něčeho musí žít,tak že kdo chce ať to platí,kdo né ať neplatí Já mám u skylinku multy hd a stačí mám to hlavně kvůli sportu a hbo je mi u (nevhodné slovo)e. Ale korunu to stát nemůže.Každý má to své ,ale určitě to není jenom o Hbo jsou i lepší programy |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
|
|
RE: kvalita HBO HDmyslíš, že nějakej ťulpas co si stáhne z rapidu film, tak tím určuje co je a co není drahý? jestli je HBO za 285 měs. drahý, co potom filmy na bluray nebo lístky do kina? to je asi v tomhle lídl-landu jenom pro šlechtu, co?Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
RE: kvalita HBO HDKdyž začínalo UPC tak za sport 1 chtěli 300 kč měsíčně to bylo někdy v roce 2000 proč myslíš že ten program u nás tehdy zkrachoval,protože si na sebe nevidělal.Neřikám že Hbo zkrachuje ale 150 kč by bylo rozumny na dnešní poměry. A to už se vůbec nebavím o CS filmu na skylinku to už je uplný nesmysl 199 kč měsíčně.Říkám kdo chce bude platit. |
kuri75
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 316 |
|
|
kuri75Tlápeš nesmysly. Na dnešní poměry nejvíc řvou ti, co mají v pštrosovi (nevhodné slovo)TV, ale jsou schopni pro(nevhodné slovo) měsíčně 800-1000 u svého mobilního operátora a dalších dvanáct stovek za cigára. Stačí se jen dívat okolo. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: kvalita HBO HDco je to vlastně ono nevhodné slovo ? je to tohle ?? (_|_) :zombie: ?Mirek Dušín by měl radost z takovéhle uvědomělé diskuse :laughing: |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: kvalita HBO HDMyslim, ze1. tych 7,5 Mbit/s je celkom dostacujuca kvalita. Ked je pri niektorom filme vyborna kvalita obrazu a pri inom bie, znamena to, ze to nie je datovym tokom ale kvalitou nahravky. Ti, co cakaju 12-15 Mbit/s sa zobudte, filmovy kanal taky vysoky datovy tok ani nepotrebuje, kedze HBO HD vysiela v DVB-S2. 2. HBO zhruba od minuleho leta islo s kvalitou vyrazne hore. Zacali davat viac dobrych filmov, takmer vsetky novinky su v HD rozliseni, atd ... Kto je presvedceny o opaku, odporucam porovnanie (www.film1.nl, www.sky.de ...) 3. Komu sa to zda drahe, nech si to nekupuje. 4. Argument o stahovani filmov zdarma z internetu ma pre niekoho mozno logiku, ale aj potraviny si moze ist ukradnut do samoobsluhy a nemusi za ne platit ... Ja si tiez obcas nejaky film z internetu stiahnem, ale rozhodne to neporovnavam s platenou sluzbou HBO HD (ktoru mam tiez doma). ;) |
Hannibal
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 61 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 48 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|