Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Ferguson 8800HD

Prosim o pomoc zapl jsem satelit a na displeji se objevil jen loader 113 a sat je mrtvy na obrazovce jsou parametry modelu id 06f0247,HW a softu 11.204f nic nejde nahrat ani vyčistit czystikem co s tim děkuji

molous
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson 8800HD

no tak asi nastal čas koupit si novej, známej má ten samej a tomu se zase dost často restartuje a po restartu dost často vymaže i veškerý uživatelský nastavení. Jeden servis mu na tuhle závadu uvedl, že pokud nepomůže přehrání FW, tak je to prej neopravitelný. :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Napíchni ho přes RS a vem ho brutal, opravený bude za chvíli ;)

netace
Registrace: 12/2008

...8800 USB nemá, takže tazatel to musel zkoušet přes RS-232, když tvrdí že to nejde ani přehrát a ani vyčistit :lookaround:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

poradím Ti bude to dlouhé, možná nepříjemné, ale tvůj problém to vyřeší..
Předem upozorňuji nicka :rj45 (tuším), že jestli se do mě o5 navezeš, tak odtud pomažeš jako namazaný blesk (je to zřejmě prodavač, který mě osobně zná, tedy tuším a je na mne přímo alergický, zřejmě mindrák z neznalosti ve věci)

Tak kolego máš špatné ID stroje, co to znamená, měl by jsi jít sám do sebe a vždy musíš vědět co děláš, třeba když vlezeš do clienta FileZilla a chceš upravit atribut nebo něco změnit či opravit musíš vědět proč to děláš a co děláš a to jak vidím zjevně nevíš...
Nachystej si HDUpgrader v2.25 a softwarecleaner, tedy tvůj čistič, propoj stroj pomocí kabelu RS232 s PC fergusona vypni kolébkou a:
Zapni upgrader (pochopitelně COM1 musí sedět)
nalouduj čistič
zmáčkni start
a teď pozorně čti, protože doteď to znáš- zapni kolébu a jakmile, ale to musí být moment se objeví na displey stroje tuším please Wait!-okamžitě ho vypni
Ukonči HDUpgrader
znovu ho spusť
nalouduj tovární podotýkám firemní firmware www.ferguson.pl
zapni start HDupgraderu
zapni kolébku
měli by se na obrazovce objevit FFFFFF, tím je smazánoID a nahrává se to správné, čekej do konce,
zadej pak tovární nastavení a vytvoř si nový setting

Hodně zážitku s legendou HF 8800HDTV Ti přeji

Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.

Babui
Registrace: 1/2006

diky zkusim

molous
Registrace: 12/2007

Babui

Babui
jo na Babuie je vzdy spoleh toto on dobre ovlada ,jestli muzes babui jaky soft je posledni?myslim pstrosa na 8800 diky ,nekde jsem zahledl 11.42.2F je tak?? diky jofan

jofan
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra