, sekce: DVB-S přijímače |
|
Ferguson 8800HDProsim o pomoc zapl jsem satelit a na displeji se objevil jen loader 113 a sat je mrtvy na obrazovce jsou parametry modelu id 06f0247,HW a softu 11.204f nic nejde nahrat ani vyčistit czystikem co s tim děkuji |
molous
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 84 |
|
|
RE: Ferguson 8800HDno tak asi nastal čas koupit si novej, známej má ten samej a tomu se zase dost často restartuje a po restartu dost často vymaže i veškerý uživatelský nastavení. Jeden servis mu na tuhle závadu uvedl, že pokud nepomůže přehrání FW, tak je to prej neopravitelný. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Ferguson 8800HDNapíchni ho přes RS a vem ho brutal, opravený bude za chvíli ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Ferguson 8800HD...8800 USB nemá, takže tazatel to musel zkoušet přes RS-232, když tvrdí že to nejde ani přehrát a ani vyčistit :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Ferguson 8800HDporadím Ti bude to dlouhé, možná nepříjemné, ale tvůj problém to vyřeší..Předem upozorňuji nicka :rj45 (tuším), že jestli se do mě o5 navezeš, tak odtud pomažeš jako namazaný blesk (je to zřejmě prodavač, který mě osobně zná, tedy tuším a je na mne přímo alergický, zřejmě mindrák z neznalosti ve věci) Tak kolego máš špatné ID stroje, co to znamená, měl by jsi jít sám do sebe a vždy musíš vědět co děláš, třeba když vlezeš do clienta FileZilla a chceš upravit atribut nebo něco změnit či opravit musíš vědět proč to děláš a co děláš a to jak vidím zjevně nevíš... Nachystej si HDUpgrader v2.25 a softwarecleaner, tedy tvůj čistič, propoj stroj pomocí kabelu RS232 s PC fergusona vypni kolébkou a: Zapni upgrader (pochopitelně COM1 musí sedět) nalouduj čistič zmáčkni start a teď pozorně čti, protože doteď to znáš- zapni kolébu a jakmile, ale to musí být moment se objeví na displey stroje tuším please Wait!-okamžitě ho vypni Ukonči HDUpgrader znovu ho spusť nalouduj tovární podotýkám firemní firmware www.ferguson.pl zapni start HDupgraderu zapni kolébku měli by se na obrazovce objevit FFFFFF, tím je smazánoID a nahrává se to správné, čekej do konce, zadej pak tovární nastavení a vytvoř si nový setting Hodně zážitku s legendou HF 8800HDTV Ti přeji Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
|
|
RE: Ferguson 8800HDdiky zkusim |
molous
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 84 |
|
|
BabuiBabuijo na Babuie je vzdy spoleh toto on dobre ovlada ,jestli muzes babui jaky soft je posledni?myslim pstrosa na 8800 diky ,nekde jsem zahledl 11.42.2F je tak?? diky jofan |
jofan
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 173 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|