, sekce: Skylink |
|
FnHvie mi niekto pomôcť??má naladené FnH na Skylink a ten program mi vôbec nejde stále mi ukazuje že je kódované a popri tom mám multi a idem mi aj novo pridané bebe a retro... |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: FnHscanuj, refrešuj, kdyžtak kladivo, není možná že by.. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: FnHu mna to iste, ale povedal som si, ze musim este pockat a tento kanal mi navyse nechyba..Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.
|
DJYEMI
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 902 |
|
|
RE: FnHnechýba ani mne ale keď už zato platím tak nech to tam je...reštartoval som aj satelit aj vybral kartu už pred tým a nič... |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: FnHMne F&H aktivovalo az pri aktivovani ochutnavky HBO+Cinemax |
brikol
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 66 |
|
|
RE: FnHPôjde to až sa spamätajú. Mne to taktiež nejde. Nepomôže nič. Pred polrokom som im aj písal mail, skús napísať, že to nejde a že nie si jediný komu to nejde. |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
|
|
RE: FnHTiež mi to nešlo až kým som si včera večer neaktivoval ochutnávku HBO + Cinemax na 10 dní. V tom momente to nabehlo. |
deltoroes
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 166 |
|
|
FandH modre karty SkylinkPotvrdzujem po aktivovaní ochutnávky HBO + Cinemax cez SMS sa spustilo aj Fishing & Hunting. Len momentálne je to bez zvuku. Aj tak to neplánujem sledovať, len ma štvalo, že to nejde, keď to malo ísť bez problémov. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 391 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|