, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.Na slovenských webových stránkách už jsounějaké informace o přesunu služby na Thor 5,6 a nový ceník platný od 1.5. 2010! Na českých webových stránkách není stále nic nového! |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.ok idem mrknúť🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.http://www.upc.sk/televizia/satelitna-televizia/zoznam-programov/tuje všetko po starom 🇸🇰
|
Jupi
|
|
JupiJe tam rubrika přetočení paraboly! |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.no to som našiel ale zaboha som nenašiel ceny🇸🇰
|
Jupi
|
|
cennik od 1.5.2010 UPCskhttp://www.upc.sk/pdf/upc-direct_tarifa.pdf |
nvd1985
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 34 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.V článku sa zmieňujú i o Eurosporte HD... škoda, že programy balíka plus nie sú súčasťou základného balíka...zaujímavé budú snáď akciové ceny... |
mirec772
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 41 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.Tak jsem to celé snažil vstřebat a musím říct jediné .......Zlatý Skylink ;) :bigeyes: |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.jo jeto drahéto naše cs/sky je lecnajšie R^ 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.Ta tarifa mi pripada ako prvoaprilovy zart...to si niekto kupi ? RvAB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 649 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.tyhle ceny jsou totalni vysmech- zakladni balik + balicek plus za 1000 sk ? .-))...zase budou fungovat jen na akcich jako doted.. |
Hans
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 95 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.:laughing: tak tady to máte. tím je celá věc vyřízená. ať žije skylinkVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
|
|
vortinech žije cslink/skylink R^🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.Také jsem si jejich SK pakety (ceny)pozorně přečetl.Je vidět,že chtějí pokračovat v nastaveném kurzu.S takovou cenovou politikou,nemají vůči DIGI šanci.Čest budiž jejich památce v propadliši dějin.Někdo je nepoučitelný.Nevadí,výhoda pro Čs+Sky link.Kdo se ze svých chyb nepoučí,tak na ně doplatí.Ono jim to dojde až zase časem a zase zacnou s různými slevovými balíčky,jen mně to připadá neetické,vůci ostatním abonentům.Jinak pěknou pomlázku,pijta s mírou ať trefíte domů. :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: UPC Direct CZ versus UPC Direct SK.@Vorti, to sis oddech.. :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
Akcie....To je len základná cena ako doteraz. Budú to predávat o 60 percent lacnejšie v akciach ako aj teraz. Už som mal aj akciové info za lepšiu cenu ako Skylink....Takže s výkrikom nech žije Skylink či Cslink, by som ešte počkal... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
Milanetie tvoje akcie si strč nekam ;Pskylink akciu mať nemusí a furt je najlacneší R^ 🇸🇰
|
Jupi
|
|
JupiLenže oni tú akciu majú trvalú už niekoľko rokov...v tom to je!!! Ja mám okrem iného UPC Direct a v živote som neplatil plnú cenu. Pochopil si to? |
Milan C
|
|
Milanejo že nikdy upc direct nebude mať na cs/sky :-/🇸🇰
|
Jupi
|
|
jupiLenže ja sa vždy držím hesla: Nekrič hop, pokial si nepreskočil...a to mi vychádza. Tak uvidíme :O |
Milan C
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|