, sekce: DVB-S přijímače |
|
Varič Ariva 200Zdravím páni, dostal sa mi do rúk tento prijímač a hreje sa ako dobrý varič, za 4 hod. prevádzky sa dá uvariť čaj na ňom. To sa všetky Arivy tak hrejú? Treba polievať vodou?:) |
vw1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 423 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
|
|
gorefanProč si nekoupí Arivu? Co na ní je tak špatného? Dva roky máš záruku, ale déle jsem žádný přijímač stejně neměl. |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
|
|
RE: Varič Ariva 200lebo,ked si priplatite 50 - 70EUR,tak budete mat povedzme priemerny kvalitny HD prijimac.....Najlacnelsia varianta nie je nikdy dobra,nepresviedcam Vas o ziadnom high ende ale o priemere.... A verte mi,ze obrazovy a zvukovy rozdiel je badatelny.... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Varič Ariva 200a ty mi kludne ver ze ziaden prijmac drahsi o 50-70 eur nebude mat badatelne lepsi zvuk ani obraz, a to sa kludne stavim o hocico !uz dlhodobo ma neskutocne bavi, ako dokaze jeden prijmac rozpalovat ludi a najviac tych ktory ho nikdy nevideli ani z lietadla |
antal71
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 55 |
|
|
gorefanRe: A verte mi,ze obrazovy a zvukovy rozdiel je badatelny....:laughing: Zrovna Ariva má obrazový výstup velmi velmi dobrý. Naprosto srovnatelný s Topfieldem 7710 za 12000kč.Opět pouze účelové lži a bludy někoho, kdo ji ani neviděl. A pro toho, kdo si chce hrát a netouží po linuxu, je Ariva ta nejlepší volba. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
|
|
RE: Varič Ariva 200ať má klidně receiver 101°, hlavně když hraje :). žena tuhle dva dny vypínala jenom TV a můj Golden 980 HD se dvěma slotama pořád jel, třetí den jsem opět zapnul TV, měl naskočit obraz, ale byla tam černá smrt :zombie: - veškeré restarty a vypínání byly k prdu, až tak za 8 hodin Golden z ničeho nic naskočil jakoby se nechumelilo :zombie: . jak kdyby tam po třech dnech nepřetržitýho provozu sepla tepelná pojistka jak na grilu a z bezpečnostních důvodů se vypnul - a pak naskočil :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
|
|
RE: Varič Ariva 200A verte mi,ze obrazovy a zvukovy rozdiel je badatelny....Uz tu prosim prestante s porovnavanim HD prijimacov co sa tyka obrazoveho vystupu, rozdiel moze byt len v analogovom prevodniku a porovnavat hd prijimace pripojene scartom na lcd alebo plazmu moze len blazon. Vsetky HD prijimace s HDMI pripojene tymto vystupom posielaju digitalne data priamo do zobrazovaca a jeho zobrazovaci cip sa stara o obraz. Takze rozpravat ze DM8000 ma ostrejsi obraz ako ariva je uplny nezmysel. Jedine ze by DM robil enkoding v realnom case cez nejake softwarove filtre, co samozrejme s jeho terajsim procesorom nezvladne. |
PEPE8989
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 608 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|