Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink-nápad

Dostal jsem nápad.Co kdyby Skylink zprovoznil svůj infokanál.Vysílal by se fta a informoval by diváky kteří přijímají třeba jen volné programy z pozice 23.5E o jaké stanice by si mohli rozšírit svou nabídků programů.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink-nápad

zbytečné,vždyt každý uživatel skylinku dostal domů magazín,ve kterém se dozví o všech programových novinkách,tenhle kanál by akorát užíral kapacitu na už tak dost přeplněných transponderech

rojroj
Registrace: 10/2009

To uz tady jedou bylo, a nevydrzelo to dlouho.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Jsem registrovanym abonentem jiz vice jak 6 mesicu a zadny magazin do schranky nedostavam, nastesti nejsem o informace ochuzen, neb mi dostacuje a jsem schopen si vyhledat elektronickou verzi tehoz...

PaJaSoft
Registrace: 3/2009

ten magazín nechodí všem, rozhodně né včas. mně taky nepřišel, musel jsem si jeden vypůjčit.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

asi to nerozesílají všem najednou,kolegovi z práce taky přišel asi o týden dřív než mě.

rojroj
Registrace: 10/2009

a nebo možná to posílaj jenom těm, co si platí nějakou nabídku. asi těžko budou tisknout milión kusů. i když to první číslo asi nakonec dostali skoro všichni. ale to byla výjimka

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

asi to posilaj jen tem, co si neco zaplatej. nic neplatim nic neprislo. at si tam nejakej promo kanal pustej, at je to jejich slavny HADÉČKO jeste lepsi :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

ja som ich zakaznikom 3 roky a multi si platim 2 roky a ziadny magazin mi nedosiel asi namna kaslu :fuming:

Parabola gosat 80fe lnb Golden interstar, primac Golden 7800, Dmsis320, Opensat9500, motor sg2100, karta Skylink a Gital.

milan007
Registrace: 2/2007

tak já si u skylinku zatím nic neplatím a magazín mi přišel :lookaround: :laughing: :O

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

stejně tam je prd. to je jenom taková hezká a pěkně vyvedená pozornost, která potěší akorát ty, co jsou ndšený z každý blbosti která jim příde zadarmo. jako třeba 10-ti gramový značkový žrádlo pro kočky na test

vortimond

tak žrádlo pro kočky na test jsem teda nedostal :-/ , závistí snad ani neusnu :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil

podla mna 99% ludi nesleduje pravidelne ich www stranku a ani ziadne s tematikou satelitnej techniky (napr. parabola.cz)

aspon e-mail o spusteni novych programov mohli poslat na mail ktory sa uvadza pri registracii karty, nic to nestoji

funtomas
Registrace: 12/2009

mě přišly vložky na vyzkoušení,ač nerad,dal jsem je manželce,od skylinku jen kalendář,ale hezký holky,to jo

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Taky žádný magazín během roku mi nepřišel Rv

netace
Registrace: 12/2008

bebe tv

kedy zmenia na bebe jazykovú stopu furt je tam hun
človek si myslí žeje to hungariše tv potom
ked toje sk tv :-/

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

to si neviete otvorit ten magazin na ich stranke? ak vies pisat sem tak si mozes pozret i to

Duzu
Registrace: 7/2005

Nic si neplatím a magazín mi chodí na dvě karty - tedy 2x na jednu adresu.

Hujer
Registrace: 4/2004

Také si nic neplatím a ten zbytečnej magazín mi chodí.

HiFiOK

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra