, sekce: Skylink |
|
Retro music,Bebe - problemAhoj-přijímač Topfield 6000cr /pomalý šrot/karta Skylink,společná parabola na paneláku,balíček multi předplacen.. Dnes jsem zkoušel u rodičů jim dodatečně naladit Retro music potažmo i Bebe tv,no a na frekvenci 11797 mi to najde všechny příslušné programy/asi 11/-tedy i Retro music i Bebe-dám ok-jak mě to vyzve.Problem je ten,že právě tyto dva programy posléze v příjímači nemohu jako nově naladěné najít.Prostě se neuloží.. Stejný problem máme na jiném místě na Homecastu s Barandovem tv.. Nevíte prosím,kde dělám chybu? Doma mi to na Topfieldu TF7700hsci šlo naladit naprosto bez problému. Děkuji všem předem |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemZkontroluj, kolik má přijímač předvoleb a kolik je jich obsazeno. Zkus promazat zbytečné a pak ladit. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemTak už to je tam naladěno, pod názvem M1, M2 (bývalé maďarské programy) |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
Retro musicDíky za rady,musím k rodičům zajet,říkáš M1 a M2,zkusím to tam najít.I když jsem proskenoval frekvenci 11797,a tam to Retro music i Bebe tv našlo pod svýma názvama.. Jen se jaksi zapomenou uložit. Volných předvoleb je ještě dost... |
esik33
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 183 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemvymaž maďarské programy a znovu prolaď a bude to tam |
Old21
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 48 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemtak tak, ono si je to pamatuje pod starým názvem, tak proto je to nechce znova uložit, protože si myslí že už uložený jsou :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemnejjednodušší je udělat továrka a znova proskenovat po TP, než hledat jehlu v kupce sena ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Retro music,Bebe - problemjj, to je jeho neduh, nejjednodušší je tp smazat a dopsat znovu.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|