, sekce: Programy na orbitu |
|
Da Vinci Learning na Amose zatial nekodovaneNa Amos-e 4W 11260 H 27500srzaujimava vzdelavacia (dokumentarna) stanice Da Vinci Learning ide min. 3. den nekodovane. Bude Conax, ale zatial sa da!... ;-) Jazykovo Polsky, Ukrajinsky, Madarsky a este jedna zvukova stopa "multiple languagages" byva anglicky alebo francuzsky (originalny jazyk programov). Alternativny jazyk niekedy vypadava. Titulky dalsie jazyky EU, SVK nie - zatial(?)... FYI K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
RE: Da Vinci Learning na Amose zatial nekodova...tento úkaz už nie je prvý raz, už to išlo jeden taz tuším free cca 5-6 dní.3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
na webe pisu =na satelite nie=co sa tyka prijmu zo satelitu na webe pisu "na ziadnom satelite nie". Ja som pozeral madarsku verziu a tam okrem UPC kablovky a dalsich kabloviek o satelite ani zmienka.Kedze T-Home(.hu) je na Amose, teoreticky... ;-) Inac ten obsah sa mi fakt velmi pacil! ;-) K |
krikri
|
|
RE: Da Vinci Learning na Amose zatial nekodova...je to tzv. náučny kanál, čo mňa osobne veľmi teší, na rozdiel od komerčných s.r.a.č.i.e.k typu markíza atd kde pozerať správy je teda k.u.r.v.a horror a stres počas pol hodiny a na toto sa ja osobne dívať nemienim. Rv Mám taký pocit že poslednú dobu je a vzniká viac tel. kanálov na osprostievanie ľudí ako na poučovanie. :((3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
RE: Da Vinci Learning na Amose zatial nekodova...uz to ide dlhsie,a polstina je super R^Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 835 |
|
|
Tami vsak sprosti ludia su dobri ludia neInac na Dr.Dish mali shot o Da Vinci a nieco hovorili (po nemecky co ja neviem) len som rozumel ze Amos a SmartCast nieco ku Conax som rozumel. Na madarskom webe som sa zas docital ze ze v Budapesti idu otvarat nejake technologicke centrum k tomu a zakratko idu rozsirovat o 2 dalsie jazyky - oficialne nepisu ale na forach ze bulharasky a slovinsky ci macedonsky. Na druhej strane spominali ze rumunsky to uz je ale ja som to nezaregistroval - teda na tom satelite leda ze titulky som nepresiel ake su tam...Predpokladam ze po SK/cz asik ne :-( K |
krikri
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|