, sekce: Skylink |
|
Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetmomentálně 999.400. všechno nejlepší skylinku, určitě si ten úspěch zasloužili, protože nezapomínají zcela na technickou kvalitu vysílaných programů, taky díky odvaze (myslím hlavně HD programy celkově a poslední skvělou novinku HBO HD) a některým inovacím v komunikaci se zákazníkamaVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
|
|
Takže to máme1.000.000. x 1.500Kč = 1.500.000.000 Kč, no kdo by nezměnil kódování, že jo? ;) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetjak uz tady bylo receno, je uplne jedno kolik je jiz abinentu, i kdyby jich bylo 5 mega, budiz jim to prano, ale za to co nabizeji a kolik za to chteji, to mi prijde jako to hlavni, co by se melo resit.Nebo jsem snad jedinej, komu se nepozdava kvalita SD programu a kvalita HD programu vcetne jejich nabidky, datoveho toku atd? |
ladys
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 88 |
|
|
@davebj1myslim ze nielen ja, ale ani vacsina nespochybniuje cislo = pocet kariet, hovorim, ze to posobi nedoveryhodneja len pochybujem, ze je banner online napojeny na databazu, najma ked to robi taketo skoky that´s all folks |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
|
|
Proč by to někdo manipuloval ?Proč by to někdo manipuloval ?Přece proto - že je už naplánovaná tiskovka k milionté kartě a nemuselo by se to stihnout :))) |
šibal
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 572 |
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karettady na fóru jsou všichni zfanatizovaný proti skylinku. přitom právě Skylink nabízí programy v nejlepší kvalitě u nás. že má např. spousta stanic v CS LINKU bitrate kolem 1.5-2.0 Mbps maximálně, to nikomu nevadí.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetRozhodne nebudu nekomu blahorecit za to, ze je u nas nejlepsi, bo porad to ve srovnani s moznostma na zapade je uplne nekde jinde.Je to jednoduche, kdyz se mi to nelibi, tak to prece nemusim platit, s tim ja souhlasim a taky jsem predplatne zrusil.Ja jsem ochotnej platit klidne litr za kvalitni nabidku HD programu, ale nee za nahrazku HD programu a SD mazanicim. |
ladys
|
|
vortimondvsetci nie su,len zopar dilerov UPC a emulatori Rumunov. :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetvortimond: a kdopak je proti Skylinku? ... ja? /urcite mne mas tymhle smerem zaskatulkovanyho/jenom je mi divny ze na moji adresu jsou 3 karty rego /cena za kazdou kartu byla 70EUR/ ... zaco muzu ric, DEKUJI je ESP HD /ceska lokalizace/ .. vseobecne receno SkyLink byl a je prvni kdo prinesl HD ... vsechno ostatni je nepodstatni, protoze to clovek muze mit bud cez Gital, UPC, T-Com Magio, DiGI, Satro MMDS Digital atd atd... at se dari, ahoj ;) btw to PR je sice pekny ale jinak trapny, chleb v obchode nezlevny, takze klidne muze bejt rego i 10 000 000 karet, pro mne jako uzivatele Skylinku to nic neznamena, co z toho mam? Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@ladys, @vortimondad kvalita SD a HDLadys v tom nie je sam, rovnako si aj ja myslim, ze by mnohym programov, HD zvlast, slusal vyssi tok, mozno lepsi koder. Je jasne, ze nie vsetko je v rukach Skylinku, ale bitrate rozhodne ano a pri tych programoch, kde je potencial povodneho zdroja by si tym mali nieco urobit. Vsimli ste si, ze Skylink uz tolko nekomunikuje kvalitu oproti inym platformam ? Aj vidim nejeden kvalitnejsi SD kanal, ako je HD od Skylinku. Bohuzial. @ Vortimond ja sa neuspokojim s tym, ze sused ma horsi obraz, nebolo by lepsie mat najlepsi mozny? Preco nerobia take obrovske kompromisy ZDF, ORF, ci svajciari? Ved prave 1.000.000 kariet by to snad mohlo utiahnut, nie? |
losparabo
|
|
ad zaujatostAno zaujaty som a preto si Skylink asi platim ....Prave preto, ze ho platim tak ho mam pravo aj kritizovat a nie calovat ako tupa nesvojpravna ovca. Chcem mat lepsi obraz a zvuk. Vortimonf ty nie? |
losparabo
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetkdyž budete ostře kritizovat to nejlepší, co u nás je (HD programy od skylinku) a chválit a tolerovat naopak nejhorší kvalitu (třeba AXN-ka a další programy v podání CSlinku, který mají bitrate na hranici rozpadu) tak už fakt nevím, co tím chcete docílitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
ešte 199kariet do melouna R^🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetVsichni vime jake jsou moznosti HD nebo SD obrazu, vsichni to vidime u nasich zapadnich sousedu.Tak proc to nejde i u nas, ja vam reknu proc, bo jsme narod Svejku a chcem porad neco o(nevhodné slovo) a zakaznik je az na poslednim miste.Vzdyt v nemecku maji SD pomalu stejne jako nase HD a my si myslime jaky hit tady nemame. |
ladys
|
|
@vortimondo kom konretne hovoris v tomto texte?:"když budete ostře kritizovat to nejlepší, co u nás je (HD programy od skylinku) a chválit a tolerovat naopak nejhorší kvalitu (třeba AXN-ka a další programy v podání CSlinku, který mají bitrate na hranici rozpadu) tak už fakt nevím, co tím chcete docílit" |
losparabo
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetjá fakt nevím, já ty nicky moc nesleduju. spíš text. ale za poslední dobu se tady neustále hází špína na tu nejlepší filmovou stanici, která se u nás dá předplatit (HBO HD) a mezitím se vyskytne sem tam pochvala na adresu programů Cinemax a AXNVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
@vortimondPrepac to su ale velmi chabe argumenty, nehovoriac o tom, ze si to ktokolvek moze dat dokopy prave so mnou, ci s ladysomMas asi inde prah, lebo ja som ziadnu spinu na Skylink nehadzal. Ja som velmi korektne poukazal na to, ze Skylink setri na bitrate. Na tom nic nemeni ani to, ze zatial je obraz Skylinku asi v nasom regione najlepsi. Problem je v tom, ze bol aj lepsi - specialne HD ked zacinalo a konkretne Eurosport bol s bitrate inde ako je dnes. Snad to nechces popriet? Problem je aj to, ze sa len zahustuju tp a moze to byt kludne horsie. Korektne hovorim, ze to uz potom platit nemienim. Je mi jasne, ze tym sam nic nedosiahnem, ak vacsina bude znova a zas, ako je nasimi narodnymi vlastnostami, drzat hubu a krok... |
losparabo
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetdyť už se tady občas někdo ptá, jestli si má předplatit HBO nebo HBO HD. nebo jestli je lepší Eurosport a nebo Eurosport HD. mělo by se s tou kritikou začínat od toho nejhoršího a né obráceně!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
|
|
A vůbec, jak je to s SK programy v Skylinku?U Joj, Joj+ a Markízy mají hvězdičku - vysílání jen pro SR, ale jede to i na ČR registraci(zatím). Naopak CS link má tyto programy v základu bez trapných hvězdiček. Co je tedy lepší pro nového zákazníka, který si nechce nic připlácet? |
gaston
|
|
gastonnajlepsie je emulovany rumun k tomu LCD Technika z Tesca a tri krabice ribezloveho vina......... :8) :))) :))) :)))Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
gorefanproti emulovanýmu rumunovi nic nemám, ale ten tak nějak odchází do kytek. Ribezlové víno, event. jabčák (čučo), event. pro skutečné fajnšmekry - "Šumavské bylinné", tak to bejvávalo, když nám bylo 15 ;). Tady jde spíš o to, že ta "dobrovůle" Skylinku šírit SK programy může zkončit a pak už to bude na úrovni slavného multiplexu ČT, který se po dlouhých útrapách slavně dobelhal i do našich končin Rv |
gaston
|
|
ešte 96kariet ty brdodnes to asi bude 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Skylink dnes oslaví 1.000.000 karetUž jen 106 karet!!!! :) To je hračka, co děcka? Celej den sledovat čísilka a u toho pomlouvat Skylink.Vortimond má pravdu. Jen přidávám, že nedávno tu bylo velké těšení na RETRO a po dvou dnech kritika, že se tam vše opakuje po 4 hodinách atd. Celoročně je tu chvála na Clubland, Bliss atd. Nikdo si asi NECHCE všimnout, že i na těchto slavných kanálech se vše taktéž pravidelně opakuje. Já bych je hned začal pomlouvat ;) Totéž je tu kolem HBO HD. Tak děcka, co vlastně chcete?? |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
|
|
smscza jo som sa prerátal R^🇸🇰
|
Jupi
|
|
teraz 84to je vružujúce jako pri matese ked tahali čísla :)🇸🇰
|
Jupi
|
|
JupiV Matesu jsem vyhrál nějak kolem 2500Kč, což byla tehdy jedna výplata.Moje první sázka v životě :) |
smscz
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 470 |
| Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 86 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|