, sekce: Zkušenosti |
|
Převod záznamu ze satelituProsím o radu mám satelit Topfield HSCI 7700, nahrál jsem si na flash disk v sobostu z Novy HD film Krvavý diamant, v programu h 264 ts cutteru jsem soubor z formátu REC převed na TS a když se na to následně v TS cutteru podívám tak nesedí obraz se zvukem, zvuk je opožděnej a i obraz se zdá místy trhanej. Pokud máte někdo zkušenost s tímto problémem dík za radu |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
|
|
@rafaJá s tím zkušenost mám a proto nic nepřevádím - rozhození obrazu se zvukem prakticky vždy. Možná nemám správné programy. |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelituTento problem som mal aj ja, kym som do compu nenainstaloval najnovsi K-lite codec pack, potom vsetko ok.Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 604 |
|
|
@kratosAby sa ti to nezmenilo na KO.K-lite codec pack do compu nikdy!Ja,aj kopec dalsich uzivatelov pc ma s tym nedobre skusenosti. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelituto rafa - ja pouzivam od henleinu "DVR Studio HD"a zadny problem s hd nahravkami z meho topfielda. Nevim jak ted, ale drive bylo mozno pouzivat tenhle soft 30 dnu plne funkcni (bez placeni), takze bylo dost casu na vyzkouseni. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelitumozes vyskusat ajK-Lite Video Conversion Pack |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
to parnicekDVR Studio HD jsem na základě diskuzí tady na parabole i jinde taky se snažil vyzkoušet, ale jelikož nevládnu němčinou tak jsem se moc daleko nedostal, pokud máš trochu zkušeností, neposlal by jsi mi jak postupovat, předem dík mail : Zjizveny@seznam.cz |
rafa
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 150 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelituneřeš to a stáhni si to z netu hotové |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelituto rafa - uz nejaky cas je na webu haenleinu ke stazeni english verze. Neni nijak funkcne omezena na tech 30 dnu. Muze se v tom i delat sd nahravky. Potom bud preinstalovat pc a mas dalsich 30 dnu, nebo zaplatit 65 ecek, nebo si to "stahnout z netu hotove", jak pise kolega. |
parnicek
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 121 |
|
|
RE: Převod záznamu ze satelituNez bych se babral a nervoval s TRP koncovkami, tak si to radeji nahraji na spolehlivem rekorderu. R^ |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
|
|
maxi6Skus to nahrat na akomkolvek recorderi do hd formatu a budes frajer. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 718 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|