, sekce: Skylink |
|
úroveň a kvalita signálunazdar chlapi,mám TechniSat Digit HD 8-SX,LNB Monoblok 0,2 dB, Parabola 80 cm, natočeno na 23,5 a 28,2, místo Kladno. u 23,5 úroveň signálu 50% a kvalita téměř 100% u 28,2 úroveň signálu 37% a kvalita taky kolem 37% bude to takhle stačit nebo budou s příjmem problémy a je potřeba to ještě doštelovat ??? díky za info |
jaakarel
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: úroveň a kvalita signáluNa jakých TP jsi toto naměřil?Bez udání alespoň konkrétních TP, je to údaj uplně k ničemu i pro lidi, kteří maji doma stetjný box a anténu přesně nastavenou. Podle mě máš signál minimálně na šilhacím hrdle/28,2/ slabý, monoblok nejspíš nemá vhodnou rozteč pro tyto družice na 80cm anténu. Pro tyto družice se totiž běžně prodávané MB nedoporučují. To už musí být praxí ověřeno, že to je v pohodě. Pochybuju, že se tímto nějaký prodejce hlouběji zabývá. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: úroveň a kvalita signálutoto je měřeno na TP, kde vysílají všechny anglické hudební stanice, myslím 11662 a potom obdobné je to na TP, kde vysílají volně dostupné filmové kanály(zone horor, movies4men, atd...) celkem jsou to asi tři TP, ale je to cirka stejné..... tj. na tyto dvě družice nepoužívat monoblok??? |
jaakarel
|
|
monoblok radsej na23 a 19.Co sa tyka tych teplomerov v Technisate,tak hodnoty ktore uvadzate sú pomerne nizke (oproti mojim),ale to je len orientacny udaj. Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
RE: úroveň a kvalita signáluTakže 11642 i ten druhý jsou Z Eurobirdu-1 28,5E a to je o dost slabší družice, než je Astra 2B na 28,2E. Na toto rozhodně neni monoblok vhodný pro 80cm anténu.Raději samostatné LNB a na 80cm anténu jsou vhodnější LNB s užšími hrdly. Já bych v tomto případě dal i větší 85cm anténu. http://www.lyngsat.com/eb1.html http://www.lyngsat.com/astra2b.html On Air!
|
Saxon
|
|
RE: úroveň a kvalita signáludíky za info, ještě poprosím o radu jaký konkrétní LNB, aby byl užitek co nejlepší.... díky |
jaakarel
|
|
RE: úroveň a kvalita signáluV singlech třeba Inverto SilverTech, ALPS /raketka/, nebo Inverto MultiConnect, ve Twinech a Quadech už pouze ALPS a MultiConnect, ale oba už stojí docela dost. Na 85cm anténě můžeš i ve Twinech a Quadech použít běžné tipy. Problém je akorát na té 80cm anténě.On Air!
|
Saxon
|
|
saxonake LNB na multifokus Gibertini (95cm - 28-23-19-13)?Poradite? (na cene nezalezi) Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
|
|
Jaký monoblokPokud to je monoblok 4,3 stupně, pak s tím jde něco dělat. Monoblok se uchytí za pravou část při pohledu od plechu paraboly na konvertor a parabola se nastaví ohniskem na 28E. Šilhat se bude na 23,5E, která je silnější.Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 424 |
|
|
RE: úroveň a kvalita signálutak jsem na to koukal a asi nejvíc mě zaujalo "Inverto Black MultiConnect System pro Single + Twin" s tím, že bych ještě požádal o radu jakou parabolu, abych z toho dostal co nejvíce..... děkuju za radu K. |
jaakarel
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|