, sekce: DVB-S přijímače |
|
Jak vypálit HD programy na DVD / Blu-rayProsím poraďte: v jakém programu lze vytvořit Blu-ray disk (DVD) z dat z HD sat.programů, přípona .ts4. Je to pro Technisat Digit HD8-SX. Veškeré programy co jsem odskoušel hlásí chybný kodek. Nepřišel jsem v jaké kodeku jsou data ukládána na satelit. Díky moc předem.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: Jak vypálit HD programy na DVD / Blu-rayNa "satelit" asi bezdrátově.......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Jak vypálit HD programy na DVD / Blu-raypřevést na soubor .mkv |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 499 |
|
|
RE: Jak vypálit HD programy na DVD / Blu-ray1. mux streamu SW H264TS_Cutter2. mux streamu, ktorý vylezie zo SW H264TS Cutter SW TsRemux 3. nastavenie deelay audio stopy a encoding do AC3 SW XviD4PSP 4. mux video stopy a audio stopy SW tsMuxer, ako out zadať m2ts 5. authoring na AVCHD ( DVD-DL ) alebo Bluray SW multiAVCHD |
jarino1978
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 452 |
|
|
Nero Visionpredtym som to robil plus-minus ako jarino ale teraz nadrzo stiahnuty .ts aj ts4 natiahnem do Nero Vision upravim - zaciatok-koniec, pospajam .ts4 subory do celku a vypalim na BR. ma to svoje muchy ale ide to! ;-)K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
|
|
A jak záznamy pospojovat??Už delěé dobu řešímm podobný problém, vyzkoušel jsem pár sw a žádný nefunguje spolehlivě.Pokusím se tedy ověřit postup, který popisuje jarino1978... A hned mám tři doplňující dotazy: 1. Je možné HD záznamy z televize vypálit včetně 5.1. zvukové stopy, EPG, případně teletextu? 2. Rád vych využil celou kapacitu BD média, jak na jeden disk umístit třeba tři různé záznamy? 3. Pokud se mi HD záznam po všech těch převodech vejde do 4,7 GB, půjde vypálit na bážné DVD tak, aby se dal HD záznam přehrávat na BluRay přehrávači? |
pdsoul
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 5 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|