Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Nahrání software do Vantage

Zdravím, mám otázku na ty co mají zkušenost s nahráváním softwaru do Vantage, chci tam dát nový ale nechci něco pokazit, mohly by jstemi říct nějaký postup, vím akorát že by se nemělo dělat pokud jsou výpadky elektřiny. Budu rád když mi někdo poradí. Díky.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nahrání software do Vantage

normálně ten software nakopíruješ na nějaký USB úložiště (třeba flash disk, mp3 přehrávač nebo foťák) a potom v menu toho resívru vybereš USB a ten soubor. není to žádná věda a software můžeš libovolně měnit ze starších verzí na novější i obráceně

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

software je vždycky stejnej a používá se rovnaký soubor pro všechny HD modely krom nejnovějšího VT-1. problém je spíš s emu podporou, která není už dneska vůbec aktuální, ale to se všechno může ještě zlepšit (až se vyřáděj na tom VT-1 tak si možná na ty ostatní typy zase vzpomenou)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Musím zalohovat programy. a jiné a nebo to tam zůstane?

Digi Tv top platforma

satmana

zálohovat, zálohovat, zálohovat,
Je to jako bys přeinstaloval operační systém u PC

Hujer
Registrace: 4/2004

mělo by to tam zůstat, ale nemusí. zálohuje se taky přes menu, je tam něco jako "software manager". zálohovat můžeš seznamy programů i nastavení menu

vortimond

Jsem u těhto věcí lajk. Zálohovat: programy mám ale zbytek nevím co bych ještě měl zálohovat?

Digi Tv top platforma

satmana

všechno co se dá

vortimond

@satmana

Celý postup je tu:http://www.cssf.cz/showthread.php?t=32160
Ale tuším som Ti už o tom písal. Je tam pekne rozpísaný celý postup. Zálohuj, samozrejme, pre návrat do staršieho FW t.j.keď sa vrátiš z napr. 25701 až po 24401 všetko O.K. Ale keby si sa vrátil na FW tuším 23 900 a staršie, všetko ti pôjde do " kytek". Aj preto tá záloha.

Milan C
Registrace: 4/2006

Ano hovořili jsme o tomhle akorát mi není jasné zdali mi tam zůstane veškeré nastavení co tam mám doposud.

Digi Tv top platforma

satmana

@satmana

Ano zostane určite. Tak ako som napísal až po to FW staršie.Ale to zálohovanie by som určite urobil. Nevieš, čo sa môže počas cca 5 min. nahrávania do Vantage udiať.Ak to nezálohuješ, ako ja v začiatkoch s Vantage, máš celú noc čo robiť / ako kedysi ja / :)

Milan C

Provádět zálohy při reinstalaci FW je určitě dobré.

Pouze upozornuji na jednu věc, pokud si uděláte zálohu settingu a poté nahrajete FW staršího data a poté si nahrajete zpět setting, který pochází/vznikl/ pod novějším FW, tak vám nebude fungovat tuner.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Tuner? Mám vytipované 24401,24101. Mám tam 25201 špatné.Chci si to nechat na víkend kdybych něco pos... tak abych měl čas to dát do hromady.

Digi Tv top platforma

satmana

Mám to vyzkoušené, ale je to asi rok stará záležitost.

Vantage je naštěstí korektně fungující značka se solidní SW podporou.

Klidně si tam dej starší ověřený soft a užívej provozu. Setting si zálohuj preventivně po každé změně v něm.
Dávat znova setting při změně FW je nesmysl.

Setting měnim akorát při významnějších zněmách na orbitu, resp. v programové nabídce. Jinak to neřešim.

On Air!

Saxon

S tím tunerem jak je to mysleno že by nemusel fungovat při spětném nahrání settingu. Jsem z toho jelen.

Digi Tv top platforma

satmana

http://vantagefunclub.cz/

http://forum.vantage.cz/index.php?sid=0f2c7f6be5bb337bab0aa8873256df73

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Chová se to tak, jakoby nebyl připojený anténní svod.

On Air!

Saxon

re:saxon

Slyšel jsem z více stran,že Vantage je uvnitř celkem kvalitně udělaný.
Ten můj mě opravený ještě neposlali...
Jinak jsem ti poslal email,ahoj

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik

Však to byl také hlavní důvod, proč jsem je začal montovat.

On Air!

Saxon

re :saxon

Jo,působí poctivím dojmem.Díky za email,už jsem jim napsal,jsem zvědav jak to bude probíhat.Ahoj

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

satmana

a pokud to mas novy, mej vzdy po ruce flaskhu a zalohuj si pres usb chanely. Pokud mas nekolik druzic a navolene programy, jednou ti to urcite prijde vhod. Zmacknes neco, cos nemel a vse je smazano! :)
V soft Manageru pak behem par vterin vse v poho nahodis. Ma to 2 polohy: kanaly nebo soft Ulozit( zalohovat) a Reciever, cili nahrat do pristroje.

maxi6
Registrace: 5/2009

@satmana

Neboj, nič nepose...keď budeš postupovat ako sme ti
napísali. FW 24401 nedávaj, má zlé EPG. FW 24101 daj alebo 25201 tam je aj obraz vyšperkovaný do nádhery....Osobne odporúčam FW 25 201 je najlepší, aj pre pripojenie ext. HDD.

Milan C

HDD

Hm, nejvíc mě točí, že jakmile je trochu větší bitrate (CT HD nebo víc SD najednou), tak je tak každé 3 min. výpadek při nahrávání na ext. HDD (1 TB WD My Book Essential). Mám poslední FW před těmi přepínacími problémy, teď nevím to číslo... Funguje to vůbec někomu bez výpadků?

ministr
Registrace: 2/2008

jo, taky to pozoruji, ale jine HD programy to nedelaji. Odzkousen ESP HD, feed MetOp, Servus TV HD, Dubai Sport HD, HBO HD, vsechny bez vypadku.

On Air!

Saxon

ministr

Ano funguje bez výpadkov pri softe 25201, 25501, 25701 a aj pri tých starých čo som hore spomínal. Ext. HDD mám uvedený pod čiarou....

Milan C

Ted´tam mám 25201 spolu s kartou cs link mi to dělá neplechu ne stále ale jak se to začne jeb.. tak se to jeb. Jak už jsem zaregistroval někomu funguje tenhle a někomu to zlobí zkusím a uvidím, doufam ;)

Digi Tv top platforma

satmana
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra