Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Philips 6010 a bílá karta Skylink

Měl bych dotaz zda si již někdo poradil s nefunkčností frekv.12070 a 11876 na tomot přijímači s bílou kartou skylink,s modrou jede bez problémů

Vladimír Z
Registrace: 3/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE:

funguje mi s modrou i bílou kartou, záleží jakou bílou kartu máš....starší bílá asi 4-5 let chodí se softwareDSX6010_6.50KTM_ TaT, novější bílá - stará asi 2 roky chodí se software DSX 6010_6.50 KTM_ NEW.Skylink. Navzájem se prohodit nedají, software vždy pracuje jen s tou jednou kartou, pokud je prohodím, tak nereaguje a kartu nepozná...

rosky
Registrace: 1/2006

Philips 6010 a bílá karta Skylink (# 53)

Mám úplně novou kartu skylink bílou

Vladimír Z

Re:

Tak musíš použít software : DSX 6010_6.50 KTM_ NEW.Skylink. a správný setting a půjde ti vše tak jak má... R^

rosky

tento sw nemůžu nikde najít,pouze 6.50 new card 2008,jiný jsem nenašel

Vladimír Z

Re:

Tak ted jsem ti to zkoušel s tím tvým 6.50 new card 2008 a funguje to taky ok s kartou 2 roky starou...tak bys měl problém asi v settingu...

rosky

nova, prima cool, nova cinema po 40 sek. obraz nikde jestli je to ono tak to najdeš na kon.webu ale není to vonu musíš tam vrazit blocer a ještě do něho něco nahrát,vše tam najdeš pokud má někdo lepší řešení at dá vědět

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007

pro rosky skus novu aspon 1 .minutu

Cvik dělá mistra.

ladinek

RE:

Běží mi bez problémů všechny programy Gratis + všechyny Multi. žádný blocker nepoužívám. Podle mě je problém v settingu který používáš, jinak nevím....

rosky

pro
rosky odkud máš soft

Cvik dělá mistra.

ladinek

re:

Ještě mě napadla jedna věc : kartu jsem si musel zaktivovat v jiném přijímači, přes Philips 6010 to nešlo úplně, některé programy nefungovaly. Po zaktivování programů mi již zápisy chodí normálně a kartu se všemi programy Gratis+Multi používám opravdu bez problémů cca 2 roky. Nebude náhodou problém v tom zaktivování karty ?? podle mě to přes Philips 6010 nejde kompletně jen část. Ale jak píšu je to už skoro 2 roky tak nevím přesně které porgramy mi tenkrát nešly...

rosky

re:

Z nějakého polského uploadu, myslím že to byla satelita nebo nějaká podobná stránka

rosky

re:

rosky
karta je OK jede v Octagon HD 918 ale problem je,že na chalupě používám Phila 6010 vše jede v pohodě až na TP.které uvádi Vladimír Z nova a nova cinema prima cool prostě po asi 40 vteřinách nejde

Cvik dělá mistra.

ladinek

Re: ladinek

pošli mi na email setting který používáš, večer to vyzkouším s tvým settingem. ted musím odběhnout tak pak dam vecer vedet...email cv76@seznam.cz

rosky

re:rosky

Karta je nová v jiném přijímači jede normálně,když tak pošli sw + seting,který používáš Zahardnik@seznam.cz,moc děkuji chtěl bych to vyzkoušet

Vladimír Z

RE: Philips 6010 a bílá karta Skylink

doktor satelita-bodka-pl se tomu venuje

*beda*

RE: Philips 6010 a bílá karta Skylink

mozno ze mu to ide kvoli tomu ze ma bloker v sate vo vnutri inac su stym problemi a len s blokerom tie dve frekvencie idu

jopo166
Registrace: 1/2009

Philips 6010 a bílá karta Skylink

Děkuji za snahu pomoci,zkusím ještě pohledat.

Vladimír Z

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra