Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

CAM Cryptoworks modul SMIT a Vantage

Skusal niekto tento modul vo Vantage HD ? Funguje bez problemov ?
Dik.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: CAM Cryptoworks modul SMIT a Vantage

ten není dobrej, údajně má problémy s HD stanicema. Mascom twin taky (ten jsem zkoušel) takže používám modul od Technisatu a naprostá spokojenost

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Ten Smit mi dělal problémy i v SD prijímači, při zapnutí cca vteřinu zakostičkuje, potom už dobrý. Do HD přístrojů dávám Cryptoworks Irdeto Mascom 3.19 a zatím žádný problém.

brambora
Registrace: 3/2009

Ten modul od Technisatu pouzivas vo Vantage?

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

já v emu prakticky vůbec nic nesleduju, takže jo

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Psal jsem teď dotaz ohledně SMIT modulů pro kolegu do Technisatu HD S2X Plus (doporučili ho i na Omko.cz). Četl jsem, že staré SMIT dělaly problémy, nové již ne.
Jinak ten Mascom easy Twin mám v Technisatu HDS-SX a všechny programy včetně HD na Skylinku běží úplně v pohodě.

jirka67

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra