, sekce: Skylink |
|
Modelka Nikol, skade je?Ja si myslím, ze je to Čechoslováčka, tak ako ja.https://www.parabola.cz/galerie/astra-skylink-1m-karet/ |
jack2500
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 334 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
|
|
NikolDocela pravidelně ji můžete potkávat v jednom nejmenovaném podniku na Stodolní :lookaround: |
jpchenet
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 73 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?davidkriz asi ne :scared: :lookaround: :bigeyes:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?.... jo už jo, takže kozama to asi teda fakt nebude :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?ne ne :)kdoví, jaké má knawi kriteria nebo měřítka ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?hmm, viditelne je tu jar.. púčky pučia, býčky bučia .. :laughing: :laughing:Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?Já myslim, že kdyby jste ji viděl tak, jak ráno vyleze z postele, bylo by po nadšení.Zrovna tak po případném rozhovoru na jakékoliv téma kromě kabelek, šminků a solárka. Ale na fotce vypadá slušně. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?no kozy ma fajne aj telo ale ten pohlad pri klopani na telku Rv |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?ženská krása je někde jinde než u této takzvané /krásky/Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 406 |
|
|
A není to náhodou"hérečka"....? :))) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?..... jo, jo jo... je tu jaro a všechno pučí, až mi v kládě z toho někdy hučí :laughing: :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
|
|
RE: Modelka Nikol, skade je?Myslím, že ji neprávem řadíte mezi kdejaké !modelky! a kdoví jaké jiné vyumělkované odpadní krásky... krom toho, že je hezká tak je značně inteligentní a vzdělaná, focení ji neživí. A mezi nama, pěkná holka po ránu když vyleze z postele je stále pěkná, to je ten rozdíl mezi pěknýma a zmalovanýma. Po ránu je to navíc značně rajcovní ;D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 770 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|