, sekce: Zkušenosti |
|
Obsah tohto fóra.Keď som pred rokmi objavil tento server, bol som pyšný na to, že mám kde pri svojich amatérskych skúsenostiach so sat. technikou čerpať užitočné informácie. Všetkým známym som vravel, máš problém, pozri na parabolu. Dnes však musím konštatovať, že sa tu na fóre väčšinou stretáva skupina arogantných puberťákov, ktorý sa vyžívajú v urážaní a ponižovaní. Veď sa tu skúste opýtať na problém s programami skylink,cslink, ihneď mate, čo tu otravuješ, napíš si na ich web, či klasická otázka- poraďte HD prijimač, či LCD-Plazma a to už nehovorím ak sa tu niekto opováži napísať na tému ARIVA. Priznám sa,že som viac menej pri pc 18 hodin denne a v prehliadači mám vždy natiahnutú stánku parabola, ale popri nej ešte ďalšie dve fóra. Tu sa v poslednej dobe veľa krát zasmejem na absurdných odpovediach, tam sa zas dočítam a DOHĽADÁM čosi užitočné. Napriek tomu držím palce administrátorom tohto servera, ale hlavne fóra dobré smerovanie. Záverom by som rad poznamenal, že tu podľa mňa strašne chýba tlačítko hľadať, možno by tých hlúpych otázok bolo trochu menej. |
matov3
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 557 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
RE: Obsah tohto fóra.Ad1, nikoho zde neznám osobně. Je tedy nasnadě pochopit, kdo je pro mne anonymní uživatel.Ad2,3, že někomu některé výroky připadají jako hulvátství, napadání nebo urážky, ještě neznamená, že to takhle musí připadat i mne. Zvlášť, když je reakce pro mne vtipná, což se mu nesčetněkrát povedlo. Navíc, když věřím, že pokud by ho bavilo odpovídat na stejné, denně se opakující dotazy s lehce vyhledatelnou odpovědí, že by mu uměl poradit. Mluvím jen za sebe. Na anonymním fóru se nikdy nemohu urazit. Jestli se tak někdo cítí, je u mě nízce sebevědomé trulo bez vlastního názoru, které si zde nejde pro technickou radu, ale přesvědčení pro svá budoucí rozhodnutí. Nepíšu to teď tady pro sebe, ale abych se zastal diskutujícího, kterého osobně vůbec neznám a nemám k němu jakékoliv jiné pouto. Přesto nemám nejmenších pochyb o tom, že to vůbec nepotřebuje. Stejně tak jakékoliv hodnocení na adresu mého nicku je mi bez osobního poznání naprosto putna. K tomuto tématu se dál nehodlám bavit. Hezký den. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Obsah tohto fóra.:bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|