, sekce: Zkušenosti |
|
Odborníci v kamenných prodejnáchDnes jsem byl v budějovické prodejně Ellex s otcem vybírat plazmovou TV a co jsem se nedozvěděl...Přes rameno jsem vyslech rozhovor jiného zákazníka s odborným provavačem. Na zákazníkovo dotaz, zda jím vybraný model zvládá příjem normy DVB-T2, prodavač odpověděl: jo, tohle umí, vždyt vidíte že to tu má uvedeno, že to umí empegčtyřku... Televizor pochopitelně zvládal akorát DVB-T s dekodéry MPEG 2 a 4. Zase jsem si všiml, že mi v ten okamžik na hlavě naběhla žilka, ale ustál jsem to a pak jsem panu prodavači vysvětlil, že se mýlí. A to je prosím jedna z nejznámějších prodejen se spotřební elektroniku ve městě... Rv Rv On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
ELEKTROEXPERTV Pelhřimově to je v ELEKTROEXPERTU ještě horší. :laughing: |
Dasty
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 88 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchPlazmová Tv správná volba R^Tyhle "podavači" to je tragedie v celý republice.Nedávno jsme viděl na Zličíně v Datartu jak tam prodavač masíroval manželský pár že ze zlacenými, drahými HDMI kabely i scarty budou mít o 200% lepší obraz a ruzný kecy a pindy. No a samozřejmě jim ty předražený kraviny vnutil i když paní se to moc nezdálo na ní bylo vidět že by radši nějakou novou kabelku nebo kabátek. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchVčera ke mě přišel manželský pár do prodejny. On: ta televize se mi moc líbí, co ty na to miláčku?? Ona: posadila se do kožený sedačky, kterou tu mám pro odpočinek zákazníků a řekla: klidně si jí miláčku kup, já si zase půjdu pro ten zlatý náhrdelník co se mi tak líbil. No odešli bez televize, já měl zase divadlo LIVE :8)Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchpodavac, co chtete ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
@DejfJa se vůbec nedivím,že ti odešli,aniž by jsi něco od Tebe koupili |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchto je zajímavý,všude se prodávaj televize,jen v Písku ne a to vim co je DVB-T2.NAZDAR... |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchTV sa kupuju cez net je to minimalne o 100ecok lacnejsie |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchČínskej šmejd z...vil celej svět,takže není divu,že "ZBOŽÍZNALSTVÍ" bylo nahrazeno pouze kecy o slevě,o ceně a akčních modelech.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 267 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchmáme ceny i pro kolenovrty,televize se odnese před vchod-peníze do ruky a vodchod...co fabrika to jiná cena a kvalita,i éčok a vilém čok nazdar |
kuldan
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 236 |
|
|
To: Prosatproč si prosate nedivíš? Nerozumím ti. Tento manželský pár si přišel do prodejny evidentně pouze probrat svůj vztah, nemělo to s televizí nic společného. Jinak, to, že se poslední dva měsíce něco děje, že lidi skoro vůbec nechtějí nic utrácet a za elektroniku jen minimálně - to není jen u mě, ale u všech obchodníků co znám. Schválně se optejte ve svém okolí, potvrdí vám poloviční tržby oproti stejným měsícům v loňském roce. Krize je tu a nic s tím nenaděláme.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchNějaká krize je ale ten hlavní průšvih že se nic nekupuje udělala media svým strašením a bubububu..Jinač aut jezdí čím dál víc a u benzínek je plno taky pořád a lidi se valí s plnými košíky z Kauflandu taky pořád.. Až nebude na chleba tak bude zle.To co mi vyprávěl praděda když byla krize a hlad tak to bylo něco trochu jinýho.. Akorát že jsme si zvykli mít kdejakou kravinu a blbinu kterou ani k životu nepotřebujeme a ted si holt musíme koupit místo 10 housek jenom 8 tak si hned myslíme že je krize a konec světa... |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
|
|
pro dejfPlne s tebou souhlasim.I tady v Jablonci kupujou H.o.v.n.o. Je to i o tom ,ze ti co chtely a maj penize uz maji koupeno a ti ostatni maji ..... a nekupuji. Ahoj Jirka |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchtelky sa kupuju na konci roka pred vydanim novych modelov, teraz su ceny opat vysoke a zacinaju pomali klesataspon u panasonicu |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
|
|
pro patAhoj .Da se stebou souhlasit.Je to o tom ,ze tu televizi a satelit k zivotu potrebujes minimalne.Je pravda ,ze zatim lide jeste maji na zradlo.Je to vzdy na ukor neceho dalsiho.Pokud uz nebude moznost jet na ukor jinych podle uvazeni lidi mene potrebnych veci ,pak prijde ten pruser o ktarym v zaveru pises.Ahoj a pekny vikend.Jirka jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
|
|
RE: Odborníci v kamenných prodejnáchhlavně poslanci a ostatní pakáž, ty budou mít na žrádlo furt dost a až nebudou, tak zvednou daně :dead: :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
|
|
pro pattvuj pradeda mnel pravdu, jenomze nevim jak u vas ale tady na Slovensku je cez 400 000lidi bez prace (cize poberaji podporuj v nezamestnanosti) a dalsich x-desitek tisic lidi ktery poberaji socialku cca 60EUR/mesic ...takze to ze lidi (ktery delaji) zerou stale tak jak zrali, ze tankuji sve auta tak jak tankovali (protoze maji mesicne nakej plat) je sice fajn, ale realita je takova ze KRIZE je .. kdyz chodim po velkych nakupnich strediscich (Bratislavu neberu to je stat v state) tak se vubec nekupuje ... a pocituje to kazdej jeden obchodnik vlez do slovenskeho Nay (nejvetsi kamenni shop s elektronikou) a uvidis jak tam vsechno stoji a je tam vice prodejcu jak nakupujicich... at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
Pro DejfaKdyby sis raději koupil pořádný měřák pro instalaci DVB-T antén než koženou sedačku do prodejny! I když na druhou stranu je zase na něčem potřeba "přesvědčit" nerozhodné zákaznice! A jak se říká: "Účel světí prostředky"! V jiné diskusi zde na Parabole píšeš, že jsi prodal cca. 1.000ks STB a teď si k tobě lidé chodí kupovat SAT soupravy, protože jim DVB-T na těch anténách "kostičkuje"! No fuj! Být tebou, tak se za tyhle Tvé "výkony" hluboce stydím a nechlubím se "zpackanou" prací po webech!! :laughing: :laughing: |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 151 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|