, sekce: LCD, plazmy, CRT... |
|
Velikost úhlopříčky x vzdálenostZdravím, vím, že je to otřepané téma, ale třeba někdo poradí :) Kupuji LED televizi (model, resp. favority mám). Zajímalo by mě, zda bude velikost úhlopříčky 102 cm vyhovující pro vzdálenost cca 2,8 m?? Zdroj signálu: Skylink, SD...do budoucna HD. Není těch 102 cm moc? |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostAk je kvalitný signál, 52" je úplne v pohode. Osobne sa mi zdal obraz obrovský len prvé dni, pokiaľ som si zvykol. Teraz už bez problémov a skôr sa mi zdá obraz ešte malý ;)niekedy stačí na skvalitnenie obrazu, dať si na nos okuliare
|
rogi
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 167 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostOvsem ked tento "vyvoj" bude pokracovat,budu sa domy stavat okolo televizorov............ :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
Vvelikost úhlopříčkyx vzdálenostAno já také souhlasím s větší úhl. mám46"ale ruku na srdce až se té tv bude chtět člověk zbavit (vyměnit za jinou modernější)tak taková tv je absolutně neprodejná protože drtivá většina lidí dává přednost úhlopříčkám 32-40" a nepomůže asi ani to že je v záruce. |
MONY
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostJá musím taky myslet na mamku, která se na to bude dívat i častěji než já :) a často kouká na Skylinku na slovenské programy, které v HD asi len tak nebudu, nebo nie? :) Takže HD beru výhledově jako bonus.. |
petr86
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 355 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostNa vzdálenost 280 cm mám plátno s uhlopříčkou cca 175cm......16:9Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostObecně: CRT je Uhlopříčka x5 a LCD Uhlopříčka x2(doporučuje 5 z 5 výrobců)Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostpetr8642" v pohode na cca 2,5 az 3 metre staci, teda pokial chces aby si mal dobry obraz aj na vacsine sd kanalov Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
RE: Velikost úhlopříčky x vzdálenostOvsem ak kupis zobrazovac 46 - 50", necakaj ze na tom bude pozeratelne aj nieco ine ako HDSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 466 |
|
|
KvalitníSD bude pozeratelne. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|