, sekce: DVB-S přijímače |
|
Showbox Vitamin - problemyNejde naladit paket BBCi 12441V z Astry 2.Naladěné programy se zařazují pod nesprávnou družici /volba pod tlačítkem s parabolkou/. Příklad: DSF je program z Astry 19,2E, ale je zařazen pod Astru3... Passport disky od WD nejsou ve Stan-By modu přijímače uspány. Další doplnim během dne. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
tomprávě ten jsem zkoušel. ;)liguere - to bude určitě v pohodě, stejně jako FW, ten ale potřebuje ještě čas. Ale bez editoru to opravdu pro montéry nebude, přece to nezůstane jako u Technisatu, kde se musí editovat v přijímači a editor slouží jen jako louder. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyMě vůbec nevadí editovat v stb. Nachystaný setting mám přece na flešce.Tak v tom 9914 po znovuproscanování jede konečně epg i při fav. seznamech. Ještě nemám všechny, tak neříkám hop. Ale nejde mi Eurosport HD, ve čtečce ani v modulu, zápis je. Tak nevím, zda vůbec pokračovat.. :-/ Nemůžeš zkusit? Dík Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyKto to vlastne vyraba,akosi to aj sk aj na cz stranke neviem najst?Je to tajne?Dik...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyJe to naozaj ten winix,ako pisu v recenzii?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyZkus zeptat dovozce, já to nekontroloval. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Vitamin - editor settingu!! for SaproProsím o editor na podobném principu, jako je k dispozici pro SDčkovou řadu!To, co je k dispozici pro HD model, je něco otřesného. Hloupacatě vymyšlené a navíc to dělá chyby! Podrobnosti dodám klidně po telefonu, nebo mailem. On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyTak jsem za 2 dny vyzkoušel všechny pozdější fw a ten poslední 9916(popř.patch) už hodnotím velice dobře.EPG již funguje i s nahráním settingu s favoritními seznamy ze starší verze fw. Po nahrání settingu se sice sekne (hláška není signál), ale stačí restnout kolébkou. Zvuková stopa Slovak již OK. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
Tom 535díky za info, dnes se tomu věnovat nemůžu, zase taháme šlauchy na stavbě. Večer to snad prubnu.Nezaponeń, dnes začíná výbornej českej seriál Byl jednou jeden dům, už se těšim, až si to zase někdy pustim. Zítra H.L.M.P v HD a pak Děla z Navarone. CT1 jde nějak do sebe. ;) On Air!
|
Saxon
|
|
RE: Showbox Vitamin - problemyNo to je jen dobře.. R^Tohle mohl být soft, s kterým mohl přijít na trh. Ale chápu, že to jaksi nejde, dětské nemoci je třeba nejprve odhalit, ale podařily se vyřešit velmi rychle! Pořídil jsem přijímač s fw s 18.3, kde kromě nefunkčního epg a výše uvedené zvuk. stopy nebyla ani záloha settingu a po třech týdnech vyřešeny všechny mé hlavní nedostatky. Mohu tedy jeho koupi v klidu doporučit. Hezkou neděli. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|