Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

Retro - kvalita

Už se to tady určitě přetřásalo, ale špatná kvalita vysílání poněkud snižuje prvotní nadšení z této nové stanice, přitom náplň a filosofie struktury vysílání je na naše poměry velice dobrá a inovační, tenhle sound tady zkrátka chyběl. Jenže když si srovnám podobný bitrate u jiných stanic tak obraz Retra je o dva až tři chlupy trvale o něco "mázlejší", dokonce když jsem srovnával stejný černobílý klip natočený z ČT1 (Album Supraphonu), tak krom samozřejmě ostřejšího, plnějšího obrazu díky mnohem vyššímu bitr. bylo na ČT1 i mnohem lepší podání černé a bílé barvy, hlavně černá byla "černější". U Retra byla evidentně černošedozelená, jestli je to úmysl tvůrců dát tomu všemu jakousi oldies patinu tak bohužel v konečném výsledku se spíše Retru povedlo to, že kvalitou obrazu začalo tvrdě šlapat na paty známé talijánské klipové mazanici Number One Channel z HB.

KOTAZ
Registrace: 2/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Retro - kvalita

když pozuzuji kvalitu vh1classic a Retro aneb vh1classicCz tak rozdíl nevidím...a taky běží dál...všechny hospody co přijímají cslink skylink přeladili na Reto ...a nikomu kvalita neva...zvuk ujde...obsah pro Čechy o trochu lepší celkově nežli vh1classic....mě už doma nic jiného nehraje a ve většině prodejnách sat. taky

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

ktovie na com pozeras, ked ten rozdiel nevidis...
ale snad sa to casom zlepsi

radolaco
Registrace: 2/2010

netreba zabudnut

vsak ze uz primarna kvalita klipov je na dobovej urovni, suhlasim s KOTAZom...no asi netreba moc chvalit lebo peniaze, peneži a peníze...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

cb21: právě i VH1 Classic jsem měl na mysli, při zhruba stejném bitrate je jen o něco málo lepší kvality než Retro ale je to už poznat, porovnávám to na 50" plazmě. S tou hospodou si mě pobavil, tam to večer můžou přeladit klidně i na BeBe nebo Divu a všem to bude šumafuk.

KOTAZ

KOTAZ...jak je pravdou,že to sleduju na skleněnce čili tam neni poznat skoro nic....proto jí ještě mám:-)))))))
Ale nemáš pravdu s tim programem v hospodách.Když jde sport,tak je to tahák do hospody,čili při sportu to tak moc šumák není,ale na Ocko a jejich reklamy se oproti Retru koukat nedá....proto mnoho z nich dalo Retro místo Ocka.O MTV cz reději nemluvim.To je stanice akorát na doplnění prázdného místa:-)))))))))))))))))))))))

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

náhodou retro sa ohodne zlepšil obraz
zatial u mna 100bodov R^

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

re:

Hudební stanice obecně mají mizernou kvalitu.Je pár vyjímek,jako třeba i MTV Czech.Je krásně vidět rozdíl,když vysílá klipy ČT,ostrost,zvuk...Bude zajímavé,jaký bude zájem,až ten program zakódují...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

len pri niektorých klipoch majú slabý hlas než hudbu
som spozoroval pri Aerosmith-crazy

🇸🇰

Jupi

Lepší horší kvalita obrazu, než horší kvalita programu...

Martin79
Registrace: 7/2008

Názorný příklad z dnešního Slabikáře - dokonce i pár starých dobrých pecek od YES ale přímo otřesná mazanina, občas si nahrávám nonstop muziku a pak něco vyberu a hodím na disk, ale u Retra za takovýchto okolností postrádám zájem. Proto při případných úvahách o Multi pro mne bohužel nebude tato stanice rozhodujícím faktorem.

KOTAZ

chlapci včera bol modern talking jupíí R^

🇸🇰

Jupi

už videl niekto kefu skladbu voyage voyage
:-/

🇸🇰

Jupi

Amateři

Dnes jsem koukal na Retro Music a byl jsem škován...Skladba The Beatles Let it Be a v titulku rok 1965 a album Help. Stejně pak nesmysl u živé koncertní nahrávky Pink Floyd. To tam ty Titulky dělá kdo? Jinak řada dobrých písní se najde Tuhle 10 minutovej živák od The Doors. To mne dostalo.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

PC1

To je pravda, u takových skladeb by se to stávat nemělo ani uklízečkám.

Možná si to spletli s Yesterday. ;)

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

No , ale i na zahraničních Tv se někdy utnou...

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra