![]() |
|
PANASONIC VIERA NEOPDP TVČaute. Chcem si kúpiť plazmu, a neviem či sa oplatí dávať peniaze za NEOPDP alebo stačí bežná plazma.Ta reklama vyzerá dobre.Že to má aj dvb-s takže to nahradí aj sat.prijímač? Dá sa tam vložiť aj skylink karta? Chcem to na stenu do spálne a nemám tam miesto pre sat. HD prijímač.Ďakujem za rady.http://vieraneopdp.panasonic.eu/movie.php?token=sk_SK HD-BOX 9200
|
dodkomajk
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 192 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVNEOPDP su vlastne panely od PIONEER......Obraz je skvely,ale to je aj na moj podstatne lacnejsej.CO sa tyka toho vstavaneho SAT,ja osobne nie som priaznivcom spotrebicov typu "vsetko v jednom" :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVLebo ak prepočítam cenu plazmy a hd prijímača tak to vyjde na jedno. A vyriešil by sa problém s umiestnením prijímača.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVNEO PDP není znak vestavěného sat tuneru.VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVja Ti rozumiem je to lakave riesenie...Ja som napisal len moj osobny nazor....Ja osobne by som si kupil lacnejsiu plasmu a SAT prijmac zvlast..... Tym nechcem povedat ze ta NEOPDP je zla volba... Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
martin5o tom snad nedebatujeme,chce kupit NEOPDP so vstavanym SAT tunerom. :8)Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVS NeoPDP neudelas chybu, musis ale napsat, v jake cenove kategorii ta TV ma byt, z tech lacinych NeoPDP TX-P42G20E (TX-P46G20E, TX-P50G20E) ma nejnovejsi verzi panelu ale nema sat tuner, starsi verze TX-P42G15E ma sat tuner ale starsi verzi panelu.At tak ci onak, ve stejne cenove kategorii nic lepsiho nekoupis. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVJe to jedno z řešení, potřebuješ však ještě CAM CyptoWorks, na LCD a PLAZMÁCH je jen CI rozhraní, do kterého pak vložíš potřebný CAM a následně pak dekódovací kartu. Ve Tvém odkazu jsou loňské modely, které se už nedodávají (nefungují ani odkazy na ně z Tvého odkazu). Jsou nové modely, se sat tunery však zatím (alespoň v ČR) téměř nic. Do "spálne" je myslím zbytečné rvát PDP, potažmo by tam neměla být žádná. Loňský model se sat. tunerem měl označení např. TX-P46G15E, model TX-P46G10E byl bez sat. tuneru. Letošní jsou značeny opět jinak, modelová řada je např.TX-P46G20E, se sat. tunerem pak TX-P46GW20E. Více na http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/V%C3%BDrobky/TX-P46GW20/specifications/3756260/index.html?trackInfo=trueNikdo není neomylný.
|
michal
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 216 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVJá mám model 2009 - V - s vloženým satelitem a jsem velice spokojený . Odpadají veškerý kabely na propojení a tím odpadá plno problémů a k tomu mám ještě jeden satelit od DIGI TV .Je pravda že je to 2 v jednom , ale kdyby odešel satelit v TV a nedal se opravit tak se může kdykoliv koupit přídavný . Záleží co od toho čekáte a jak to budete používat . Já třeba nahrávám program ze Skylinku ( třeba rallye - Sport5 ) z TV kde je vestavený satelit a přitom mohu koukat na DIGI TV na NOVU atd. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVto DIGI na tej plasme to ako myslite vazne?Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVNekupuj TV s vestavěným Sat. přijímačem, připravíš se o mnoho výhod.Bylo to tu probíráno mnohokrát. Pokud si nekoupíš Kurro od Pionerra, lepší volba v plazmě než NEOPDP neexistuje. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVano rád se dívám na DIGI TV třeba eurosport2 - rallye přímí přenos , na všechny Diskovery - asi 3 x atd. .Je to lepší než na nějaký film . Včera dávali na Barandově film který prý porazil i AVATÁR a je na 19 místě sledovanosti a já radši koukal na MS v motorek . Každý si vybírá po svém někdo kouká na HD i kraviny , někdo na horší obraz , ale pro něj zábavnější. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVpavsla: Okolo 1000€,42",a mám čas tak môžem počkať na nové modely.michal: CAM CyptoWorks mám až dva kusy ešte zo starých prijímačov. Pýtam sa na to preto lebo to bude moja prvá plazma, a nie veľmi sa tomu rozumiem.V obývačke mám ešte starú ctr sony prenosnú (traja chytnú a prenesú)ale šľape ako hodinky a okrem obývačky nikde inde sa nevojde a už by som si pozrel niečo aj hd kvalite. Dík za rady. HD-BOX 9200
|
dodkomajk
![]() |
|
SaxonMám aj opticum 9500HD, aj SD he@d 2900, aj emu, Len nemám TV HD. Takže výhody poznám aj využívam ale iba podľa možnosti keďže ich nieje na čom zobraziť. 9500tovku používam v kuchyni na 19" LCD. Žiadna sláva.HD-BOX 9200
|
dodkomajk
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVUž už jsem to chtěl napsat, ale Saxon mně předběhl. Tak ho prosímtě poslechni. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Saxon"Pokud si nekoupíš Kurro od Pionerra, lepší volba v plazmě než NEOPDP neexistuje."len tak mimochodem Pioneer uz Kurro nedela ;P (a to uz nakej ten patek) at se dari, ahoj Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVNo a co? Tak právě proto je NEOPDP jediná rozumná volba.To, že se nevyrábí, ještě neznamená, že se nedá koupit. Já třeba vím, kde ji stále ještě koupit mohu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
gorefanto digi na plazmě 42G15 není až tak špatné viděl si to někdy?Vu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
RE: PANASONIC VIERA NEOPDP TVjo viděl, je to k zblití.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE:LaikDIGI TV a UPC DIRECT je soutěž v házení kostek na obrazovku. Nevěřil jsem, že O2 TV může fungovat, ale opak je pravdou. V současné době předčí kvalitou, jak DIGI, tak UPC. Mám ji doma zdarma a porovnávám se SKYLINK. Dofám, že UPC zapracuje na nové pozici hlavně na kvalitě. Kvantity už bylo dost. Jestli se někomu líbí na 106 cm plazmě DIGI, tak mám pro něj super nabídku CRT TV 16:9, které leží ve sklepě.Každý z nás má právo na svůj názor.
|
George
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 122 |
![]() |
|
![]() |