, sekce: Technika |
|
Jeste SkyStar 2Zdravim potreboval bych poradit mam tuto kartu player Progdvb a Dvb Dream nedari se mi naladit na 23E stanice ktere maji 28500 nekdo mi poradil ze jenom placena verze ale u Dvb dreamu mi to nejede taky muze mi nekdo poradit jestli to vlastne jde naladit? Dekuji. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
|
|
RE: Jeste SkyStar 2Jedu s SS2-HD na progdvb se vykašli pokud si nebudeš chtít zaplatit rozšíření na DVBS programy. S dvbdreamem jsem byl spokojený doposud pokud neudělali to, že s novou verzí se už musí platit taky. Vortimond mi poradil program SmartDVB s kterým jsem naprosto spokojený - je zadarmo, funguje EPG, Teletext, pluginy, pvr jak mpeg tak i ts a hlavně s HD programy není tak zatížen procesor narozdíl od ProgDVB a DVBdream. Jako kodek stačí pouze doinstalovat cyberlink verze 8 víc není potřeba ;) |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
RE: Jeste SkyStar 2Jasne dekuji vsem doufam ze jsem nikoho neurazil. |
anton
|
|
@netaceA prosim te v tom playery potrebuji nastavit nejak ten connection to je video protoze nektere kanaly se mi ani nerozbehnou skousel jsem a nejdou jinak mam power dvd 10 dik. |
anton
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|