, sekce: Příjem DVB-T |
|
Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIHoj všem, kteří nedávné téma četli ... problém jsem se rozhodl řešit hned v pondělí, tedy dnes, zakoupil jsem předzesilovač ( http://www.ivo-pt.cz/antenni-zesilovac-pro-dvb-t-16db-dolni-f-i6396.htm ) a vše jede na 95% sily signalu a 98% kvality. Jen pro uplnost dodavam, ze delka kabelu od anteny je cca 40m k rozdelovaci. Z tohoto rozdelovace to "leze" do dalsich mistnosti, kuchyn, loznice, koupelna, pokoj, pracovna a zaroven jeste o jedno patro nize se stejnou skladbou mistnosti. Namerene udaje byly za deste a v nejvzdalenejsim bode pripojeni od anteny. Diky vsem za rady ( i za posmivani ) ;) |
Kataluk
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIjinak tv v koupelne je dobra treba ke sledovani jistych programu, ktere nedvano fungovaly v EMU ... to pak manzelku Emu navnadi a presouvame se do jine mistnosti ;o) |
Kataluk
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIpštros na navnadění manželky :) není lepší použít vlastních prstů? ;) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIPštrosa? Irenko, takovýho ptáka jsi ještě neviděla.... :8)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IInevim,kazdy mame asi jine zkusenosti. Fungolavlo na Dorcel, XXX, Redlight, a dalsi, ale Ema (manzelka) rikala, ze v EMU uz to nepujde, tak jsem sel do Emy ja. |
Kataluk
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIEma s Emu v koupelně :D to se to zvrhlo... |
davidkriz
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIChlapi, nedrážděte :laughing:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
@Tomik535na to jsou prsty případně jiné nástroje, a ne pštrosi ;) já bych tedy partnerku pštrosovi Emu nesvěřil :D |
davidkriz
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - II@david, řeknu ti jednu vlastní, při seznámení jsem ji koupil zlato a květiny, po osmi letech robertka a po devíti jsme se rozešli..Zkušenosti jsou k nezaplacení.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@Tomikblbé pořadí :)napřed měl byt robertek, pak květiny, když by se po letech začla kroutit tak zlato... |
davidkriz
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - II:laughing: kua, jak jsem blbej..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IIkdybys už u teho kvítka zjistil, že to jde do-pryč, tak zlato ušetříš ;) |
davidkriz
|
|
RE: Zesilovač na anténu, příjem DVBT - IINa kovy se.ru. Mám jiné zlato R^Ale už toho raději nechejme ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|