, sekce: Technika |
|
Wifi od o2Dobry den mam dotaz nemuzu se pripojit pres WLAN WEP klice zadany mam ale nefunguje se pripojit Ukazalo mi to plnou silu signalu ale stejne to nefunguje jen pres kabel mohli byste mi poradit jsem v koncich vsechno jsem udelal co bylo za potrebi. A kdyz dam IP tak mi to obnovy ale hodi to hnedkachybu dekuji predem za odpovedi |
Majklos
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 78 |
|
|
RE: Wifi od o2Na "dálku" těžká rada...... pokud znáš všechna čísla a hesla nutná pro připojení doporučuji RESET wifi routeru ADSL.......chyba může býti kdekoliv ve wifi nastavení.....Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 861 Galerie: Kamil_k4 |
|
|
RE: Wifi od o2mockrat se mi stalo ze jsem vsechno od zakladu spravne mel nastavene a furt nic,pak mi bliklo restart routeru a hlavne vypnout a zapnout pc a bylo po problemu,je to nejcastejsi zavada u me :)dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
|
|
zabezpečení sítěZkus zrušit zabezpečení sítě. Pokud se připojíš, tak ji znovu nastav. Jejich wifi router (Huawei) používám v režimu bridge, protože mi nepokryl signálem celý dům, ale kdysi jsem s tím tuším taky laboroval. |
Jaivanecek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 63 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|