, sekce: Skylink |
|
Skylink MULTIje mozne si objednat balicek MULTI na jeden mesic, napriklad z INTERNETOVEHO BANKOVNICTVI ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
|
|
RE: Skylink MULTIáno jeto možné🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Skylink MULTIAno bankovym prevodom to je mozne , viac na strankach skylinku |
JFK73
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 16 |
|
|
RE: Skylink MULTIDiky chlapci, a jde si predplatit skylink multi " jen " na mesic pres SIPO ? ? ?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink MULTIChci to objednat, diky za odpoved ! CHLAPCIStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
|
|
RE: Skylink MULTITak si to objednej a neopruzuj. Copak nejsi schopen si způsob a dobu objednání zjistit na jejich stránce? Psát zřejmě umíš, tak bych předpokládal, že umíš i číst. :-/ |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|