, sekce: Programy na orbitu |
|
Odpověd na můj email na od MTV CZJe mi sice 25, a MTV Czech chytám přes placenou satelitní televizi. Čekal jsem na MTV Czech pěkně dlouho. Bohužel musím říci, že programovou skladbou mě i hodně lidí co znám zklamalo. Od placené verze MTV přeci jen se čekalo více hudby. Pamatuju si dobu kdy MTV bylo z 80 procent zaměřeno na hudbu. Poté co zařadilo reality show nedá se na to dívat. Snad se to do budoucna zlepší.S pozdravem Rady. ODPOVĚĎ: Dobrý den, Děkujeme za Váš názor. Snad si v budoucnu v široké nabídce pořadů MTV vyberete pořad, který se vám bude líbit. Děkujeme. S pozdravem Ať si to MTV CZ STRČÍ NOVA TV víte kam! |
ASRady
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 344 |
|
|
@ASRadya co si čekal od "czech" Mtv?? Nic dobrého z toho nemohlo vylézt a ani to dobré nikdy nebude! Mtv už "bylo" a zažilo si svoji slávu,ale to je již docela dávno za námi..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZTento tah se Novákům teda moc nepovedl. Podle mě na té stanici prodělávají měsíčně dost velké prachy. Místo této trapárny si radši měli zajistit práva na Premier League. Udělali by líp. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZbud se poučej nebo krachnou.V dnešní době to jinak nelze.Nova je,ale pitomá hlavně vedení tak že krachnou Rv přejme jim to. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZja jim teda nepreju aby krachli,ale nechapu kdyz odhadem 90procent lidi by chteli radeji vice klipy nez stupidni americke reality show,proc je tomu naopak.Divim se prece chteji velkou sledovanost,at mi nikdo netvrdi,ze maji nejake narizeni od MTV z US nebo UK ze maji davat 2/3 vysilaciho casu reality show a ze to nemohou ovlivnit |
bbcman
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 477 |
|
|
@ bbcmanto máš pravdu, nariadenia nemajú nijaké... To ako má významná časť programu vyzerať a aké % programu majú nakúpiť od MTV Networks či Viacomu a ešte ho aj odvysielať majú totiž určite napísané vo franchisingovej zmluve s MTV Networks... |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZHele voni za to nemůžou,je to v rámci MTV Networks stejná grafika,stejné otravující lišty a přiblblé pořady, MTV je již jen Trade Mark ale o hudbě již to není je to takovej kanál dnes již neplnící svoji funkci tedy na h.o.v.n.o.,zkus hledat poslední zapadající hvězdy hudebních stanic jako je:Rock TV,Bulharská MM,nebo taky možná to nový český Retro je sice silne rockově orientovaný ale něco málo pro ucho doskofila se tam občas najde,MTV je na svém konci žije pouze z legendy a kdyby to tím českým vysíláním chtěli kazit tak to ani nejde je to jsanej playlist řízenej regionem takže MTV Czech nebrat hraje jako všechny ostatní.Asi takFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZNebudou za tím peníze??? Kdyby zařadili alespoň vlastní produkci. Akvizice jsou ale rozhodně levnější. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZJo,je to taky možné ale si stejně myslím že Nova v tomto případě za to moc nemůže,....My tady chcem vylejvat mozky s.h.i.t.e.m a za to Vám dáme na to vejlevku licenci ale budete hrát to co chcem plus dovolíme nějaké to místní b.l.i.t.í.,tak to asi bude,holt nás chtěj ti okupanti mít pěkně pod palcem,i co se muziky týče ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
MTV CZOn už ten start nebyl nijak oslňující. Jakmile skončilo odpočítávání do spuštění českého MTV, začal blok nudné hudby. Ticho po pěšině. Očekával jsem trochu výraznější start.Kdo má natáčení a má možnost sledovat různé zahraniční hudební stanice, ať britské na 28E či ukrajinské a ruské potvrdí, že jsou mnohokrát sledovatelnější než slavné MTV. |
polhrad
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 52 |
|
|
@polhradTak tak,svatá pravdaFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
|
|
MTV CZa co takle pěknou českou dechovku |
mila
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 98 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZNalaď si retro a máš MTV před 20 roky (bez CS klipů). |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 954 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZV dnešní době už je pomalu čas na změnu názvu stanice.Music už to rozhodně není.Jinak je mě tato stanice naprosto ukradená.Ač ji mohu příjmat ,není co bych si vybral.Ulítlé americké trapárny prošpikované ještě stupidnější reklamou mě neberou.Ještě,že je pár lidí v Česku normálních a založili svou vlastní retro music television. R^Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZskončia po dvoch rokoch ako MTV Baltic :Pa okrem toho kým spustili sa hovorilo o MTV CZ/SK a je to 99% CZ až nato že zahrajú pár slovenských klipov a nechápem prečo nevyrábajú svoje programy...ale aspoň už konečne začali dávať dancefloor chart čo mi z MTV E chýbalo |
doubleA
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 189 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZPokud chtěla mít Nova hudební kanál, měla sáhnout raději po VH1 classic. ;) |
josef888
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 242 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZBerte to tak,je to program pro mladé.Všem se jedná o sledovanost.Bohužel,MTV přestala být hudebním kanálem,ale když má u mladých sledovanost,co "MY",s tím uděláme?? :))) :))) :))) Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZAle bóže, vždyť ani ty mladý tohle nebaví.. ;P S reality show tak pujdou akorát do p.rdele a sledovanost jakbysmet. Doba MTV byla bohužel v době, kdy většina mladých ještě nebyla ani na světě. A rádio Louxemburg, jó, to bylo pošušnáníčko.. R^ |
maxi6
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 118 |
|
|
RE: Odpověd na můj email na od MTV CZAno,"laxik" se poslouchal na telefoní sluchátko,ale to je už jen nostalgie. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|