, sekce: DVB-S přijímače |
|
Octagon hd 918 - mrznutie!!!Skusal som rozne verzie FW (neoficial) az po najaktualnejsi, rovnako oficialny FW, tovar. nastavenie, nahrat nanovo vsetky programy nic nepomohlo - hocikedy si z nicohonic stroj/obraz zamrzne. Niekedy po hodine dvoch pozerania jedneho programu, niekedy zamrzne po par minutavch. Staci sice potom prepnut a ide dalej, ale to mi je prd platne ked si napr nieco nahravam... Mate podobnu skusenost, da sa s tym nieco robit? |
quix
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 321 |
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Niekedy pomože nahrat soft cez RSR232. |
PopoDag
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 696 |
|
|
Octagon hd 918 - mrznutie!!!Mám také tento sat asi rok a zamrznul pouze 1x. Stačilo ho odpojit od sítě a vše bylo ok. |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
|
|
@quixprijimac toto robi tesne pred svojim koncom, takze ak nechces prist o vyssiu sumu penazi doporucujem ho uz teraz doniest do servisu - zatial je to len par kondikov, ak to odignorujes skonci to trebars aj so spalenym VFT displayom ..Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Mam Koscom 7400CI co je v podstate klon tohto prijimaca. Mne to robilo velmi podobne veci, ale bolo zlym neoficialnym FW. Potom som nahral dalsiu novsiu verziu a odvtedy ide jak hodinky. Ked ale tebe nepomaha zmena FW, tak to bude asi horsie nieco...byt tebou, vratim spat original FW a dam to reklamovat ak to mas este v zaruke. |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Pozri či sa ti velmi neprehrieva.http://www.cssf.cz/showthread.php?t=34701 |
Igor
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 794 |
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!od sieti bol odpojeny x-krat@vladofogo: keby hned odisiel, tak predpokladam ze by pri takejto zavade a "poskodeni" nebol problem s reklamaciou kedze ma pol roka. Na rovinu poviem ze by som bol aj rad, najradsej by som o vymenil za nieco ine-funkcne. @Igor: ci sa zahrieva neviem, mam ho ulozny tak ako vsetky ostatne zariadenia, tak ako byvaly sat ktory pomerne dost hrial ale isiel bez problemov roky-rokuce. osobne mi moze byt myslim jedno ci mrzne kvoli prehrievaniu, ak aj ano tak to je problem vyrobcu a konstrukcie, nie uzivatela. Snad odomne nik nechce aby som si dorabal chladenie a pod. za tu sumu co stal. |
quix
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!grower: aky fw pouzivas? |
quix
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Verze FW je tady důležitá, ale jestli chceš něco lepšího, tak jim ho pošli zpátky a asi za 90€ dostaneš 1008 (myslím). Asi netřeba dodávat, že ty linuxy mají momentálně podporu, a to docela slušnou, jen je samozřejmě otázka, jak dlouho to vydrží... Podpora 918 je více méně oficiálně dead.Dreambox DM800HD, Dream Elite 2.0, Doscam 0.23, oscam ymod18_56
Mascom 85Al - 13°E + 19,2°E + 23,5°E + 28,2°E
|
Fantomas
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 412 |
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Jen malý dotázek?A co jde navíc na té 1008,proti 918??Spíše,lépe!!Kdo to Ví,odpoví??!! :))) :))) :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
TO: quixMám tam 1O6.69 ze dne 4.11.09 a zatím vše ok. |
grower
|
|
TO:zzanerUzavřenej Linux? |
grower
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Pořád nevím,v čem je přínos pro uživatele,nemohu vysledovat.Pokud něco nevím,tak se ptám.Jak vidím i na jednoduchou otázku se hledá odpověď špatně,kde nic není,ani smrt nebere????? :))) |
zzaner
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!@growr: 10669 som tam mal, mrzlo aj tak. predajca mi odporucal 10632 ako spolahlivy, mrzol aj ten. Skusal si ho nechat bezat dlhsiu dobu (2 hod) bez prepnutia, alebo aehokolvek zadsahu cez ovladac, a nezmrzol ti? Mas ho neejako vetrany, ? |
quix
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Pánové,proč si tam nedáte 690,je skutečně poslední.(posledí soft-tovární nastavení-vlastní nastavení s Flashky,vše při připojeném HD Disku) a neměli by jste mít co řešit. :) R^ |
zzaner
|
|
RE: Octagon hd 918 - mrznutie!!!Pokud nemá vlastní nastavení,tak by jej měl udělat a né cpát tam vše na co přijde!! :))) Rv |
zzaner
|
|
TO: quixJak jsem už psal,no problémo s tímto strojem. Když nemůžu spát tak je sat zapnutý třeba 2dny a ještě nebyl žádný kolaps. Jednou mi nešly HD programy-jenom tma a zvuk,pomohlo odpojení od sítě.Žádný extra větrák nemám. Jsem velmi spokojený,obraz zvuk,rychlé přepínání kanálů. Je možné,že jsi koupil nějaký nepovedený kousek,furt máš možnost ho vyreklamovat. |
grower
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|