, sekce: Příjem DVB-T |
|
Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Ahoj, zajímalo by mě, jestli se někomu podařilo chytit v Kolíně Novu HD z muxu 4 ? Já osobně tady chytnu jen Mux1,2,3 ( jen Z1 a Public ) . Podařilo se to tedy někomu tady ?Díky za odpověď. |
Novotak33
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 35 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?čojá vím tak nova hd v DVB-Tnevysiela zatial tuším 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Právě, že v Muxu 4, kterou provozuje Telefonica, vysílá Nova HD, ČT HD, Óčko, o2 info. |
Novotak33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?aha to som nevedel🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?V Kolíně mux 4 nevysílá, jen v Praze, Brně a Ostravě |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
dodatek, chybaAha, asi myslíš vysílání z Prahy |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
|
|
RE: dodatek, chybaJJ, myslím vysílání z Prahy :-) |
Novotak33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Teoreticky by to mělo jít. vzdálenost k vysílačům je cca 53 km, výkony ba měly být 5 kW na Novodvorské a 10 kW na Olšanské, terénní profil je taky v pohodě. Takže zkoušej, pokud se nikdo z Kolína nenajde :)Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
|
|
Momentálněz Olšanské a asi tak max.5kW.Ale spíš 2kW. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?ja chytil akorat Primu v MPEG4 |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Ta Nova HD je H nebo V polarizace? |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?To pifpaf : A mohl by jsi, pls, napsat, z které části Kolína jsi popř. i ulici ?Díky . |
Novotak33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?To zzaner : Bohužel, nikde jsem to nenašel. |
Novotak33
|
|
Polarizaceje horizontální. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Novu HD z Prahy sem nechytil- jsem 5km od Kolína směr V.O.Ten mux z prahy je dosti slabý, proč ale HD ne přes satelit?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?To petr33 : Já třeba satelit nějak moc nevyužiji. Pokud je zapnutá TV, hraje buďto Nova, Prima ( cinema, cool ). Spíš koukám na BD nebo DVD disky. Spís jsem chtěl využít této pozemní možnosti. |
Novotak33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Akorát mi to našlo eště Prima HD/ale jelikož tv má jen mpeg2 tak to neřeším/ ale to je tuším z Ústí n/ Labem.U mě je pravý opak já jedině vše přes satelit.Dbv-t je akorát při výpadku satelitu.Kdybys něco potřeboval tak je to z Kolína kousek-poradím když to bude v mých silách.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Já byl zde na vesnici první kdo přijímal kdysi dálkově Poláky a Černušák/opravář tv/ se divil jaký mám příjem , v Kolíně si tenkrát ani neškrtli/ani na nejvyšším bodě v paneláku u jezevčíka.A byl jsem první zde s příjmem satelitu kde kdysi vysílalo na Astře tuším 32 programů a tenkrát byla událost- kolik sem měl najednou kamarádů- tenkrát.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?To petr33 :Já právě bydlím v paneláku u jezevčíka ( ikdyž dnes už je to Centrum ) . Okna máme směrem na plavečák a Billu. Někdo mi říkal, že první, kdo po Kolíně rozvedl tenkrát " kabelovku " byl p. Beneš. Má u mateřské školky obrovský satelit, nevím tedy, jestli to je ještě dnes funkční. |
Novotak33
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Funkční to snad údajně je,ale kancelář(základnu) má Beneš v Kremli..... jak se jde do Pekla |
oldamysak
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 4 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Jede jen vysílač v Olšanské, navíc jen 1440x1088 a na N@vě navíc s bídným zvukem... Myslím, že v Kolíně to ani nemá cenu zkoušet. Kvalita o ničem a signál tohoto muxu v Kolíně určitě není...Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 640 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Ta čtyřka je spíše ve fázi pokusného vysílání,i když Prima jede bez problémově,nevím proč to nejde taktéž na Nově. :) :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Chytá někdo Novu HD DVB-T Mux4 ?Bohužel, já nemohu soudit kvalitu Novy oproti Primě. Nechytám v HD ani jedno, ale slyšel jsem, že u Novy HD je jeden zvuk, co je v AAC a ten se prý nedá poslouchat. |
Novotak33
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|