, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Upc DirectTeraz už konečne viem za čo platím. Kvalita super.Ešte euro sport 2 cz a bude to super R^ R^ |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: Upc DirectNa cem mas moznost tu kvalitu posoudit myslim vel uhlopricky? |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 146 |
|
|
RE: Upc Directgratulace R^ R^ R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
re:TielkNa dobrom stroji LG 60PK950 Šesťdesiatpalcový plazmový Full HD televízor LG s technológiou spracovania obrazu 600Hz a neprekonateľným kontrastným pomerom 5000000:1. 600Hz R^ |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
|
|
RE: Upc DirectA kruci,tak to se radi mezi tezky kalibr.Docela mne bude zajimat porovnani CT HD,prip.jinych ze SKYLINKU s budoucim HD UPC.Jaka velka skoda,ze nejede diablicko oukejicko na Telenor. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
|
|
RE: Upc Directmno....už abych byl taky na thoru!! :)) |
acce
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 1 109 |
|
|
FAK13Aj príspevok je super kvalitný. Teraz viem prečo sem chodím.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
|
|
RE: Upc Directinak par tv ide fta R^ kvalita lepsiaAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 821 |
|
|
FAK13:Tento kontrastní poměr je momentálně nějak moderně uváděnou hodnotou a zdaleka nejenom u této TV.O 600Hz se raději nebudu zminovat. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 466 |
|
|
RE: Upc Directteším sa aj ja, super, s UPC je radosť spolupracovať, dík. :laughing:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 190 |
|
|
RE: Upc Direct:))) :))) :)))nech sa dari, ahoj ;) ps: hobo ta televize co ma FAK13 neni vubec spatna volba, a kdyz uz se nebudes zminovat co mas jako ty? (byl bych rad kdyby si uvedel skutecne co vlastnis, ne nakej google tip..) .. ja Pioneer Kuro..caj .... Sony HX90x soon ;P Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
alfasex:ty hnupe vygooglovanej-už jsem ti to jednou napsal.Možná jsem dal za život do TV víc než jsi kdy viděl pohromadě.Třeba jsem (nevhodné slovo) a kupuji hned vše co vyjde,ale to je moje věc a tvoje zbytečná starost.Uctívej si to tvoje boží UPC a neopruzuj. |
hobo
|
|
hobomne dovede urazit jenom inteligent (a smula pro tebe, ty to nejsi) takze klidne mne muzes osocovat cim jenom chces.. puso:-*vis co je tvuj problem? zakomplexovanost ... bohuzel lecba je nakladna, a recidiva se projevi daleko rychlejc jak u lidi kteri jsou treba drogovo zavisli ... ale kdyz ma clovek silu, tak se to prekonat da... a co se tyce UPC, napsal jsem to vice krat, mam i Skylink i Gital... a? kdyz tady nekdo pomlouval par vlaken zpatky HBOHD tak sem se SkyLinku zastal, ten obraz je u mne vybornej (ne luxusnej) .... atakdale atakdale at se dari, ahoj ;) btw neverim ti ani to ze mas nos medzi ocima, a to jako cloveku Homo Sapiens bych veril snad i mnel, no ne? Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
alfasex:zakomplexovanej jseš jedině ty.Ty máš nejlepší plazmu,internet určitě i auto,lednici a hajzl.Co se týče tvojí inteligence tak jseš na tom asi tak,že když ti dám na starost saharu,tak tam do pul roka nebude písek ty hnupíku utrápenej.Ty jsi tutově Kuro kupoval když už končilo a stálo kolem padesáti vid.Já jsem za tyto peníze kupoval před deseti lety skleněnky ty Homo Sapiens.Víš uplný kulo ty inteligente.A na závěr kdo má vlastně věřit tobě?Ty dokážeš pouze manipulovat s fakty jak se ti hodí,záměrně mystifikovat a lhát.To že ty mě nevěříš je pro mne opravdu zdrcující fakt.Jinak tu tvoji vysněnou Sony si koupím třeba zítra pokud budu chtít.Myslíš,že to není možné?Pleteš se jako ostatně ve všem. |
hobo
|
|
RE: Upc Directtoto není nejlepší psát na forum,je to hnus,styďte se za ty slova |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 497 |
|
|
RE: Upc DirectJako malé děti,bohužel!! :lookaround: :laughing: :laughing: :bomb: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
RE: Upc DirectKed to tak citam, tak to vyzera ze mate bohatych tatkov, ale ziadny rozum. Nikto kto nema rozum si vela penazi sam nezarobi a kto ho ma, sa takto nevyjaduje ani vystacuje. Jedine rozmaznani smradi s IQ menej ako 60. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|