Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Astra 3a v britanii

ma tu niekto skusenosti s naladenim astry 3a v britanii?byvam pri manchestry a nemozem chytit ziadny signal na 125cm parabolu.diky moc

radinko
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Astra 3a v britanii

jsem v Glasgow ve Skotsku a astru 3a bez problému chytám na 120cm.nevím jak to máš nastavené musel bych to vidět což v mém případě je nemožné.jsem od Manchesteru dost daleko.podle informací od mého kámoše z Liverpoolu který chytá astru 3A též na 120cm by to v Manchesteru neměl být problém.chce to si s tím trošku pohrát.ahoj a hodně štěstí.

marksony
Registrace: 3/2006

Na stranke http://www.dishpointer.com/ si najdes svoj barak podla post code, zadas poziciu satelitu 23.5E a ukaze sa ti smer, kam mas natocit tanier, vypocita elevacny uhol (asi 24.5 st.), skew LNB (-10.3 st.) - pozri sekciu "ABC". Byvam v Manchestry, v pripade potreby ak by si ma priviezol a odviezol, tak ti to nastavim aj zadarmo ... Na chytenie Astry 3A v Manchestry je 120cm az az, stacilo bi aj 90cm

slavo777
Registrace: 3/2010

U mě v Birminghamu Astra 3A na 110cm pouze v noci.Astra 1E,G v pohodě.

Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED

Pepik71
Registrace: 1/2006

ja uz prestavam verit ze problem je v nastaveni pretoze chytam astry 1E,G v pohode.Postup je podla mna jednoduchy:najdem najsilnejsi signal astry 1E,G.potom zmenim na transponder 12 525 V a skusam jemne pootacat.z transponderov astry 3a nemam ziadny signal.ak niekto vie nejaky lepsi postup uvitam kazdu radu.skusal som uz aj vymenit LNB stejny vysledok.dik moc

radinko
Registrace: 4/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra