, sekce: DVB-S přijímače |
|
Ariva 200Neviete nahodou, ako je mozne zadat do ariva 200 CardServeru viac uzivatelskych mien a hesiel?Podarilo sa mi vytvorit len jedno meno a heslo pre newcamd. Nie som si isty, ci sa ku tomu mozem pripojit z dvoch satelitov, co mam doma, alebo jedno meno a heslo = jedno pripojenie. Diky |
palces
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 362 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
|
|
RE: Ariva 200lutfajka co keby si sa skusil spytat svojho predajcu, lebo mi tu dodrziavame bod 10 tychto pravidiel: https://www.parabola.cz/forum/rules/Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
@Vlado FogoMinule som ti vysvetloval, ze ked zalozim vlakno, teba sa nepytam.Tak sa ukludni. Nepresiel este ani tyzden a opat vyrivas a urazas! |
palces
|
|
re:Podívej se na *******,tam je celá sekce,včetně ****** projektu.Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK
Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 16.04.2010, 19:51.45
|
lubbik
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 1 807 |
|
|
RE: Ariva 200Poprosil by som všetkých užívateľov tohto fóra aby našli zmysluplnú odpoveď od uživateľa Vlado Fogo.Mne sa to nepodarilo.Ďakujem |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
jurkoNapriklad tu : https://www.parabola.cz/forum/topic-48084/Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Ariva 200Alebo napriklad tu: http://img263.imageshack.us/img263/862/vladofogo.jpgJe to logo, co si Vlado Fogo sam vybral a maximalne ho vystihuje, pretoze presne sa sprava, ako diabol na tomto fore. Presne takou vydlickou, ako drzi v ruke tu denne picha do vacsiny uzivatelov a pritom sa sklabi, ze ho admin odtialto nevyrazi. Problem Foga nie je v tom, ze by nebol odbornik a bol by zbytocny, ale nedokaze sa slusne spravat. Je ochotny radit, len ked sa jedna o jeho oblubene znacky (Dreambox, Humax...) ostatne ho vytacaju, lebo ine znacky pre neho neexistuju a citi potrebu to dat patricne pocitit. Teda ak nemate nejaku drahsiu znacku satelitneho prijimaca, necakajte, ze Vlado Fogo vas bude povazovat za cloveka. Pre neho je to znamenim, ze moze nastupit arogancia, urazky a ze sa moze hrat na spravcu fora, ktory bude urcovat, co sa smiete pytat, co nie, ktory smie urcovat, ci smiete ostat na tomto fore, alebo vas odtialto vykaze... V podstate to je choroba z povolania. Oprava satelitnych prijimacov na nom vybrala svoju dan... |
palces
|
|
BlooddogNo poradiť,že má zaniesť prijímač do opravy nie je rada,ale povedzme ,že OK aspoň nerýpal |
jurko
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 768 |
|
|
jurkoAko,ze nie..povedal mu,ze mu odchadzaju elektrolytyČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
to palcesCharakteristika VF a jeho pozice zde na fóru se Ti povedla R^ , můžu podepsat, i když jeho reakce v tomto vlákně nebyla z jeho nejhorších (mám ale mezery ve slovenčině a uniká mi význam slova "lutfajka"... takže ??) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 396 |
|
|
RE: Ariva 200Já se jemu nedivím,pokud do půl roku odcházejí elektrolity,tak co je to za přijmač?Vlastně dělá uživatelům službu.Pokud něco opravuje,jistě ví,jaké jsou v tom součástkové šmejdy.I když dnes to už perou i dražších přijmačů a ty dreamy myslím že součástkově nebudou také nic moc.Pokud by neměli také množství nadšenců,kde by byli??? :))) :))) :))) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
|
|
@palceszase trepes 2 na 3 .. sam predavam arivy a nukam ich este radsej ako opticumy 9600, lebo tie su naozaj suntyco sa tyka neoficialnych veci su tu urcite pravidla a navod na nastavenie prijimaca na sharing by bol proti nim @jurko ...zabudni na to ze ti poradim ako dopisat kartu, pripadne ako nastavit zdielacku - dovod vid vyssie @lance lut - skratka primeni palcesovho "boha" na zemi fajka - snad nemusim prekladat - neni to z ceho se dymi :laughing: Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
@VFTo sedlo R^ R^ R^@palces: ty misto kradeni a urazeni se zkus venovat necemu smysluplnejsimu, dam ti na to 14 dni volno ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Ariva 200Amen,amen děl agentík! :)) |
hrnek
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 216 |
|
|
RE: Ariva 200ban za kradnutie? zato ze sa spytal na viacero mien pri zdielani?a) zdielanie sa tu riesi dost casto, nemusi vzdy ist o CZ/SK providerov, a to nebyva postihovane b) zdielanie doma medzi viacerymi prijimacmi sa tu tiez toleruje cize moja otazka: co ak palces chce sharovat polsku kartu?(a nevravte ze sa neda u nas zohnat) co ak palces chce sharovat svoju napr. skylink kartu medzi obyvackou a spalnou a detskou izbou? |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
|
|
emkacsdileni je trestna cinnost, a je suma fuk, jestli je vzdalenost mezi serverem a klientem 2 metry nebo 2 km, blizi info v platnem zneni tzv. antipiratskeho zakona nebo zkus zavolat do skylinku nebo do TNK a oni ti vysvetli, ze se nema krast a radne si karty kupitKazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
|
|
RE: Ariva 200Jak je možné, že se ve velkém prodávají multiroomy a multiviewy? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 953 |
|
|
RE: Ariva 200"...uživatel vlastním podpisem zavazuje užívat dekódovací kartu ve smyslu výše uvedeného zákona a v souladu s mezinárodní ochranou autorských práv pro satelitní vysílání. To znamená, že uživatel s trvalým pobytem na území České republiky nebude dekódovací kartu vyvážet do zahraničí, bude ji používat pouze pro svou osobní potřebu a pro potřebu členů své domácnosti. Zároveň bere na vědomí a souhlasí s tím, že v případě nerespektování uvedených skutečností bude po písemném upozornění dekódovací karta zablokována"Už mě ty dohady nebavilo číst, můžete mi někdo říct, co je trestného na sdílení karty mezi členy své domácnosti? Operátorka infolinky mě nezajímá. Rád si přečtu konkrétní znění příslušného zákona. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
|
|
RE: Ariva 200Jen doplním, že část věty "..výše uvedeného zákona.." odkazuje na zákon č. 348/2005 Sb. o rozhlasových a televizních poplatcích.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
@007Přiznej svůj omyl a nebuď jak malej,to sdílení v domácnosti je samozřejmě legální ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Ariva 200Jen doplním že většina dvoutunerů (vyjma origoš DIGI) vlastně sdílí,tak oč jde :8)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: Ariva 200@VFdík za vysvětlení slova "lutfajka" ... jasně, takže další z urážek za které Ty zde na fóru ban nikdy nedostaneš... od koho taky, že, když agent je podobného naturelu jako Ty... @007 Nemohl jsi snad ani lépe potvrdit slova která tu palces napsal... Dalo se čekat že se svým jako obvykle "nestranným" výkladem pravidel (všem měřeno stejně) přispěcháš na pomoc vyřešit další spor svého věrného souputníka VF. Vždyť přece VF tu nikoho neurazil, palces ano..., všichni kdo tu kdy řešili sdílení dostali ban atd... Jinak se sdílením v jedné domácnosti vs. tr.čin to tak jednoduché asi nebude... protože to by pak asi ani nešlo po bytě v rámci jedné domácnosti rozvést po koaxu do více TV program ze sat. přijímače který byl dekódovaný kartou a pod...ne?? Ale to je jedno, to je pro právníky, tady nejsme u soudu, nýbrž na fóru, nemáme soudce ale adminy, nemáme zákony ale pravidla pro které se bohužel sáhne a které se použijí tak jak se to právě hodí Rv Chápu, že palces byl něpříjemný, narušoval zde pozici místního "kápa" (uměl totiž na zdejší poměry poměrně slušně a výstižně formulovat) a podle mého názoru (nyní bez ironie) by jeho slova ohledně VF podepsalo hodně čtenářů, kdyby neznali jak to tady s ostatnímu diskutujícími vs. VF obvykle končí... (ale to je jen můj dojem... možná chybný) @all loučím se s ostatními, neboť očekávám ban za ironizování a navážení se do admina... mějte se :8) |
lance
|
|
@Tomik535Přesně tak, důležité je znění zákona a ne nějaký názor Skylinku..., ale vše by nám mohl vysvětlit právní odborník 007 když tady za tr.činnost rozdává bany... |
lance
|
|
RE: Ariva 200Nějaký ban,to je prkotina,ale nepodložené nařčení z krádeže a urážky čtenáře mi opravdu vadí :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: Ariva 200@lanceOno nejde ani o jejich názor, ale bludy dobře zaúkolovaných operátorek. Nejsem žádný právník, ale právo jsem téměř dva roky studoval, takže znám základní pojmy jako přestupek, Tč, skutová podstata, zavinění, úmysl, sankce nebo tresty. A je v tom diametrální rozdíl. S tvým narážením na admina nesouhlasím. Je to zbytečné a především jasné porušením pravidel se kterými jsi souhlasil. Když nemáš zájem diskutovat, stačí zrušit registraci nebo sem nechodit. Ale tohle tvé "zadostiučinění" je nesmyslné. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
|
|
RE: Ariva 200Tak to fakt byla síla. Takovou aroganci jsem tu ještě neviděl!Sdílení v rodině je trestný čin? A co multiroom. jak někdo už uvedl! https://www.parabola.cz/forum/result-3326/Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|