, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC DIRECT THORDo nedele mozete opat sledovat upc direct na thore :))) |
FAK13
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 501 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
jupiJasne keď to povieš ti,základ mám ale na dome :laughing: |
FAK13
|
|
RE: UPC DIRECT THORKoukám, že některé z Vás z toho UPC pořádně rozbolela hlava. :laughing: |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
|
|
CinemaxCinemax ide aj mne ale iba v CW.V nagre na HD-mediaboxe mi nejde. Pravdepodobne na thore nechodia ešte zápisy. FAK13 tu netára hovadiny ako ostatný. Mal proste šťastie a aktualizoval si mediabox vtedy keď testovali na Thore zápisy a zápis na nagru mu prišiel. Tak že neviem čo sa nad tým vzrušujete. Oficiálne sa začína 1.5.2010. Na viacerých staniciach ešte nejdú audio stopy a niektoré sú zamrznuté. Všetko je v štádiu testov. Ak Vám to vadí tak do 1.5.2010 zostante na Astre. Skutočný Sat Fanda sa tu podelí z poznatkami a netrepe hovadiny. Len toľko. Stanowat |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 232 |
|
|
pre:stanowatAhoj prosim ťa ide ti na mediaboxe upc napr: Stv2,Prima Cool, mne bloklo kartu neviem ci je to celoplošne alebo len u mňa dik mne to teraz nejde |
FAK13
|
|
pre-FAK13Momentálne ho nemám zapnutý, lebo manželka si niečo nahráva na DM 800.Keď to skončí tak sa pozriem a dám Ti vedieť. PS: CT-HD a NOVA-HD Ti idú na mediaboxe??? Lebo mne nejdú a nejdú mi ani na DM-800 v CW. Dik. Stanowat |
stanowat
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 232 |
|
|
pre: stanowatVcera to seklo a nic Hd mi na mediaboxe zapisuje ale nejde mi nic. Dnes som volal na upc ze mam pockat do zajtra . 19.4. ak mi to nenabehne tak mam poslat kartu na test do blavy na upc. |
FAK13
|
|
sportu zdardnes poslali novy raster programov a je tam aj Sport2,Sport 5, Eurosport 2 Bundesliga a Espn America pokial som športovy fanušik som spokojny čaves |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 382 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|