Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

sdílení v domácnosti

Dobrý den.
Může mi zde na tomto odborném fóru někdo vysvětlit,jaký je rozdíl mezi sdílením v rámci obýváku a ložnice pomocí HW (někdo tu napsal že je to krádež) a vyjmutím karty z příjmače v obýváku a následném použití oné karty v ložnici (tohle se prý může) :(( Máme v domácnosti čtyři příjmače,ale vymáhání čtyř stejných balíčků mi nepřijde jako morální řešení.
Mám v tomto opravdu zmatek,tak prosím jen o seriozní odpovědi ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sdílení v domácnosti

1, skus prosim Ta tuto otazku napisat tu:
http://skylink.sk/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1 ved kto iny ako provider moze dat fundovanu odpoved na tvoje otazky
2, nezabudni pri to uviest pravdivo vsetky svoje udaje
3, tak isto nezabudni uviest ze mas 4 prijimace a ze ich planujes "zivit" z jednej karty
4, nezabudni sem uviest aj odpoved co ti provider napise

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

Morální to bát nemusí ale je to tak.
Sdílení karty neřeší ani žádný zákon ani VOP providera, pokud budes sdílet jen neplacené programy.

J a
Registrace: 7/2005

@Vlado Fogo

Chyba mi tu za 5.na com jedes ty :O
Určitě platíš 4x multi a 3x HBO HD ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

Ked mozu ini zdielat vramci viacerych domacnosti,tak neviem aky by si mal mat ty problem so zdielanim vramci jedneho domu/bytu ;)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

@Ja

V tom se mýlíš,pročti si pořádně zákon

Prosat
Registrace: 8/2005

Ktery pls ?

J a

@Prosat

Jo, nechci se hadat nebo trvat na svem, jen jsem kolem toho se sbazil docela dost precist a v pripade neplacenych programu nevidim problem. Ale muzu se mylit, netvrdim ze ne. Dik za nasmerovani , zakonu je hafo a mozna me unikla souvislost s nejakym jinym.

J a

Prosat

ale Ja píše pokud budes sdílet jen neplacené programy.A vtom má pravdu.

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

doporucujem si kazdemu z vas precitat toto:

6.2.4. využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu, resp. pre potrebu členov svojej domácnosti, alebo u
právnických osôb len pre individuálnu potrebu konkrétnej fyzickej osoby, ktorá je v pracovnoprávnom vzťahu k tejto
právnickej osobe alebo je členom štatutárneho, prípadné iného orgánu tejto právnickej osoby a súčasné sa užívateľ
zaväzuje neumožniť a zamedziť používanie karty inej osobe;

cele znenie je tu : http://skylink.sk/web/document/download_file/58.pdf

@martin5
ja "jedu" na dealerskej karticke skylinku ktora je total full a ktoru dostane kazdy predajca za predanych 100 ks kariet. u deti v izbe je dreambox 500C na kablovke a zena ma v kuchyni analog kablovku.. Mimo to mam dealer magio dual box s HDD len tak pohodeny a nevyuzity a onedlho k tomu pribudne aj upc dealer karticka .. takze rezervy ako vidis su ..

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

"využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu"

tym,ze si ju vramci domacnosti nazdiela,nic neporusuje

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog

@Ja

Jaký je tedy rozdíl mezi sdíleným volným programem a sdíleným zaplaceným placeným programem v rámci obýváku a ložnice???

martin5

podle 6.2.4 ale nevidim jediny duvod proc by nesla karta sdilet v ramco domacnosti - viz :
-využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu, resp. pre potrebu členov svojej domácnosti.

V pripade placenych programu vstupuji do hry i jine zakony, to beru.

J a

@martin5

v pripade pay-tv vstupuji do hry dalsi tusim dva zakony a zjednodusene proste plati, ze jeden divak= jedna karta s payTV

J a

TO:martin5

Všichni to maj doma propojené,mýslíš že kupují do každého satu extra kartu.Jenom to níkdo nepřizná. :laughing:

grower
Registrace: 2/2010

@Vlado Fogo

Tak vidíš,taky máš jednu "káblovku"na dvou TV příjmačích a nám co máme jen "SAT kábel" to nechceš dopřát :-/
P.S.
platíš ten kábel dvojmo???

martin5

Alebo emuluju a kto ich za to postihuje? Ty si si zaplatil,tak si zdielaj doma kolko chces

Blooddog

@Ja

Hmm...
Tak tedy pokud mám doma návštěvu,tak musím platit za deset diváků :laughing:
Fakt super výklad ;)

martin5

martin5

pleteš si jablka z hruškama tam to má tak poskytovatel nastaven

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009

@martin5

Ne pokud tech 10 lidi bude cumet na jednu kartu na jednom prijimaci. Zkus trosku zapojit do mysleni tu vec co mas na krku. Pokud by cumeli na 10 prijimacich s nasdilenou jednou kartou, je to neco jineho.

J a

@J a

pre svoju potrebu neznamena nazdielat ju na 3 dalsie boxy .
aj zenu mas tiez len pre svoju potrebu a nezdielas ju z dalsimi 3 kamaratmi .. teda čert vie či nie :laughing: :laughing:

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

Ty si pleteš zase trnky s višněma,já mám totiž zaplacený balíček a abych nemusel ničit kartu neustálým přendáváním,tak si sdílím po kabelu,ale na rozdíl od jiných "sdílečů na netu" mám zaplaceno!!!
Už to pochop :-/

martin5

@V.F.

pre svoju potrebu neznamena nazdielat ju na 3 dalsie boxy .
A proc ne ?

PS. jinak dobry :))

J a

@Ja

Ty chceš opravdu za třeba tři hrající Disney kanály mých tří dětí mít zaplaceno trojmo???
...uf to raději vypovím všechno a provider nedostane vůbec nic (taky řešení) Rv

martin5

@martin5

no momentalne je to providerovi lajtr fuk, neriesi to ale v buducnosti uz skylink avizoval ze zacne na irdete plsyse aktivne pouzivat sluzbu VOD a tam naozaj si kazdy kto bude chciet kukat objednany film zan aj zaplatit cize 3 boxy = 3 platby

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

Toto téma je věčné a já opět napíšu ,že sdílení ve svojí domácnosti je Ok . a každý mi může.
To bych platil koncesi za 3 TV co mám doma?
Za tři rádia (auto,byt ,chata)
Sdílením ve svoji domácnosti nikomu 3tímu neumožnuji příjem tak vo co gou.
Vlado opět mlží a plží.

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra