, sekce: Příjem satelitů |
|
sdílení v domácnostiDobrý den.Může mi zde na tomto odborném fóru někdo vysvětlit,jaký je rozdíl mezi sdílením v rámci obýváku a ložnice pomocí HW (někdo tu napsal že je to krádež) a vyjmutím karty z příjmače v obýváku a následném použití oné karty v ložnici (tohle se prý může) :(( Máme v domácnosti čtyři příjmače,ale vymáhání čtyř stejných balíčků mi nepřijde jako morální řešení. Mám v tomto opravdu zmatek,tak prosím jen o seriozní odpovědi ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
|
|
RE: sdílení v domácnosti1, skus prosim Ta tuto otazku napisat tu:http://skylink.sk/web/structure/23.html?filterTyp=zakaznicke&do[DotazForm]=1 ved kto iny ako provider moze dat fundovanu odpoved na tvoje otazky 2, nezabudni pri to uviest pravdivo vsetky svoje udaje 3, tak isto nezabudni uviest ze mas 4 prijimace a ze ich planujes "zivit" z jednej karty 4, nezabudni sem uviest aj odpoved co ti provider napise Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
RE: sdílení v domácnostiMorální to bát nemusí ale je to tak.Sdílení karty neřeší ani žádný zákon ani VOP providera, pokud budes sdílet jen neplacené programy. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 338 |
|
|
@Vlado FogoChyba mi tu za 5.na com jedes ty :OUrčitě platíš 4x multi a 3x HBO HD ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: sdílení v domácnostiKed mozu ini zdielat vramci viacerych domacnosti,tak neviem aky by si mal mat ty problem so zdielanim vramci jedneho domu/bytu ;)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
@JaV tom se mýlíš,pročti si pořádně zákon |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 430 |
|
|
RE: sdílení v domácnostiKtery pls ? |
J a
|
|
@ProsatJo, nechci se hadat nebo trvat na svem, jen jsem kolem toho se sbazil docela dost precist a v pripade neplacenych programu nevidim problem. Ale muzu se mylit, netvrdim ze ne. Dik za nasmerovani , zakonu je hafo a mozna me unikla souvislost s nejakym jinym. |
J a
|
|
Prosatale Ja píše pokud budes sdílet jen neplacené programy.A vtom má pravdu.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
RE: sdílení v domácnostidoporucujem si kazdemu z vas precitat toto:6.2.4. využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu, resp. pre potrebu členov svojej domácnosti, alebo u právnických osôb len pre individuálnu potrebu konkrétnej fyzickej osoby, ktorá je v pracovnoprávnom vzťahu k tejto právnickej osobe alebo je členom štatutárneho, prípadné iného orgánu tejto právnickej osoby a súčasné sa užívateľ zaväzuje neumožniť a zamedziť používanie karty inej osobe; cele znenie je tu : http://skylink.sk/web/document/download_file/58.pdf @martin5 ja "jedu" na dealerskej karticke skylinku ktora je total full a ktoru dostane kazdy predajca za predanych 100 ks kariet. u deti v izbe je dreambox 500C na kablovke a zena ma v kuchyni analog kablovku.. Mimo to mam dealer magio dual box s HDD len tak pohodeny a nevyuzity a onedlho k tomu pribudne aj upc dealer karticka .. takze rezervy ako vidis su .. Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
RE: sdílení v domácnosti"využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu"tym,ze si ju vramci domacnosti nazdiela,nic neporusuje Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
@JaJaký je tedy rozdíl mezi sdíleným volným programem a sdíleným zaplaceným placeným programem v rámci obýváku a ložnice???VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: sdílení v domácnostipodle 6.2.4 ale nevidim jediny duvod proc by nesla karta sdilet v ramco domacnosti - viz :-využívať službu výhradne pre svoju vlastnú potrebu, resp. pre potrebu členov svojej domácnosti. V pripade placenych programu vstupuji do hry i jine zakony, to beru. |
J a
|
|
@martin5v pripade pay-tv vstupuji do hry dalsi tusim dva zakony a zjednodusene proste plati, ze jeden divak= jedna karta s payTV |
J a
|
|
TO:martin5Všichni to maj doma propojené,mýslíš že kupují do každého satu extra kartu.Jenom to níkdo nepřizná. :laughing: |
grower
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 1 030 |
|
|
@Vlado FogoTak vidíš,taky máš jednu "káblovku"na dvou TV příjmačích a nám co máme jen "SAT kábel" to nechceš dopřát :-/P.S. platíš ten kábel dvojmo??? VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
RE: sdílení v domácnostiAlebo emuluju a kto ich za to postihuje? Ty si si zaplatil,tak si zdielaj doma kolko chcesČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
|
|
@JaHmm...Tak tedy pokud mám doma návštěvu,tak musím platit za deset diváků :laughing: Fakt super výklad ;) VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
martin5pleteš si jablka z hruškama tam to má tak poskytovatel nastavenDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
|
|
@martin5Ne pokud tech 10 lidi bude cumet na jednu kartu na jednom prijimaci. Zkus trosku zapojit do mysleni tu vec co mas na krku. Pokud by cumeli na 10 prijimacich s nasdilenou jednou kartou, je to neco jineho. |
J a
|
|
@J apre svoju potrebu neznamena nazdielat ju na 3 dalsie boxy .aj zenu mas tiez len pre svoju potrebu a nezdielas ju z dalsimi 3 kamaratmi .. teda čert vie či nie :laughing: :laughing: Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
RE: sdílení v domácnostiTy si pleteš zase trnky s višněma,já mám totiž zaplacený balíček a abych nemusel ničit kartu neustálým přendáváním,tak si sdílím po kabelu,ale na rozdíl od jiných "sdílečů na netu" mám zaplaceno!!!Už to pochop :-/ VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
@V.F.pre svoju potrebu neznamena nazdielat ju na 3 dalsie boxy .A proc ne ? PS. jinak dobry :)) |
J a
|
|
@JaTy chceš opravdu za třeba tři hrající Disney kanály mých tří dětí mít zaplaceno trojmo???...uf to raději vypovím všechno a provider nedostane vůbec nic (taky řešení) Rv VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
|
|
@martin5no momentalne je to providerovi lajtr fuk, neriesi to ale v buducnosti uz skylink avizoval ze zacne na irdete plsyse aktivne pouzivat sluzbu VOD a tam naozaj si kazdy kto bude chciet kukat objednany film zan aj zaplatit cize 3 boxy = 3 platbyLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
RE: sdílení v domácnostiToto téma je věčné a já opět napíšu ,že sdílení ve svojí domácnosti je Ok . a každý mi může.To bych platil koncesi za 3 TV co mám doma? Za tři rádia (auto,byt ,chata) Sdílením ve svoji domácnosti nikomu 3tímu neumožnuji příjem tak vo co gou. Vlado opět mlží a plží. Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|