Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

zdielanie skylink Optibox 875O hdcicx

prosim vas chcel by som sa opytat aky sat prijimac zdiela kartu skylink s optiboxom 8750 hdcicx a co na to treba.
dakujem ;)

jakub7
Registrace: 8/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50
Odpověď v diskusním vlákně

@netace

Neregistrovanou kartu mám ještě taky ve skříni,ale to ovšem není důvod se tady odhalit jako v "Růžovce" ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

RE: zdielanie skylink Optibox 875O hdcicx

a kdo ti říkal, že je to moje karta, nebo někoho mého známého, čí neznámého ;) :laughing: :)))

netace
Registrace: 12/2008

No ten se bude divit až ho agent sejme :O :laughing:

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5

to je fakt, chudák onen abonent oné firmy, jestli agent po něm půjde :8) :laughing: ;)

netace

EMU,zdielanie,diablo,rapidshare,torrent...kazdy kto si mysli, ze tieto slova su synonymom zlocinu je podla mna malinko "chory" ;)

radolaco
Registrace: 2/2010

@radolaco

pre tu srandu, zaplat si webhosting na svoje meno, ja ti pomozem rozbehnut nejaky board a mozme sa tam bavit o emu, klucoch, zdielackach .. co ty na to ?? beries ??
teraz si len nejaky neznamy nick, nejaky radolaco o ktorom nikto nevie nic, momentalne po tom prispevku si mozno aj miestny hrdina, ale skus vybehnut z anonymity ci budes aj nadalej taky hrdina ked ti na dvere zaklopu elegantne nahodeny pani v sprievode panov v zelenom .. Chlapce uz nie sme na ukrajine, alebo bangladéži uz pre nas platia mimo nasich zakonov aj zakony Eu a tam za sharring alebo emu postihuju..
Ak chces naozaj som ochotny pomoct rozbehat ti nejaku verejnu diskusiu.. co ides do toho ?

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

ano Vladko, presne to potrebujem :D si smiesny...nikdy nepochopim o co vlastne ludom ako si ty ide...chces mi napr. povedat, ze nemas doma v kompe nejake mp3ky?

radolaco

máš bobany ked menis temu , no co vytvor diskusne forum u klasickeho poskytovatela a nie na freewebhostingu .. slubujem ze ti tam budem prispievat .. samozrejme v medziach zakona - ako inak

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

@Vlado Fogo

Tak mi pošli nabídku
martin973@seznam.cz

martin5

a akoze naco by som to robil? co by som z toho mal?

radolaco

no hrube ho** tak isto ako aj my mame z tych tvojich moralizujucich .. V anonymite je kazdy hrdina, aj ked ty az tak anonymny podla pana googla nie si ... len tak zo srandy si daj radolaco do googla :laughing: Rv
Bratia cesi ma ju na to jedno pekne prislovie : " Jmena hloupych na všech sloupych "

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

@Vlado Fogo

...asi "sloupech"

martin5

no dal som, ale bohuzial, to nie som ja ;P
a neviem ci som ja ten co moralizuje, ale nevadi...nic to, good night ;)

radolaco

martin5

VF to pekne napsal v anonymite jste vsichni hrdinove, jiste pokud beres cislo tve karty jako za intimni udaj tak to napis na e-mail redakce, takze to vystavene nikde nebude a ja svuj slib dodrzim. Jenze ty to neudelas, protoze proste vis, ze mam pravdu, jen se to tady nehodi rict ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

@007:Hele ty platici abonente, napis me cislo karty skylink a ja uz se o zbytek postaram a dostanes i oficialni vyjadreni providera.......Když tak zatepla poběžíš na Skylink nezapomeň vzít švestičky z vaší zahrádky: :laughing:

hrnek
Registrace: 2/2009

@007

číslo karty ti opravdu ze zásady nedám,ale pokud chceš opravdu potírat každého kdo podporuje sdílení,tak můžeš začít třeba tady.
http://www.dxc.cz/126-splittery/
Až jim to zatrhneš,můžeme se domluvit na další firmě,která podporuje tyto domácí zločiny ;)
Začít musíme u kořene problému.

martin5

ještě lepší odkaz

http://www.dxc.cz/p828-satelitni-komplet-multiroom-icecrypt-pro-2-ucastniky/

Tento odkaz na stejnou firmu,ale přímo z reklamního baneru úvodní stránky Paraboly.

martin5

Je mi smutno když čtu kam se ubírají jednotlivé diskuze fanoušků satelitního příjmu...
"Dej mi čílo karty já Tě pujdu udat"
"Kontaktuj svého prodejce a neotravuj tady"
"Zahod ten křáp a kup si pořádnou mašinu"
Fakt nevím kam ty český povahy spějou..
Ale stále zastávám názor že z 80% to dělá jeden nejmenovaný člověk ....vleze do vlákna vyprovokuje a už to frčí..a vždy to končí tak jak to končí
Přeju hezký víkend

pat
Registrace: 1/2006
Galerie: pat

pate

musím tě sklamat, těch lidí tu je bohužel víc Rv

netace

ty voe, já sdílím jednu parabolu na 4 STB (budu raději říkat sat. příjímače, protože jako STB se tu chová nejmenovaný jedinec :))) ) Takže jsem asi taky zloděj a odvedou si mě v poutech. :lookaround: :laughing:

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

martin5

Jsem rad, ze si uznal, ze konas protipravne, hlavne ze mas pevne zasady, to ti chvalim :O Co se tyka toho mistra na nehoz odkazujes, dobre vim o koho jde, ale nekdo mu tu cinnost musi dokazat, tedy od neho neco koupit a pak uz na neho podat trestni oznameni. Bez podnetu se tim PCR zabyvat nebude.

007

Vlado Fogo

predavate nastavene Dremboxy /so sdielanim po webe/,predavate nastavene prijmace s EMU softom......

To nevadi?

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Stačí když si to přepíše na dva členy jedné domácnosti a nic neporušuje.

I kdyby byl stb s kartou fyzicky propojen s dalším přijímačem, tak se ještě nic neporušuje. K naplnění skutkové podstaty by došlo až sledováním "chráněné služby". A padla zde velice zásadní otázka dokazování. Protože to v rámci své domácnosti je neprůkazné, je pochopitelné, že je tato konkrétní situace ošetřena právě omezením členů "své" domácnosti.
Jsou totiž i další věci jako právo nevypovídat proti osobě blízké atd. Definici osoby blízké si může najít každý, já ji už zapomněl, rodina, přímé pokolení atd.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

@007

Pozor,svoje nějaké "protiprávní"jednání uznám až uvidím konkrétní postihy.Já mám veškeré svoje zařízení řádně zakoupené dokonce včetně DPH a užívám jej v dobré víře dle návodu. ;)
Pokud se opravdu jedná o trestnou činnost,tak musíš zákonitě začít u výrobců a prodejců,kteří mají na tomno postavenu živnost.
Takové laciné osočování typu "ty sis koupil zboží,platíš řádně nějakou službu,ale seš zloděj" to fakt nemusím poslouchat :-/
Proč se tady na hlavní stránce můžu informovat formou reklamy o možnosti příjmu z jedné karty na dvou nezávislých příjmačích a následně zde číst již popsané urážky.
Pokud máš o svém tvrzení jistotu,tak jako admin tuto reklamu odstraň.Přece nebude Parabola nepřímo nabádat ke krádeži.

martin5

martin5

Reklama na webu je placena sluzba, tedy je veci klienta co si na banner umisti, nese za to plnou odpovednost, pro nas je klicove ze plati.

No ja se domnivam, ze uz toho bylo dost a myslim, ze nejsem sam, je to tlachani o nicem! Dockejte casu s nasazenim PIsys a bude po conaxovych cerepech a sdileckach. A dalsi akce mame v zaloze, parovani i vymena karet pokud se to bude ubirat timto smerem, ze jeden panelak pojede na jednu kartu.

Pokud nekdo tema o sdileni znovu otevre, tak ho bez pardonu vyrazim, snad jsem to rekl srozumitelne!

Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 17.04.2010, 11:22.25

007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 50

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra