, sekce: Jiné placené TV |
|
NHL PLAY OFF na SPORT TVmôže mi niekto povedať či priame prenosy z play off budu len Sport2 alebo nedajbože ich daju i na Sport1.V uputavkach je to tak,že pôjdu i na Sport1,či zase vypalkovali väčšinu a aj Slovakov? :(( |
tunel
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 79 |
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVvyzera to tak, ze len Sport2http://www.nhl.cz/CZ/claneks/3/nhl_v_tv.html |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVty chytaš aj Sport2? |
tunel
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVee...ale ako vidis na tom linku, tak ani na Sport2 nedavaju moc NHL...Nova sport toho dava viac, ten nemas? |
radolaco
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVten mam len vieš ako hovorili,že prinesu dvakrat viacej športu v CZ i SK vypada to tak,že doniesli iba ak pre Cechov ;P |
tunel
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVnojono, moj sen je ESPN America HD :8) |
radolaco
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVno mne by stačilo aj Sport2 akeho maš operatora? |
tunel
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVSkylink + DigiTV na EMUinak ak mas moznost, tak Sport2 si mozes pridat pomocou Mojich6 na CS linku |
radolaco
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVlen ja mam magio od septembra minuleho roka platim 13,85 mesačne a nič z toho nevieš mi poradiť ako sa zbaviť ich dvojročnej viazanosti? |
tunel
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVtak to teda neviem...mozno ich staci prestat platit a len dojdu a vezmu ti prijimac :) ale kvoli Sport2 by som to nerobil lebo ak mas zaujem o NHL, tak Nova sport toho dava aj tak viac |
radolaco
|
|
RE: NHL PLAY OFF na SPORT TVdikes ale vyskušam sa ich opytať ved ked platim môžem kedy ho pridaju do ponuky i ked si myslim.že včera už je neskoro |
tunel
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|