, sekce: Příjem satelitů |
|
SmartWI 2 otazkyZdravímChcem si kúpiť zariadenie smartWI. ALe predtým mám ešte 2 otázky: 1) Kde sa dá kúpiť čo najlacnejšie 2) Bude fungovat na kartu SKY LINK (modrá) na ktorú je zaplatený HD multi balík ale HD je len na jednom STB? Ďakujem |
colby
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 18 |
|
|
RE: SmartWI 2 otazkyMalo by to fungovat len asi tam je problem zo zápismi to znamena raz mesačne to zasunut do stroja aby presli zapisy a potom by to malo ist, najlecnejsie si pozri niekde na nete aerial, a podobne ale podla mna na tom nebudu velke rozdiely v cenach |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
|
|
RE: SmartWI 2 otazkyco kdyby jsi ještě dodal jaké máš stbčka |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
SmartWI 2 otazkyOtazka na stb je spravna i kdyz smartwi funguje na vetsinou prijimacu. Souhlas s loop12 pokud jde o aktualizaci. Kdyz zacne vypadavat jeden nebo vice programu aktualizovat orig kartu v prijimaci a strcit zpet do serveru smartwi zpravidla jednou za mesic. Nekdy je potreba aktualizovat i klientske karty. U skylinku bez problemu ale dat si pozor a nahrat zpravny soft od smartwi. Jinak problemy minimum. Ja o provozuji nekolik let ze zacatku na dva Philipsi 6010, dnes na 2 kaony combo a 2 Golden interstar combo speed :))) |
aslivins
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 164 |
|
|
RE: SmartWI 2 otazkyjá mám SmartWi něco přes rok a funguje zcela bez problémů. mám 3 klientské karty všechny v modulech technisat CryptoWorks. nikdy za tu dobu jsem nemusel originální kartu z masteru vytahovat a aktualizovat. pokud si předplatím nějakou službu u cslinku, naběhne zpravidla do 3 minut aniž bych musel s orig. katou jakkoliv manipulovat.nevím nejsem v tomto nijak zvlášť odborník, ale taková je má zkušenost se SmartWi. |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
|
|
netreba nič aktualizovatŽiadna aktualizácia, ako píše aj cvrcek92, nie je treba v prijímači.Používam to tuším od Gottwalda , ako bol mladý :) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: SmartWI 2 otazkyto jsem se tedy dozvěděl, co je to to za přijímače Rv |
netace
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 3 747 |
|
|
netace3x technisat, různé modely + jak jsem psal klientské karty jsou v modulech. |
cvrcek92
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 135 |
|
|
netaceČo mám pod čiarou napísané? To sú tie prijímače... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
RE: SmartWI 2 otazkyKúp si ju cez ebay najnovšia verzia V8 výjde aj s poštovným na 117,47.tuje odkaz http://cgi.ebay.de/SmartWi-Wireless-Card-Splitter-With-2x-ClientCards_W0QQitemZ170433318243QQcmdZViewItemQQptZUK_ConEle_SatCableFreeview_RL?hash=item27ae9e0d63 http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=SmartWi+Wireless&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=CAM+SmartWi+Wireless&_osacat=0&bkBtn= dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|