Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

SmartWI 2 otazky

Zdravím
Chcem si kúpiť zariadenie smartWI.
ALe predtým mám ešte 2 otázky:
1) Kde sa dá kúpiť čo najlacnejšie
2) Bude fungovat na kartu SKY LINK (modrá) na ktorú je zaplatený HD multi balík ale HD je len na jednom STB?
Ďakujem

colby
Registrace: 4/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SmartWI 2 otazky

Malo by to fungovat len asi tam je problem zo zápismi to znamena raz mesačne to zasunut do stroja aby presli zapisy a potom by to malo ist, najlecnejsie si pozri niekde na nete aerial, a podobne ale podla mna na tom nebudu velke rozdiely v cenach

loop12
Registrace: 7/2007

co kdyby jsi ještě dodal jaké máš stbčka

netace
Registrace: 12/2008

SmartWI 2 otazky

Otazka na stb je spravna i kdyz smartwi funguje na vetsinou prijimacu. Souhlas s loop12 pokud jde o aktualizaci. Kdyz zacne vypadavat jeden nebo vice programu aktualizovat orig kartu v prijimaci a strcit zpet do serveru smartwi zpravidla jednou za mesic. Nekdy je potreba aktualizovat i klientske karty. U skylinku bez problemu ale dat si pozor a nahrat zpravny soft od smartwi. Jinak problemy minimum. Ja o provozuji nekolik let ze zacatku na dva Philipsi 6010, dnes na 2 kaony combo a 2 Golden interstar combo speed :)))

aslivins
Registrace: 3/2006

já mám SmartWi něco přes rok a funguje zcela bez problémů. mám 3 klientské karty všechny v modulech technisat CryptoWorks. nikdy za tu dobu jsem nemusel originální kartu z masteru vytahovat a aktualizovat. pokud si předplatím nějakou službu u cslinku, naběhne zpravidla do 3 minut aniž bych musel s orig. katou jakkoliv manipulovat.nevím nejsem v tomto nijak zvlášť odborník, ale taková je má zkušenost se SmartWi.

cvrcek92
Registrace: 1/2008

netreba nič aktualizovat

Žiadna aktualizácia, ako píše aj cvrcek92, nie je treba v prijímači.Používam to tuším od Gottwalda , ako bol mladý :)

Milan C
Registrace: 4/2006

to jsem se tedy dozvěděl, co je to to za přijímače Rv

netace
Registrace: 12/2008

netace

3x technisat, různé modely + jak jsem psal klientské karty jsou v modulech.

cvrcek92
Registrace: 1/2008

netace

Čo mám pod čiarou napísané? To sú tie prijímače...

Milan C
Registrace: 4/2006

Kúp si ju cez ebay najnovšia verzia V8 výjde aj s poštovným na 117,47.
tuje odkaz http://cgi.ebay.de/SmartWi-Wireless-Card-Splitter-With-2x-ClientCards_W0QQitemZ170433318243QQcmdZViewItemQQptZUK_ConEle_SatCableFreeview_RL?hash=item27ae9e0d63

http://shop.ebay.de/i.html?_nkw=SmartWi+Wireless&_sacat=0&_trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=CAM+SmartWi+Wireless&_osacat=0&bkBtn=

dm800 diablocamlan

silvercord
Registrace: 8/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra