Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Jak LEGALNĚ sledovat kódovanou sat TV v zahraničí?

Česká televize, Nova, Prima sice vysílají na satelitu, ale kódovaně. Jak je může LEGALNĚ sledovat krajan třeba v Anglii.

Je legální si v Česku koupit dekódovací kartu a odvést si ji do Anglie?

Pokud to není legální je nějaké jiné legální řešení?

Oni to televize dělají hlavně proto, že si to nepřeje hollywood, aby se to vysílalo na satelitu pro jiné státy, ale už nemyslí na občany toho státu co třeba pracují v zahraničí. Dnes už není problém být občanem jednoho státu a pracovat v jiném státě EU.

michalkol
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak LEGALNĚ sledovat kódovanou sat TV v za...

Každý normální člověk si koupí kartu,aby se mohl koukat!!Pokud to jde,tak nad ničem dalším nešpekuluje.Další polemika v této věci je na ..... .Nešpekuluj a koukej! :))) :))) :))) :razz: :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

Presne tak R^

hdpe
Registrace: 11/2007

Tak proč televize vysílají na satelitu pro celou Evropu, když stejně omezují?

Proč lze cizí programy přijímat v ČR na satelitu a naopak české programy v cizině ne ?

michalkol
Registrace: 3/2010

Zbitočná diskusia Rv

fsat
Registrace: 2/2006

re Jak LEGALNĚ sledovat kódovanou sat TV v zahrani

Ja neviem co tu riesite zbytocna strata casu! ;P

tophunter
Registrace: 4/2010

RE: Jak LEGALNĚ sledovat kódovanou sat TV v za..

to je zase vlákno :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: R^
jen houšť hoši,to se toho dozvíme!!!!!!! :fuming:

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

@15:39.00 / michalkol

To není žádné omezování - to jsou autorská práva, licence a ochrana investic. Přečti si něco o regulaci broadcastingu a pak ti to bude jasný. Volně se vysílají jenom zpravodajské kanály a ty, které mají celoevropskou vysílací licenci. Všechno ostatní je scramblováno.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

Dusan

zas kecáš,koukám v Německu i ve švýcarsku kam jezdím mám tam rodinu a koukám na všechno a je mi jedno jaká karta,musíš se hochu ještě poučit a nebrat to jako PAROUBEK!!!!Tak pitomě!!!to jsou hovadiny!!co tu píšete,už dost a přestaňte!! Rv

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

Dusan má naprostou pravdu!

On Air!

Saxon
Galerie: Saxon

Saxon

Dušan má sice pravdu a co z toho,(nevhodné slovo)ní předpis,jak mi může někdo zamezit převézt mou kartu do zahraničí a jak zjistí ,že přes ní čučím v anglii na cs link/pokud je sig.zachytitelný/,ono až nám zase někteří jedinci dají do zákonů,že máme naskákat do studny,tak ty skočíš???

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Nevím co tu pořád řešíš, kup si stb, 2x lnb, nebo kolik družic k tomu chceš, 120 parabolu a kartu CSlink, nebo SKYlink. Budeš mít 22 programů na stálo, co chceš špekulovat ještě víc, jestli tě napráší mimozemšťani, nebo co chceš ještě vědět :fuming:

netace
Registrace: 12/2008

@hery: sklidni hormon... já jako broadcaster mohu tvoje sledování típnout kdy se mi zachce... Jde o to si zvolit menší zlo - vědět, že mi unikají peníze z poplatků pokud je to opravdu individuální příjem. To větší zlo by bylo použít spolehlivý a drahý systém zabezepčení obsahu... Takže klídek, jo? :8)

@spyko: Není nutné hned vidět rudě... ;)

Dusan

Dušan

to není jen rudé ,modré,oranžové vidění,vždycky se někdo najde,pod různýma záminkama,vymýšlejí ptákoviny,takže na druhé straně zase vymýšlíme jak je obejít,případně nedodržovat,proto je dle mého názoru celá vzrušená diskuse celkem zbytečná,nemluvě o vyhrožování !

spyko

RE:jak legálne sledovat kodovanu sat v zahraničí?

michalko,malo by to tak byt ako si napísal,čo sa musí zakodovat nech zakodujú a to ostatné nech ide volne.Presne tak to robia,chorváti,slovinci,taliani.atd...Len s jedným rozdielom tam o to rozhodujú normální a inteligentní ludia v čechách a na slovensku IDIOTI a majú k tomu aj papiere...

Trnava
Registrace: 5/2009

To michalkol

Legálně nelze.......neb vysílací práva si česká nebo slovenská televize "kupuje" jen pro vysílání na "svých" územích........Pokud by si to koupila pro užívání v celé Evropě tak není nutné "kodovat" free programy.To co pouští do éteru ze "západu" a jak to mají s vysílacími právy nám bohužel není známo.Pěkný nedělní digitální večer.Jdu koukat na slovenskou jednotku....

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Největší sranda a celý nesmysl spočívá v tom, že kartu si koupí stejně jen Čech nebo Slovák. 99% je mršeno dabingem a zbytek EU mluví a rozumí jistě česky jako když bičem mrská.
V praxi je to spíš jen cár papíru kvůli omezení vysílacích práv pro určité území do kterého spadají i Ambasády a Zahraniční úřady ČR/SK v Evropě.

Ledaže by chtěl cizinec placenou nabídku z multijazičných programů, která ho vyjde beztak měsíčně levněji a má k tomu širší nabídků programů měsíčně ve své rodné evropské hroudě. :-))))

VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.

meduzka
Registrace: 1/2006

Dusan

Tak to vyzkoušej,když jsi tak dobrý,přímo teď ,zrovna já mám kartu už tak 4 roky v Zurichu,která mi tam běhá v rodině a můžeš mě vlézt na záda,protože ji budu provozovat dál a Ty nejsi schopný vůbec poznat jestli to tak je.!!!!!
Tak uklidni hormon TY!!! dravče-.Nejsi schopný nic udělat,tak si dokazuješ :laughing: :laughing: :8)

hery

Riesite nezmysly len tak dalejR^

tophunter
Registrace: 4/2010

Tyto nesmysly odpadnou az vzniknou Spojene staty Evropske ( ktere bodou komunikovat jako stat) se Spojenymi staty Americkymi:).Tim nechci rici,ze filmova neb TV tvorba v Asii,Africa a Australii je spatna,ci nesledovatelna,ale dominuji asi americti soudruzi.:)Nikde to ale nerikejte!
Protoze jsem nesportovne prispel k naprosto zbytecnemu vlaknu:)

hdpe
Registrace: 11/2007

@hery; spyko

Pánové, vidím, že vaše IQ zřejmě nedosahuje číslo dnešního datumu a diskuze na toto téma nemá s váma smysl. Gruetzie!! :)))

Dusan

Nakonec

to bude přece jen o té zásluhovosti? :bigeyes:

spyko

Dusan,k čom sú

autorské práva a ochrana investic,pri zakodovaní celého vysielania vrátane televízných novín,predpovede počasia a GBS?????Prečo to neplatí pre mnou spomínané štáty kde celé vysielanie nekodujú? :)))

Trnava
Registrace: 5/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra