Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Telly/Digi TV SK

HBO MaxPak balík -digi

Dobry den.Po vraceni stare karty digi je doslova napsano v dopise:muzete se tesit propagacnimu bezplatnenu zpristupneni te nejsirsi programove nabidky DIGI TV na obdobi max.30 dnu.Je ta nabidka onen MaxPak:HBO MaxPak balík (HBO + HBO2 + HBO Comedy + Cinemax).Nebo jeste neco jineho?Ps:a odpovedi typu co chces zadarmo na 30 dnu. :))) Jo ajeste

dzemek
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HBO MaxPak balík -digi

hbo cz ide fta od upc,celkom slusna kvalita R^

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

no neviem, ked hbo tak snád radšej HD od sky linku celkom sa dá. R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Tak na HD kanál som očakával niečo viac, ale určite lepšie než SD.

Vu+ Ultimo, Open ATV 5.3, 2x DVB-S2, 1x DVB-T; multifeed 23,5E+19,2E+16,0E+13,0E + motor SG-2100: 75E - 30W, parabola Fuba 100Al, 2x LNB Inverto, 1x LNB Alps; 1x LNB GT-SAT.

DJYEMI
Registrace: 3/2008

RE:

hbo cz ide fta od upc,celkom slusna kvalita.Na to sem se neptal.Nic proti.wwwe+Tami.

dzemek
Registrace: 11/2009

aha, tak prepáč!Dostal si návod ako ešte na hbo aj ináč než len od digi,aj ked nie na 30 dní ale kratšie, no nevadí.

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Dostaneš MaxPak. Dokonce funguje i na PartnerBoxu (druhý HumaxII), na kterém jde jen základní nabídka i v případě, že si platíš programy navíc. Ale když je zadarmo, tak to neber. tedy aktivaci 650 Kč.

petr121
Registrace: 4/2008

A co ti, kteří mají modré karty od počátku? Ti asi nedostanou nic.

smscz
Registrace: 7/2008

petr121

K té nabídce na na PartnerBoxu - na infolince mi řekli, že jaký balíček má zákazník na hlavním přijímači, takový má i na PartnerBoxu? Ty s tím máš nějakou zkušenost - že na PartnerBoxu jde jen základní nabídka ? Já zatím ne, protože jsem PartnerBox dosud po 11 měsících neobdržel. :(

shiraz
Registrace: 8/2008

Zajel jsem si pro druhý box do jejich střediska v Ově 3 týdny po telefonické registraci, kterou ovšem neměli zanesenou v databázi. Ale nakonec mi dali přijímač. V příštím vyučtování jsem zaplatil aktivaci 650 Kč s vázaností na 6 měsíců používání. Na PartnerBoxu jde jen základní nabídka. I když si platím HBO. Ale to jsem se dozvěděl už dříve na jejich stránkách.

petr121
Registrace: 4/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra