Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Videli ste to uz ?

Videli ste ? http://*************/************

* spam, kazensky trest 14 dni!
Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 18.04.2010, 23:17.31

hohoho
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88
Odpověď v diskusním vlákně

@linomnc

Omyl, VF již 2x citrón dostal.
Dostane třetí, pokud bude třeba.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

RE: Videli ste to uz ?

dobre, pardon

linomnc
Registrace: 12/2009

@WADER

na urazku s5 len urazka
...trtko bol ten co ta robil, a to by som chcel vidiet ci si nieco platis.. doma cucis na cinskeho openboxika s digi emu a tu hras geroja
@tkan
kde ti zostalo to prve "po" k tvojmu nicku, ked ti je lahostajnych 96 zivotov - hlavnych predstavitelov polska.. zaujimave ze to nebolo lahostajne ostatnym vysokym statnikom z inych krajin .

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo
Registrace: 8/2004

redakcia

no ak toto nechate tak, v tom pripade dobrovolne ziadam o zrusenie konta s okamzitou platnostou.

dakujem

linomnc

@linomnc

tak tak, banan som mal viackrat a posledne myslim za to ze som napisal na "niekoho" cierna opica a keby som to mal zrovnavat s bananom co dostal vorti za poliakov tak je to stale 95 : 1 v moj prospech .. a neregistroval som sa pod inym nickom a nevyplakaval som Rv

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

@Vlado Fogo

Pouhé gesto,které je v popisu práce jejich úřadu.
P.S.
Ty jsi tam byl :O

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

vies vlado, bol si takto zroneny ked treskol airbus s 300 ludmi, ibaze to nebolo kazdych 5 minut v spravach? aj oni mali rodiny

linomnc

@linomnc

a ten jeho prispevok z 18.04.2010, 22:19.01 si cital ??
no tak co tu vyskakujes !!

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

@VF

letadlo spadlo,zemřelo 96 lidí a co?To,že to byly vysocí představitelé,kteří se stejně jako já,ty a všichni lidé na zemi musí najíst,napít a dojít na 00 neznamené,že jsou něco jiného než ti,kteří zemřeli v Atlantiku na cestě z Jižní Ameriky,nebo ti co zemřeli při dnešní,včerejší autonehodě.Všichni jsme na jedné lodi a prostě stalo se.Tak to beru já a zřejmě to tak bral i Vorti.Je to tragédie jen s tím rozdílem,že o mým,tvým nebo něčím kamarádovi člena fóra,který zahynul při tragédii se tak nežvaní.

VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E

tkan

no teraz niekedy to tuším bolo v správach že v číne pri zemetrasení zahučalo nejakých 1300 ľudí asi a po nich ani pes neštekne, v čom je rozdiel od nich a polskeho lietadla z 96 životmi?Všetci či už 1300 alebo 96 ľudí majú resp. mali jednu dieru na zadku, alebo sa mýlim.
Pozor, všetká česť, len to tak nejako "sedlácky" chápem, nikoho som sa nechcel dotknúť a nič tým nesledujem, len proste konštatujem. :lookaround:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

to Vlado Fogo

Kdybys radši porovnal datový toky Magia a Skylinku jak si sliboval - pak napíšeš že nemáš čas ale věčně tady meleš nesmysle a každýho "solíš" - už se to nedá fakt poslouchat

Standa2
Registrace: 5/2005

@all

Vortimond a Jurin dostali mimořádné tresty (oba po 14 dní) mimo rámec pravidel webu (pravidla neporušili). Ale vzhledem k oné mimořádné události, která nastala, jsem shledal jejich reakce za silně nevhodné (velmi slušně řečeno) a potrestal jsem je relativně malým trestem za projev hyenismu. Když si to vlákno čtu znovu a znovu, jen mě to utvrzuje ve správnosti mého rozhodnutí - se kterým samozřejmě nemusíte souhlasit. Myslím si, že těch 14 dní se vydržet dá.

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC

plný souhlas se linomnc a tkan. :8)

trouba
Registrace: 3/2007

@Standa2

daj mi este chvilku cas. chcem k tomu pridat aj UPC na 1W aby sme to mali komplet. vsetko dam sem a aj na moj web aby si kazdy vedel vybrat.
moja idea je taka ze ku kazdemu providerovi bude strucny popis progr. skladby, datove toky a nejake kratke video - asik vo formate *.ts

Lenivosť je matka núdze.

Vlado Fogo

d2mac

v tom pripade som ho mal dostať aj ja, ne? ale rob si čo chceš. Mal by si sa zachovať ako chlap a zrušiť tie tresty, alebo ich dať všetkým čo s nimi sympatizujú.
alebo sa naučiť dvakrát merať a raz rezať

linomnc

@D2MAC

Tvé rozhodnutí ti nevyvracím,ale co když přijdem o něco,co by zde uvedl jen vortimond?Myslíš,že nám to prozradí VF? :)))
Myslím,že to stačilo,všichni vazebníci budou jednoho dne vysvobozeni a snad zůstanou příznivci zdejší poradny. R^

tkan

@linomnc

To víš, že jo.
Teď je vortimond váš velký hrdina a najednou s ním budete sympatizovat úplně všichni a všichni budete chtít, abych vás vyhodil. Ani mě nehne. :sly:

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC

V.F

kukam trtko ze sa zaoberas samymi zmysluplnymi vecami :laughing: :laughing: nuz tak sa tu pekne mavaj Rv

WADER

@D2MAC

Když si to zase já nestranně pročítám (nikoho z letadla neznám,vím jenom kde Polsko leží,namám tam žádnou vazbu),tak stačilo to vlákno odmáznout a byl klid,jenže vyhrál tvůj úsudek s osobní vazbou na tuto severní krajinu :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

@all

V JČ je po dešti,jdu ometat aparát,aby signál byl ok :8)

tkan

d2mac

ale doprcic NENI hrdina, tiez kolkorazy bych mu odtrhol gebulu, ale nie za toto

linomnc

tkan no nevšimnul jsem si žeby s deštěm padal i nějakej sopečnej sajrajt. :bigeyes:

trouba

tak mě napadá, když tu čtu furt o tej polskej tragedii, která se mě nedotkla o nic víc než ostatní každodení tragedie, kterých je na světě pořád dost. Škoda že ta sopka nezačla blbnout již o týden dřív. Letadlem by tam neletěli a tragedie by se nestala a polští politici by byli živý a cpali se u koryt jako ti naši prasata, pardon, chtěl jsem říct politici. :8)

trouba

@martin5

Pěkně napsáno.
Ano, vyhrál můj úsudek, o kterém netvrdím, že byl vykonán s chladnou hlavou (to za dané situace ani nešlo a nešlo by mi to ani teď). Netvrdím, že si třeba s velkým odstupem času nebudu vyčítat, že jsem to měl raději smazat - ale v tuto chvíli mi stále případné smazání připadá o hodně nespravedlivější, než 2 směšné, a dle mého názoru oprávněné tresty - o to těžší to pro mě bylo, že jeden z potrestaných byl (a snad i nadále bude) velmi užitečným člověkem pro toto fórum.

D2MAC

želám dobrú noc všetkým, zbytočne to tu všetko rozvádzame a hladáme vinníkov, želám všetkým super sat. príjem i nadalej a bez výpadkov a odpadkov.adios amigos ;) R^

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra