, sekce: Jiné placené TV |
|
Videli ste to uz ?Videli ste ? http://*************/************* spam, kazensky trest 14 dni! Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 18.04.2010, 23:17.31
|
hohoho
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 96 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
|
|
@linomncOmyl, VF již 2x citrón dostal.Dostane třetí, pokud bude třeba. Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 281 |
|
|
RE: Videli ste to uz ?dobre, pardon |
linomnc
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 279 |
|
|
@WADERna urazku s5 len urazka...trtko bol ten co ta robil, a to by som chcel vidiet ci si nieco platis.. doma cucis na cinskeho openboxika s digi emu a tu hras geroja @tkan kde ti zostalo to prve "po" k tvojmu nicku, ked ti je lahostajnych 96 zivotov - hlavnych predstavitelov polska.. zaujimave ze to nebolo lahostajne ostatnym vysokym statnikom z inych krajin . Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
redakciano ak toto nechate tak, v tom pripade dobrovolne ziadam o zrusenie konta s okamzitou platnostou.dakujem |
linomnc
|
|
@linomnctak tak, banan som mal viackrat a posledne myslim za to ze som napisal na "niekoho" cierna opica a keby som to mal zrovnavat s bananom co dostal vorti za poliakov tak je to stale 95 : 1 v moj prospech .. a neregistroval som sa pod inym nickom a nevyplakaval som RvLenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
@Vlado FogoPouhé gesto,které je v popisu práce jejich úřadu.P.S. Ty jsi tam byl :O VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
RE: Videli ste to uz ?vies vlado, bol si takto zroneny ked treskol airbus s 300 ludmi, ibaze to nebolo kazdych 5 minut v spravach? aj oni mali rodiny |
linomnc
|
|
@linomnca ten jeho prispevok z 18.04.2010, 22:19.01 si cital ??no tak co tu vyskakujes !! Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
@VFletadlo spadlo,zemřelo 96 lidí a co?To,že to byly vysocí představitelé,kteří se stejně jako já,ty a všichni lidé na zemi musí najíst,napít a dojít na 00 neznamené,že jsou něco jiného než ti,kteří zemřeli v Atlantiku na cestě z Jižní Ameriky,nebo ti co zemřeli při dnešní,včerejší autonehodě.Všichni jsme na jedné lodi a prostě stalo se.Tak to beru já a zřejmě to tak bral i Vorti.Je to tragédie jen s tím rozdílem,že o mým,tvým nebo něčím kamarádovi člena fóra,který zahynul při tragédii se tak nežvaní.VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 1 414 |
|
|
RE: Videli ste to uz ?no teraz niekedy to tuším bolo v správach že v číne pri zemetrasení zahučalo nejakých 1300 ľudí asi a po nich ani pes neštekne, v čom je rozdiel od nich a polskeho lietadla z 96 životmi?Všetci či už 1300 alebo 96 ľudí majú resp. mali jednu dieru na zadku, alebo sa mýlim.Pozor, všetká česť, len to tak nejako "sedlácky" chápem, nikoho som sa nechcel dotknúť a nič tým nesledujem, len proste konštatujem. :lookaround: 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
|
|
to Vlado FogoKdybys radši porovnal datový toky Magia a Skylinku jak si sliboval - pak napíšeš že nemáš čas ale věčně tady meleš nesmysle a každýho "solíš" - už se to nedá fakt poslouchat |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 226 |
|
|
@allVortimond a Jurin dostali mimořádné tresty (oba po 14 dní) mimo rámec pravidel webu (pravidla neporušili). Ale vzhledem k oné mimořádné události, která nastala, jsem shledal jejich reakce za silně nevhodné (velmi slušně řečeno) a potrestal jsem je relativně malým trestem za projev hyenismu. Když si to vlákno čtu znovu a znovu, jen mě to utvrzuje ve správnosti mého rozhodnutí - se kterým samozřejmě nemusíte souhlasit. Myslím si, že těch 14 dní se vydržet dá.125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 003 |
|
|
RE: Videli ste to uz ?plný souhlas se linomnc a tkan. :8) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
|
|
@Standa2daj mi este chvilku cas. chcem k tomu pridat aj UPC na 1W aby sme to mali komplet. vsetko dam sem a aj na moj web aby si kazdy vedel vybrat.moja idea je taka ze ku kazdemu providerovi bude strucny popis progr. skladby, datove toky a nejake kratke video - asik vo formate *.ts Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
|
|
d2macv tom pripade som ho mal dostať aj ja, ne? ale rob si čo chceš. Mal by si sa zachovať ako chlap a zrušiť tie tresty, alebo ich dať všetkým čo s nimi sympatizujú.alebo sa naučiť dvakrát merať a raz rezať |
linomnc
|
|
@D2MACTvé rozhodnutí ti nevyvracím,ale co když přijdem o něco,co by zde uvedl jen vortimond?Myslíš,že nám to prozradí VF? :)))Myslím,že to stačilo,všichni vazebníci budou jednoho dne vysvobozeni a snad zůstanou příznivci zdejší poradny. R^ VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
@linomncTo víš, že jo.Teď je vortimond váš velký hrdina a najednou s ním budete sympatizovat úplně všichni a všichni budete chtít, abych vás vyhodil. Ani mě nehne. :sly: 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.
|
D2MAC
|
|
V.Fkukam trtko ze sa zaoberas samymi zmysluplnymi vecami :laughing: :laughing: nuz tak sa tu pekne mavaj Rv |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
|
|
@D2MACKdyž si to zase já nestranně pročítám (nikoho z letadla neznám,vím jenom kde Polsko leží,namám tam žádnou vazbu),tak stačilo to vlákno odmáznout a byl klid,jenže vyhrál tvůj úsudek s osobní vazbou na tuto severní krajinu :-/VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
@allV JČ je po dešti,jdu ometat aparát,aby signál byl ok :8)VU+ZERO 4K E85 5W,4W,1W,5E,9E,13E,19E,23E
|
tkan
|
|
d2macale doprcic NENI hrdina, tiez kolkorazy bych mu odtrhol gebulu, ale nie za toto |
linomnc
|
|
RE: Videli ste to uz ?tkan no nevšimnul jsem si žeby s deštěm padal i nějakej sopečnej sajrajt. :bigeyes: |
trouba
|
|
RE: Videli ste to uz ?tak mě napadá, když tu čtu furt o tej polskej tragedii, která se mě nedotkla o nic víc než ostatní každodení tragedie, kterých je na světě pořád dost. Škoda že ta sopka nezačla blbnout již o týden dřív. Letadlem by tam neletěli a tragedie by se nestala a polští politici by byli živý a cpali se u koryt jako ti naši prasata, pardon, chtěl jsem říct politici. :8) |
trouba
|
|
@martin5Pěkně napsáno.Ano, vyhrál můj úsudek, o kterém netvrdím, že byl vykonán s chladnou hlavou (to za dané situace ani nešlo a nešlo by mi to ani teď). Netvrdím, že si třeba s velkým odstupem času nebudu vyčítat, že jsem to měl raději smazat - ale v tuto chvíli mi stále případné smazání připadá o hodně nespravedlivější, než 2 směšné, a dle mého názoru oprávněné tresty - o to těžší to pro mě bylo, že jeden z potrestaných byl (a snad i nadále bude) velmi užitečným člověkem pro toto fórum. 125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434.
|
D2MAC
|
|
RE: Videli ste to uz ?želám dobrú noc všetkým, zbytočne to tu všetko rozvádzame a hladáme vinníkov, želám všetkým super sat. príjem i nadalej a bez výpadkov a odpadkov.adios amigos ;) R^3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 217 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|