Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Videli ste to uz ?

Videli ste ? http://*************/************

* spam, kazensky trest 14 dni!
Text zeditoval moderátor 007. Datum editace: 18.04.2010, 23:17.31

hohoho
Registrace: 12/2007
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88
Odpověď v diskusním vlákně

@jozef BA

Jasně že má Vlado pravdu,ale nezapomeň že aby ji měl tak celou tuto kauzu přetočil do svojí polohy,kterou tady nikdo nikdy taky nevyslovil.Končím :-/

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

Klid...

Horké hlavy na obou (všech) stranách.
Doporučuji to ukončit a jako projev dobré vůle úvahu o amnestii pro zúčastněné - přece jen se tady máme všichni docela rádi, ne?

VU+ UNO!

drejdl
Registrace: 8/2007

@D2MAC a další

Svoje reakce na projevy proti slušnosti a lidskosti nemáte vůbec zapotřebí vysvětlovat a omlouvat. Nečekal jsem tolik cynismu zdejších lidí, člověk si myslí, že je přece jen, byť povrchně, zná. Naštěstí jsou tu i přispěvatelé slušní, kteří se tak bezostyšně neholedbají sobectvím a malým, osobním a rodinným, českým nebo slovenským zápecnictvím. Mám dojem, že někteří z těch, co teď litují vortimonda,
by ho před časem sežrali ve chvíli, kdy se zastal Romů. Ale to je vlastně konsekventní, jsou vlastně stále stejní.

knawi
Registrace: 3/2007

@all

Vidím, že tu několikrát pracně vysvětlovat mé rozhodnutí nemělo v podstatě žádný význam. Na svém původním verdiktu nehodlám nic měnit, vaše argumenty mě nepřesvědčily názor změnit.

Ono to jde taky dělat jinak. Udělí se citrón/BAN, bez jakýchkoliv zdůvodnění se zavře nebo vymaže vlákno a případné další žádosti čtenářů o vysvětlení se nekompromisně mažou do té doby, dokud se objevují a na maily se neodpovídá.
Co říkáte na tuto parádní strategii, zkusíme?

125/140cm = (80E - 37,5W), 95/105cm = (36E L/R), 2x LNB Invacom, Color Super 92 Emme Esse, Teroz 434. Pokud chcete přežít doktorské studium, nesmí se váš školitel nikdy dozvědět, že vůbec existujete.

D2MAC
Registrace: 8/2004

pri citani tohoto

vlakna ...RYTMUS - kto je horší a kto je lepší...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

RE: Videli ste to uz ?

věc vkusu

knawi
Registrace: 3/2007

@D2MAC:tak na maily neodpovídáte už teď,ty jsi alespoň ochotný diskutovat,vysvětlit svoje kroky,ale ty dvě nuly,katastrofa,jako zupák! :)))

hrnek
Registrace: 2/2009

@D2MAC :

cením si, že vstupuješ a diskutuješ. Si jeden z mála, ktorý má autoritu a skúsenosti. R^

Dvojaký meter na banány : Prečo dostal autor tohoto threadu od 007 na 14 dní banán ? Čoho protiprávneho sa dopustil ?

jarino1978
Registrace: 2/2007

jardo

dostal citron za to, ze vlakno, v ktorom je kazdy druhy post od D2mac bolo oznacene ako spam, ktory on ako admin (a rovnako aj ja a ostatni) neustale zivime. Tak ste to mali zamknut alebo zmazat ale nie ho zabanovat.
howgh

linomnc
Registrace: 12/2009

Nemám nic proti Polsku,Německu,Rusku,ale také nic proti Romům,jsou to lidi,jako každý jiný.Můj názor je"SVOBODA KAŽDÉHO KONČÍ,kde jiného začíná"Na pohřby chodím,známím,kamarádům,příbuzným.Nemám ale žádnou radost,když se na něčí smrti,někdo bezostyštně předvádí,poněvadž vím,že tyto záležitosti jsou jen komédie,bohužel!!Vortimonda jsem se zastal,poněvadž je Vortimond a některé jeho názory jsou mně sympatické!!ENDE!!

zzaner
Registrace: 9/2006

@hrnek

Na e-maily odpovídáme. Pokud jste napsal na e-mail redakce, odpověď dostanete. Mějte strpení. Díky.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

aniž bych si myslel, že tohle téma je jenom o mně, tak bych přesto rád poděkoval všem svým obdivovatelům za podporu a sympatie :laughing: je to velice vhodný a pro mě příznivý. jenom škoda, že se to děje takovou formou, která narušuje fungování fóra. nemám zájem to tady sabotovat. zároveň bych chtěl dotyčné ubezpečit, že jejich obdiv je naprosto na místě a zcela oprávněný. naše moudrost je veliká a příspěvky nespočetné. vždycky jsem věděl, že jsem dobrá duše fóra a že beze mě může být horší, rozhodně může být lepší, ale nikdy nemůže být stejný. to vypovídá nejlépe o výjimečnosti a jedinečnosti, že si duše fóra vybrala zrovna mne, člověka chudého duchem i tělem (po těch statisících cigaret a hektolitrech chlastu). zároveň bych je chtěl motivovat jako pán ježíš svoje učedníky a ubezpečit je, že podobné věci může činit každý a jediné co k tomu potřebuje je vědět co chce, chtít a odvážit se. díky za pozornost

dnomitrov
Registrace: 4/2010

vortimond

*

komentář odstraněn, porušoval pravidla fóra.
Text zeditoval moderátor redakce. Datum editace: 19.04.2010, 14:28.42

linomnc
Registrace: 12/2009
Stránka: 1 2 3 [ 4 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra