, sekce: freeSAT by Skylink |
|
Nové ceny UPC na ThoruOd května bude základní cena balíčku Rodina 399,- (přibude 16 stanic), balíček HD 149,- (zatím 7 programů).Od 20.4.je možné již směrovat na Thor. |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thorurodinaa plus nemáte? 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruAno, Plus mají také. Tam dojde k rozšíření o 2 stanice při stávající ceně:-) |
Bloud
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruMohli by spravit "mojich 20" :)))lebo tu rodinu si za tie prachy asi nezoberiem ked uz mam polovicu z tych programov zadarmo (a v lepsej kvalite) na Skylinku...no ale mozno spravia action pri 2 rocnej viazanosti...ale zas sa teraz na 2 roky upisat...hm hm |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thoru - pro BloudaNevíš, kde je o tom zmínka na internetě, nebo je to po telefonátě s UPC? Dík za zjištění - odpověz |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
@vikingOno je to v zásadě jedno,jelikož si konečnou cenu stejně musíš vyhandlovat ;)VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm
|
martin5
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 889 |
|
|
vikingTato info na netu ještě asi není, předpokládám, že zveřejněna bude v nejbližší době. |
Bloud
|
|
radolacoO tej kvalite, no neviem,neviem. Včera som to porovnával UPC Direct na Thore a Skylink na Astre a polovica programov rovnakej kvalite a zvyšok lepšie UPC Direct... :bigeyes: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
|
|
milaneten zvyšok je multi asi tamale základ je na cs/sky ok neomedzené programy mám na mysli 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thoruno je to ako hovori Jupi...to co ma Skylink v zakladnej ponuke (zadarmo) je stale o kusok lepsie ako UPC na Thore...a zas to co ma Skylink v Multi, je aj o dva kusky horsie ako na UPC na Thore...no mne sa zda ze je to aj od |
radolaco
|
|
milanenapíš potom kvalitu po ostrom štartena tom som zvedavý 🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thoru - pro Bloudaradolaco: nikto ta nenuti, aby si sa stal abonentom, a v konecnom dosledku nikoho to ani nezaujima kto tu co abonuje :)))martin5: nepis hlouposti, cena se u UPC nehandluje .. pro vsechny nove zakazniky je cena stanovena pevne (vynimku tvori jenom akcie, ale i akciova cena za danych podminek je stanovena pevne), jina situace je u zakaznika ktery je abonentem sluzby a rozhodl se dat vypoved, v takovem pripade je osloven prislusnym oddelenim a je mu navrzena jina cenova alternativa kterou bud prijme nebo ne (beznej postup u vicero fy, nejen u UPC), no taky se muze stat ze vypoved se potvrdi bez osloveni daneho zakaznika o prodlouzeni vyuzivani sluzeb at se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thorumna by len zaujimalo, ze keby keby teraz podpisem zmluvu na tych 11 € mesacne na dva roky, tak ci od maja budem mat aj ja tych novych 16 stanic |
radolaco
|
|
radolacoa prečo bysi ich nemal mať ;)🇸🇰
|
Jupi
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thorutak ja ti neviem no...lebo ta akcia plati len do 30.4...a potom mozno chystaju zvysenie cien nasledkom tych viac programov... |
radolaco
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thorupreto som knim nešiel lebo nikdy nevieš čo spravia za sprostosťu cs/sky jeto lepšie tam mám furt rovnakú cenu R^ 🇸🇰
|
Jupi
|
|
radolacoMinule tu niekto pisal,ze CT1 malo bitrate okolo 2,2 Mbps (V Skylinku je to niekolkonasobne viac),takisto Nova Sport 2,8 Mbps (Skylink 4,7)Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruAko je možné zístiť Bit Rate jednotlivých programov vo chvíli,keď sú vysielané.Na Vantage je buď rovnaký,alebo niekde sa aj mení,ale hodnoty niesú korektné. |
miki16
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 601 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruBlooddog: tak CT HD ma netankuje, ten mam od Skylinku freeInac som teraz volal s UPC a vyzera to zaujimavo: Ak si objednate do 30.4 v akcii zakladny balik za 11 € mesacne (a k nemu pripadne balik Plus za 2,19 €), tak mate garantovane, ze budete moct prijimat aj celu ponuku, ktora sa rozsiri na Thore. To je fajn, mna ale zaujala este dalsia vec: Daju k tomu zadarmo satelitny prijimac a ked chces aj druhu kartu kde je za 5€ mesacne cely zakladny balik. Cize ja, ako majitel uz existujuceho satelitneho kompletu takto mozem vybavit dalsieho cloveka, ktory si len kupi za par korun parabolu s LNB. Teda ked pojdeme fifty-fifty, oboch nas vyjde cela zakladna ponuka 8€ (11+5 / 2). Pricom si kazdy moze doobjednat este balik plus za 5€. Myslim, ze zaujimava ponuka. |
radolaco
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thoruoprava: Balik plus za 2€ samozrejme |
radolaco
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruJá jsem to zjistil tak ,že jsem si nahrál 5 minut programu a na počítači jsem to otevřel v DVD-studio pro.Tak se ukáže rozlišení a bitrate.Na 19,2 to mělo 3 ale roůišení bylo 544x540. |
macumacu
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 39 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na ThoruJupi: nezavadzaj! ... ak pri podpise zmluvy mas cenu 1EUR/mesiac, a zmluvou sa zaviazes na 2roky, tak UPC (standardne) ti tu cenu garantuje (vynimkou by bolo, ale to sa v ramci zakladu ak sa pamatam nikdy neuplatilo skor napriklad u HBO, ze na pol roka mas cenu napr 1EURmesiac a zvysne obdobie je cena podla aktualneho cennika v case podpisovania zmluvy) ... problem je ze vacsina z nas, tie zmluvy ani poriadne necita, a potom ...takze poprosim fakty... ono to zvyknu citat aj ludia ktori nie su v sat technike/poskytovateloch az tak doma ako par z nas, a potom su zbytocne v omyle... radolaco: no ameriku si neobjavil, a na nobelovku to tiez nie je... plati stav pri podpise zmluvy... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
|
|
@radolacoNo neni to az tak pravda, na tu druhu kartu nemozes dat nikdy balik Plus. Tam pojde len a len zakladna ponuka. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: Nové ceny UPC na Thoruno mne slecna na drote povedala ze da sa aj na tu objednat Plus..za dalsie 2 euri...hminak tu (uplne dole) http://www.upc.sk/televizia/satelitna-televizia/pretocenie-paraboly/ uvadzaju ako nove programy len STV2, STV3, Doma a JOJ Plus...tak neviem co to ma znamenat |
radolaco
|
|
re:zeCinemax 2 Central Europe CS Film DoQ FilmBox Family History MTV Czechia Nickelodeon Europe Prima COOL Sport 2 Sport 5 TV FilmBox bude len v cz :))) by som sa ani necudoval |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
|
|
@radolacono a mne slecna na telefone tvrdila ze plus sa na tu kartu dat neda a potvrdila mi to baba priamo v kancelarii UPC, ked som si bol jednu zobrat. Mimochodom mi dali kartu ktoru evidentne niekto vratil, bo bola dost stara a su tam zapisy napr. na HBO s platnostou do roku 2006. |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
| Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|