Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Nové ceny UPC na Thoru

Od května bude základní cena balíčku Rodina 399,- (přibude 16 stanic), balíček HD 149,- (zatím 7 programů).Od 20.4.je možné již směrovat na Thor.

Bloud
Registrace: 2/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nové ceny UPC na Thoru

rodina
a plus nemáte?

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Ano, Plus mají také. Tam dojde k rozšíření o 2 stanice při stávající ceně:-)

Bloud

Mohli by spravit "mojich 20" :)))
lebo tu rodinu si za tie prachy asi nezoberiem ked uz mam polovicu z tych programov zadarmo (a v lepsej kvalite) na Skylinku...no ale mozno spravia action pri 2 rocnej viazanosti...ale zas sa teraz na 2 roky upisat...hm hm

radolaco
Registrace: 2/2010

RE: Nové ceny UPC na Thoru - pro Blouda

Nevíš, kde je o tom zmínka na internetě, nebo je to po telefonátě s UPC? Dík za zjištění - odpověz

viking
Registrace: 9/2005

@viking

Ono je to v zásadě jedno,jelikož si konečnou cenu stejně musíš vyhandlovat ;)

VU+ solo2 ; VU+ uno ; AZBOX HD Premium ; 28,2°v;23,5°v;19,2°v;13°v;1°z;4°z 2x parabola 100cm

martin5
Registrace: 10/2007

viking

Tato info na netu ještě asi není, předpokládám, že zveřejněna bude v nejbližší době.

Bloud

radolaco

O tej kvalite, no neviem,neviem. Včera som to porovnával UPC Direct na Thore a Skylink na Astre a polovica programov rovnakej kvalite a zvyšok lepšie UPC Direct... :bigeyes:

Milan C
Registrace: 4/2006

milane

ten zvyšok je multi asi tam
ale základ je na cs/sky ok
neomedzené programy mám na mysli

🇸🇰

Jupi

no je to ako hovori Jupi...to co ma Skylink v zakladnej ponuke (zadarmo) je stale o kusok lepsie ako UPC na Thore...a zas to co ma Skylink v Multi, je aj o dva kusky horsie ako na UPC na Thore...no mne sa zda ze je to aj od

radolaco

milane

napíš potom kvalitu po ostrom štarte
na tom som zvedavý

🇸🇰

Jupi

RE: Nové ceny UPC na Thoru - pro Blouda

radolaco: nikto ta nenuti, aby si sa stal abonentom, a v konecnom dosledku nikoho to ani nezaujima kto tu co abonuje :)))

martin5: nepis hlouposti, cena se u UPC nehandluje .. pro vsechny nove zakazniky je cena stanovena pevne (vynimku tvori jenom akcie, ale i akciova cena za danych podminek je stanovena pevne), jina situace je u zakaznika ktery je abonentem sluzby a rozhodl se dat vypoved, v takovem pripade je osloven prislusnym oddelenim a je mu navrzena jina cenova alternativa kterou bud prijme nebo ne (beznej postup u vicero fy, nejen u UPC), no taky se muze stat ze vypoved se potvrdi bez osloveni daneho zakaznika o prodlouzeni vyuzivani sluzeb

at se dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

mna by len zaujimalo, ze keby keby teraz podpisem zmluvu na tych 11 € mesacne na dva roky, tak ci od maja budem mat aj ja tych novych 16 stanic

radolaco

radolaco

a prečo bysi ich nemal mať ;)

🇸🇰

Jupi

tak ja ti neviem no...lebo ta akcia plati len do 30.4...a potom mozno chystaju zvysenie cien nasledkom tych viac programov...

radolaco

preto som knim nešiel lebo nikdy nevieš čo spravia za sprostosť
u cs/sky jeto lepšie tam mám furt rovnakú cenu R^

🇸🇰

Jupi

radolaco

Minule tu niekto pisal,ze CT1 malo bitrate okolo 2,2 Mbps (V Skylinku je to niekolkonasobne viac),takisto Nova Sport 2,8 Mbps (Skylink 4,7)

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Ako je možné zístiť Bit Rate jednotlivých programov vo chvíli,keď sú vysielané.Na Vantage je buď rovnaký,alebo niekde sa aj mení,ale hodnoty niesú korektné.

miki16
Registrace: 1/2010

Blooddog: tak CT HD ma netankuje, ten mam od Skylinku free
Inac som teraz volal s UPC a vyzera to zaujimavo:
Ak si objednate do 30.4 v akcii zakladny balik za 11 € mesacne (a k nemu pripadne balik Plus za 2,19 €), tak mate garantovane, ze budete moct prijimat aj celu ponuku, ktora sa rozsiri na Thore. To je fajn, mna ale zaujala este dalsia vec:
Daju k tomu zadarmo satelitny prijimac a ked chces aj druhu kartu kde je za 5€ mesacne cely zakladny balik. Cize ja, ako majitel uz existujuceho satelitneho kompletu takto mozem vybavit dalsieho cloveka, ktory si len kupi za par korun parabolu s LNB. Teda ked pojdeme fifty-fifty, oboch nas vyjde cela zakladna ponuka 8€ (11+5 / 2). Pricom si kazdy moze doobjednat este balik plus za 5€. Myslim, ze zaujimava ponuka.

radolaco

oprava: Balik plus za 2€ samozrejme

radolaco

Já jsem to zjistil tak ,že jsem si nahrál 5 minut programu a na počítači jsem to otevřel v DVD-studio pro.Tak se ukáže rozlišení a bitrate.Na 19,2 to mělo 3 ale roůišení bylo 544x540.

macumacu
Registrace: 1/2010

Jupi: nezavadzaj! ... ak pri podpise zmluvy mas cenu 1EUR/mesiac, a zmluvou sa zaviazes na 2roky, tak UPC (standardne) ti tu cenu garantuje (vynimkou by bolo, ale to sa v ramci zakladu ak sa pamatam nikdy neuplatilo skor napriklad u HBO, ze na pol roka mas cenu napr 1EURmesiac a zvysne obdobie je cena podla aktualneho cennika v case podpisovania zmluvy) ... problem je ze vacsina z nas, tie zmluvy ani poriadne necita, a potom ...

takze poprosim fakty... ono to zvyknu citat aj ludia ktori nie su v sat technike/poskytovateloch az tak doma ako par z nas, a potom su zbytocne v omyle...

radolaco: no ameriku si neobjavil, a na nobelovku to tiez nie je... plati stav pri podpise zmluvy...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

@radolaco

No neni to az tak pravda, na tu druhu kartu nemozes dat nikdy balik Plus. Tam pojde len a len zakladna ponuka.

Billysk

no mne slecna na drote povedala ze da sa aj na tu objednat Plus..za dalsie 2 euri...hm
inak tu (uplne dole)
http://www.upc.sk/televizia/satelitna-televizia/pretocenie-paraboly/
uvadzaju ako nove programy len STV2, STV3, Doma a JOJ Plus...tak neviem co to ma znamenat

radolaco

re:

ze
Cinemax 2 Central Europe
CS Film
DoQ
FilmBox Family
History
MTV Czechia
Nickelodeon Europe
Prima COOL
Sport 2
Sport 5
TV FilmBox
bude len v cz :)))

by som sa ani necudoval

matho

@radolaco

no a mne slecna na telefone tvrdila ze plus sa na tu kartu dat neda a potvrdila mi to baba priamo v kancelarii UPC, ked som si bol jednu zobrat. Mimochodom mi dali kartu ktoru evidentne niekto vratil, bo bola dost stara a su tam zapisy napr. na HBO s platnostou do roku 2006.

Billysk
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra