, sekce: Zkušenosti |
|
karta a sdilenizdravim koupil jsem kartu, v octagonu 918 mi ji čte viaaces,jde na ni komplet france na 19e,ab sat,art,atd.ale při zkoušeni přes kabel toho šlo daleko vic/sdileni/muže mi někdo rozumně poradit jak na to a co k tomu potřebuji,dik |
buky
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 237 |
|
|
@bukymyslím,že k tomu už tady nebudeš potřebovat nic.Jsi skvělý "adept" na kyselé ovoce. Jakmile tě vyhmátne "Bond 007",jsi jasný a asi budeš vyset na Black Listu s docela pěkným číslem 24... :scared: :scared: :scared:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 972 |
|
|
ty si necital ..toto ?? https://www.parabola.cz/forum/rules/kua to uz nemate sudnost ?, dennodenne sa to tu omiela a furt sa najde niekto co nedokaze dodrzat par bodov .. kaslem ja tu na vas .. zbytocne sa rozculujem a naviac v poslednom case sa mnozia telefonicke attacky od kadejakych urazenych members. Poziadam admina o vymazanie nicku - pre mna za mna si to tu zaspamujte ako ine nemenovane forum ... Lenivosť je matka núdze.
|
Vlado Fogo
Registrace: 8/2004 Příspěvků: 2 512 |
|
|
RE: karta a sdilenia vortimond si pravidla muze v klidu porusovat i s dalsim nickem. zvlastni to stav....Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
|
|
RE: karta a sdilenia to všetko iba vďaka EMU na rumunoch. Od tej doby je každý majster ohľadne sat. príjmu. Všetko vedia, nainštalujú, nastavia od oka, alebo podla stb, ... Kurna však ma z majstrov vykotí Ale prečo to funguje a ako - to nepotrebujú vedet, lebo poznajú 8 krokov potrebných k príjmu spomínaného providera. Nečudujem sa už ničomunikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
bukyPoruseni pravidla 3, kazensky trest 14 dni! Na tomto foru se o sdileni proste hovorit nebude, ani o jine dalsi cinnosti, ktera je v rozporu s pravnim radem teto zeme.zakon c.121/2000 Sb. - autorsky zakon zakon c.206/2005 Sb. - "antipiratsky" zakon Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|