, sekce: freeSAT by Skylink |
|
UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUFungujú vám programy tv6 hu, film+ hu, cooltv hu, fem3, v UPC na Thore ??? |
Templar
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 29 |
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUidu v pohode |
xsavo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 58 |
|
|
Re:UPC THORZdá sa, že to všetko vypli, nejde mi ani deko... Rv |
jupol
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 214 |
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUnic nevypli akurat mohli znovu zapnut kryptovanie, ale idu prave ich prezeram!!! |
xsavo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 58 |
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUNáhodou mne ide na tomto satelite promo akcia už tri roky akurát mi ju poskytuje iná spoločnost :)"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 283 |
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUto nieje ten istý satelit a karetky sa posielajú tak už promo končí.nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
pepiinoVed už nebud taký detajlista je to na tej istej pozícii len sa družica inak volá a o výmene vie samozrejme každý."Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUno pravdu máš skoro, je tam 0,2 stupňa rozdiel :))) :))) :)))nikdo moudrej z nebe nespad, ale lenivost je hybnou silou pokroku
|
pepiino
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 356 |
|
|
RE: UPC THOR TV6, FILM+ HU, CoolTV HUCHytíš tie satelity na jeden konvertor bez motora chytíš no tak vidíš :)"Neprítomnosť dôkazu nie je dôkazom neprítomnosti."
|
Nicktos
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|