, sekce: Příslušenství |
|
vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black Ultravyměnil jsem LNB Diavolo Singl za Inverto Black Ultra Singl a chci se podělit z tím jaký je rozdíl z příjmem některých satelitních pozic na parabole Gibertini 102x95cm motor Stab HH120, nejdůležitější satelit kvůli kterému jsem to dělal byl na 7°W a hlavně programy Al Jazeera Sport 1 a 2 12,283/V, na kterém mi při špatném počasí vypadával signál, teďka při pěkným počasí mi jdou bez výpadku i programy pro 120cm parabolu což je dokonalé, signál se zlepšil mezi 15 až 20%, ale na některých satelitech to je skoro stejné jako před tím, jako třeba je 42°E, ale většinou je signál o 5 až 10% silnější, takže závěr je jasný pryč z Diavolo a kupte si Inverto Black UltraDreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C
1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra
1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra
relé Spaun SUR 211 F, TV Sony
|
fpsfps
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 1 978 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
|
|
A sak*ra, zase se mi do toho plete pivosamozřejmě ne Holba, ale volba ;) , taky srovnání a ne sromnání (asi tu bezdrátovou klávesnici budu muset vyměnit) |
gaston
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 868 |
|
|
RE: vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black...Pani, este ste zabudli na HD parabolu a HD drziak :) |
Billysk
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 1 595 |
|
|
RE: vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black...HD koaxial je tiez dolezity! Ale ani ten nepomoze ked nie su HD konektory... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 189 |
|
|
To fpsfpsNezatracujem to čo píšeš,ale ak vieš o čom je Gaussovo rozdelenie pravdepodobnosti - to Ti môže dať celkom slušnú odpoveď na Tvoj príspevok.GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|