Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příslušenství

vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black Ultra

vyměnil jsem LNB Diavolo Singl za Inverto Black Ultra Singl a chci se podělit z tím jaký je rozdíl z příjmem některých satelitních pozic na parabole Gibertini 102x95cm motor Stab HH120, nejdůležitější satelit kvůli kterému jsem to dělal byl na 7°W a hlavně programy Al Jazeera Sport 1 a 2 12,283/V, na kterém mi při špatném počasí vypadával signál, teďka při pěkným počasí mi jdou bez výpadku i programy pro 120cm parabolu což je dokonalé, signál se zlepšil mezi 15 až 20%, ale na některých satelitech to je skoro stejné jako před tím, jako třeba je 42°E, ale většinou je signál o 5 až 10% silnější, takže závěr je jasný pryč z Diavolo a kupte si Inverto Black Ultra

Dreambox DM 920 1x Triple MultiStream DVB S2X/DVB T2/DVB C 1x parabola Tele System 109x99cm multifeed 23,5°E+19,2°E+16°E+13°E LNB Inverto Black Ultra 1x parabola Gibertini 102x95cm motor Stab HH120 LNB Inverto Black Ultra relé Spaun SUR 211 F, TV Sony

fpsfps
Registrace: 12/2008
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

A sak*ra, zase se mi do toho plete pivo

samozřejmě ne Holba, ale volba ;) , taky srovnání a ne sromnání (asi tu bezdrátovou klávesnici budu muset vyměnit)

gaston
Registrace: 1/2006

RE: vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black...

Pani, este ste zabudli na HD parabolu a HD drziak :)

Billysk
Registrace: 4/2006

RE: vyměnil jsem LNB Diavolo za Inverto Black...

HD koaxial je tiez dolezity! Ale ani ten nepomoze ked nie su HD konektory...

radolaco
Registrace: 2/2010

To fpsfps

Nezatracujem to čo píšeš,ale ak vieš o čom je Gaussovo rozdelenie pravdepodobnosti - to Ti môže dať celkom slušnú odpoveď na Tvoj príspevok.

GI LX3, Octagon SF8008, T-90

Rasto
Registrace: 4/2003
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra