Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: freeSAT by Skylink

Jak to bude?

Jak to bude s přijímačem Philips (černý) a přechod na Thora?Přijímač byl nějak zakodován na jiné družice nebo se pletu?Dík za info.

tomek
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Jak to bude?

Tvoje starosti bych chtěl mít. Rv

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

alda

1.květen není zase tak daleko a rodiče by se pak taky chtěli na něco koukat pane chytrej!

tomek

tomek

a to si ty gumáku mislíš že to jako 1.5.2010 vypne upc na 19,2°E jsi normální?

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Ted to lze naladit tak, ze do konfigurace zadas tp11727V 28000 7/8, dale vyhledat druzici a nasledne automat. ladeni. Samozrejme az pote, co je natocena parabola.

Bloud
Registrace: 2/2006

Bloud

Dík za info.Po vypnutí přístroje se musí znovu opakovat?
Alda-jsem normální.

tomek

Já "mislím" , že nemáš-li co odpovědět na dotaz, pak se ani neobtěžuj s psaním urážek a vrať se raději do školy. Co se 6010ky týče, pak nastavením nových parametrů základního kanálu v příjmači by neměl být problém s automatickým naladěním nové služby. Jediným problémem by mohl být manuálně upravovaný setting nebo firmware přes PC, kdy se občas některým stane to, že příjmač bude na displeji vypisovat "Load",tedy, že si chce sám natáhnout znova firmware a setting ze satelitu. Tento parametr je naprogramován v OTP paměti,ale tímpádem neměnitelný, protože tam budou staré (stávající)údaje (Astra 19,2E). Toto se stává jen zřídka. Další věcí pak je, nakolik budou ještě podporovat 6010ky, přece jen už mají své odkroucené. Uvidíme.

Nikdo není neomylný.

michal
Registrace: 4/2003

Pokud Ti jde jen o to, že se bojíš vypnutí, tak máš čas. Technici, kteří budou otáčet paraboly se rodičům o vše postarají. Myslel jsem, že Ti jde jen o test. Po restartu zůstává poslední nastavení. S další podporou se snad zatím počítá, klientů s 6010 je stále hodně.

Bloud
Registrace: 2/2006

setting

Setting na filipa 6010 nájdeš na nete.
Ale počkal by som s tým až do oficiálneho spustenia na 1W.

stanowat
Registrace: 9/2004

Přetočení teď neřeším spíš mám obavy, aby kvůli lokalizaci UPC neudělali nějaké opatření mám na mysli to, že třeba např. slovenské programy nebude možné přijímat v ČR a naopak tak jakto mají nastavené v těch ,,Philipsech a novějších přijímačech určených pro UPC, kde kvůli lokalizaci je možné přijmout jen programy z ČR a opačně.
Zatím to funguje dobře dá se dívat na jiných sat. receivrech, které nejsou od UPC i na maďarské programy třeba sportovní kanál Sportklub HU, ale se změnou od 1.5 mohou nastat nečekané změny toho se obávám.
V dnešní době se pořád dělají blbosti - změny, aby to některým profíkům, kteří si umí poradit znepříjemnili což je velmi špatné. Už ,aby zrušili to omezení, že je možné programy přijímat jen na určitém území. To je nesmyslný zákon. Když zaplatím tak by ze strany providera neměli platit žádná omezení. Nenechejme si pořád srát na hlavu od nějakých tupců co vymýšlejí takové (nevhodné slovo)ní zákony ohledně příjmu daných programů na určitém území.

viking
Registrace: 9/2005

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra